Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΡΙΟΣ
Ο Μάρτιος ξεκινάει με μία αντίθεση Αφροδίτης Κρόνου για εσάς τους Κριούς στον άξονα 1-7 που είναι οι οίκοι των συνεργασιών των σχέσεων .Αυτό μας δηλώνει ότι μπορεί να υπάρχουν ανατροπές μέσα στις σχέσεις ,μια συναισθηματική ψυχρότητα και ίσως κάποιο τελείωμα σχέσεων ακόμα μπορεί να φέρει και μία σύγκρουση σε συνεργασίες.
Με  τον Ουρανό μέσα στον 1° καλό θα είναι να ελέγξετε λίγο τον αυθορμητισμό σας και να μην φτάνετε στα άκρα.
Περνώντας η Αφροδίτη στο 2° οίκο σας και κάνοντας σύνοδο με τον Δία είναι μία καλή ευκαιρία να τακτοποιήσετε λίγο τα οικονομικά σας  άλλωστε η Αφροδίτη σας ευνοεί μάλιστα μπορεί να σας φέρει και έσοδα που δεν τα περιμένετε.
Το τρίγωνο που θα κάνει με τον Άρη  θα λειτουργήσει ακόμα πιο θετικά και μπορεί να σας φέρει αρκετές ευκαιρίες.
Τώρα η  όψη Δία σύνοδο με Αφροδίτη  τρίγωνο με Άρη και Πλούτωνα  είναι πραγματικά μία ανάσα για τα οικονομικά σας!
Οι μετακινήσεις  θα είναι αρκετές αυτό το μήνα  και οι επικοινωνίες ανάλαφρες και ευχάριστες.
Αν και καλό θα είναι να προσέχετε τα νεύρα σας μέσα στο χώρο εργασίας έτσι ώστε η εύνοια στα οικονομικά μην είναι από την αποζημίωση που θα πάρετε εάν σας απολύσουν!
Ίσως ακούσετε κάτι δυσάρεστο για κάποιο γυναικείο  συγγενικό πρόσωπο ή να έχετε εντάσεις με την μητέρα ή τη σύζυγο .
Μερικοί από εσάς δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιο κρυωματάκι ή εάν έχετε κατοικίδιο  μπορεί να σας απασχολήσει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του.
Ο πλανήτης Κρόνος ‘’ ο μεγάλος δάσκαλος’’είναι μέσα στον 7° οίκο σας  και θα σίγουρα θα σας  διδάξει αρκετά σε θέματα σχέσεων ειδικά  σε αυτούς που είναι γεννημένοι  το τελευταίο δεκαήμερο.
Μην αγανακτήσετε απλά δείτε το σαν μάθημα ζωής.
Αυτό ισχύει για όλα τα παρορμητικά ζώδια (κριούς ζυγούς αιγόκερους και καρκίνους του τελευταίου δεκαημέρου η όσους έχουν πλανήτες από 21-29 παρορμητικών)

Μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα υγείας με τον πατέρα σας η εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας και να αναγκαστείτε να έρθετε σε σύγκρουση ή συναισθηματική φόρτιση.Καλό θα είναι να την αποφύγετε.
Ευνοϊκός μήνας για ταξίδια.
Η ζωή σας συνεχίσει να αλλάζει με τον πλανήτη Πλούτωνα μέσα στο 10 οίκο σας τον επαγγελματικών  και του περπωμένου.
Οι αλλαγές που φέρνει είναι επώδυνες αλλά αναγκαίες και σίγουρα καλό θα είναι ότι παλιό θαμμένο και άχρηστο να το τελειώνετε για να υπάρξει μία θετική αναγέννηση μέσα από αυτό.
Οι φίλοι σας καλό θα είναι να προσέχουν τις όποιες μετακινήσεις τους.
Με την είσοδο του πλανήτη Ερμή στο ζώδιο σας είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα  να εφαρμόσετε σχέδια πρωτοποριακά  και με την αμοιβαία υποδοχή του Ερμή με τον Άρη είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρετε σε ότι δυναμικό ξεκίνημα θέλετε να κάνετε.
Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι  κάπως θολά θα υπάρχει μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα μέχρι την 21 Μαρτίου  ίσως να δημιουργηθούν και κρυφές σχέσεις που προσοχή με τον καιρό μπορεί να αποκαλυφθούν και τότε θα αρχίσουν τα προβλήματα με τους νόμιμους συντρόφους.
Μπορεί να έχουν ξαφνικούς χωρισμούς  μπλοκαρισμένη ενέργεια  ατυχήματα  συναισθηματική καταπίεση ή απομάκρυνση από το περιβάλλον τους.
Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι αυτοί που έχουν Ήλιο ή κάποιον άλλο πλανήτη ή ωροσκόπο  από 0°-8° ΚΡΙΟΥ.
Ειδικά τον πλανήτη ΕΡΜΗ.
Γιατί το μεσοδιάστημα (άρη -κρόνου) είναι  σε συνεχή εμπλοκή με ουρανό πλούτωνα .                
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!
Τώρα οι γονείς Κριοί εάν παρατηρούν ότι η επικοινωνία με τα παιδιά τους έχει χαθεί και δεν ξέρουν τι να κάνουν αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να συμβουλευθούν κάποιον ειδικό  ψυχολόγο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι αυτό το μήνα θα φιλοξενούν την Αφροδίτη που θα κάνει σύνοδο με το Δία και μεγάλο τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη.Αυτό θα τους δώσει μία πνοή αναγέννησης και θα τους φέρει μια αρμονία και σιγουριά μέσα στο παράβολον τους.
Τα οικονομικά τους θέλουν προσοχή να μην κάνουν άσκοπα έξοδα γιατί θα το μετανιώσουν και προσοχή γιατί μπορεί να χάσουν ξαφνικά λεφτά.
Πολλές συναντήσει και συζητήσεις με φίλες η με τη μητέρα θα έχουν αυτό το μήνα και αυτό θα τους βοηθήσει να βρουν μια λύση στα ερωτικά θέματα που στην αρχή θα υπάρχει ένα πολύ θετικό ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό από το ποθούμενο.
Η καθημερινότητα θα κυλάει ήρεμα θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το εαυτό τους .Οι πιο τυχεροί μπορεί να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.
Να αποφεύγονται οι συγκρούσεις με τον σύζυγο.
Μερικοί από εσάς ίσως να κληρονομήσουν κάτι ή να έχουν κέρδος από τράπεζες εφορίες.Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις σπουδές σας ορισμένοι ή να έχετε νομικές εμπλοκές η ακόμα να ασχοληθείτε με συγγενείς πο το εξωτερικό.Εαν θελήσετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι καλό θα είναι να το προγραμματίσετε πολύ καλά.
Προσοχή σε θέματα καριέρας η όποια δυναμική κίνηση μπορεί να μην φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Και μέσα στο μήνα Μάρτιο καλό θα είναι να προσέχετε εσείς που έχετε εταιρίες η ανήκετε σε συλλόγους η κατάσταση που θα επικρατεί θα είναι δύσκολη και οι μέχρι τότε φίλοι μπορεί να αποδειχθούν ότι είναι κρυφοί εχθροί.
ΔΥΔΙΜΟΙ
Καλό θα είναι να προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε αυτό το μήνα τα ατυχήματα καραδοκούν  και οι εντάσεις μέσα στο χώρο εργασίας δεν θα λείψουν .Πολλοί από εσάς θα ασχοληθούν με κάποιο γυναικείο πρόσωπο που θα έχει στην ανάγκη σας.Να αποφεύγονται οι καυγάδες.Πολλοί  από εσάς ίσως να θελήσουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να επισημοποιήσουν μια σχέση.
Καλή περίοδος για ψυχανάληση.Προσοχή στην οδήγηση.Έντασεις σε θέματα καριέρας.
Πολλοί από εσάς ίσως να αποφασίσετε να διακόψετε μια φιλία η να έχετε μια απομάκρυνση από συλλογικούς χώρους και να αρχίσετε να ασχολείστε με καινούργιες ιδέες και σχέδια
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα ψυχολογικά σας δεν θα είναι καλά αυτό το μήνα με αποτέλεσμα να απομακρυνθείτε από πολλούς και πολλά και να κλειστείτε στον εαυτό σας.Ανασφάλεια και υπερένταση θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα σας δημιουργούν εντάσεις.Προβλήματα με συγγενείς γείτονες θα έχετε και προσέξτε λίγο τα λόγια σας μην εμπλακείτε σε καυγάδες.Μέσα στο σπίτι νιώθετε ασφάλεια και θα παίρνετε περισσότερες ώρες μένοντας εκεί.Πιθανόν  να σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας.Προσέτε λίγο τη διατροφή σας υπάρχει ο κίνδυνος η ζυγαριά σας να αρχίσει να διαμαρτύρετε.Προβληματα στο γάμο.Ίσως να μάθετε κάτι δυσάρεστο για κάποιον φίλο.Πολλοί από εσάς να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα ταξίδι για θρησκευτικούς λόγους.Προσοχή σε θέματα καριέρας .

ΛΕΩΝ
Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος είναι στον 8ο οίκο σας αντίθεση με Άρη αυτό σημαίνει ότι μέχρι και τις 21 Μαρτίου τα πράγματα θα είναι δύσκολα σε θέματα οικονομικά. Ψυχολογικά  τώρα δεν θα ήταν κακό να κάνετε μια βουτιά στην άβυσσο της ψυχή σας και να δείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και τι όχι.
Στα οικονομικά σας χρειάζεται  προσοχή γιατί είναι πολύ πιθανόν να σας θυμηθούν παλιά χρέη ή να χρειαστεί να τελειώσετε  κάποια επαγγελματική δραστηριότητα.
Παλιοί φίλοι ίσως ξαναβρεθούν μπροστά σας.
Στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρχουν εντάσεις με τον πατέρα η τον σύντροφο.
Τώρα σε θέματα ερωτικά τα πράγματα είναι λίγο περίεργα .Από τη μία ο Δίας και η Αφροδίτη μέσα στον οίκο της χαράς της διασκέδασης και του έρωτα υπόσχονται  πολλά ειδικά με τον Πλούτωνα να κάνει θετικές όψεις.
Αλλά το μεσοδιάστημα Άρη Κρόνου μέχρι την 1 Απριλίου κάνει όψη 45 μοιρών και ο πλανήτης Ουρανός που κάνει όψη135° με όσους έχουν  πλανήτη ή σημείο ή ωροσκόπο  στην 15° έως και την 21ο σταθερών(Σκορπιούς  Λέοντες Ταύρους και Υδροχόους)με κάνει λίγο επιφυλακτική στο να είμαι ενθουσιασμένη για κάποια θετική εξέλιξη.
Σε θέματα υγείας μπορεί να εμφανιστεί κάτι εντελώς ξαφνικά και καλό θα είναι να μην το αμελήσετε .
Τώρα όσοι είσαστε σε σοβαρή σχέση προσέξτε γιατί αυτός ο μήνας κρύβει ξαφνικούς χωρισμούς διαπληκτισμούς με τον /την σύντροφο που θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν.
Η επιθυμία σας για ταξίδια θα γίνει ανάγκη αλλά να προσέχετε ιδιαίτερα εάν θα πάτε οδικώς.
Επαγγελματικές ευκαιρίες θα υπάρξουν αυτό το μήνα και καλό θα είναι να τις εκμεταλλευτείτε.
Οι ευκαιρίες να βγείτε με φίλους και να διασκεδάσετε  θα είναι πολλές και θα έχουν το ανάλαφρο στύλ  που θα σας δώσει μια ανάσα στα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μήνας εντάσεων προβλέπετε ο Μάρτιος για εσάς τους Παρθένους με το οικείο περιβάλλον σας.Η στάση σας θα είναι προκλητική και θα προκαλεί αντιδράσεις.
Οικονομικά τα πράγματα θα είναι λίγο μπλοκαρισμένα  και καλό θα είναι να μην κάνετε βιαστικές αγορές γιατί μπορεί να μετανιώσετε .
Ευνοϊκή περίοδος για κοντινές μετακινήσεις ειδικά όταν θα κάνει την είσοδό του ο Ερμής στον Κριό αλλά και μεγάλη προσοχή γιατί τα ατυχήματα καραδοκούν.
Στα θέματα σπιτιού τα πράγματα θα κυλάνε ήρεμα  και μετά την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου σε σύνοδο με το Δία  πιστεύω ότι κάτι καλό θα γίνει.
Σε θέματα ερωτικά νομίζω ότι το μπλοκάρισμα θα συνεχίσει να υπάρχει για αυτούς που είναι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου της Παρθένου και με τον Πλούτωνα σε καλή όψη με Αφροδίτη Δία και Άρη  καλό θα είναι  να μην ξεκινήσετε κάποια σχέση γιατί ίσως να μην τελειώσει τόσο καλά όσο άρχισε η αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε να μην επενδύσετε πολλά.
Η υγεία σας χρειάζεται  προσοχή.
Μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο γάμο σας και να νομίζετε πως ήρθε ο καιρός να χωρίσετε αλλά δεν είναι η σωστή κίνηση και καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε.
Προσοχή γιατί πολλοί από εσάς μπορεί να πέσουν θύμα πλαστογραφίας  η να αντιμετωπίσουν κάποιο ξαφνικό πρόβλημα υγείας ή να μάθετε για κάποιο ξαφνικό δυσάρεστο γεγονός.
Ο μήνας αυτός είναι ευνοϊκός  για να ασχοληθείτε με θέματα  που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό η να έχετε επαφές με το εξωτερικό η ακόμα να ασχοληθείτε με φιλοσοφία η ακόμα να έχετε μεγάλη εύνοια σε νομικά θέματα.
ZYΓΟΙ
Για εσάς τους Ζυγού του  πρώτου  και  τελευταίου δεκαημέρου τα πράγματα είναι δύσκολα από πολλές απόψεις.Από τη μία ο Πλούτωνας  και ο Ουρανός από την άλλη ο Κρόνος σας έχουν φέρει στα όρια σας.
Ο Κρόνος μέσα στον πρώτο σας οίκο έχει κάνει πολλούς από εσάς να αναζητάτε μία απομόνωση και με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο να νιώθετε ότι υπάρχει μια ψυχρότητα στις σχέσεις σας με τον σύντροφο κυρίως.
Περνώντας η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου  ειδικά η σύνοδος που θα κάνει με το Δία και σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και τον Άρη θα αρχίσει να βελτιώνετε αισθητά η κατάσταση σε επίπεδο σχέσεων.
Οικονομικές αποδοχές θα έχετε αυτό το μήνα και εάν έχετε δανείσει  χρήματα ίσως να έχει η ώρα να σας τα επιστρέψουν .
Μέσα στο σπίτι οι αλλαγές συνεχίζουν να υπάρχουν με θετικό χαρακτήρα και ίσως υπάρξει τώρα να φανεί η  θετική επίδραση που είχε ο Πλούτωνας μέσα από τις σαρωτικές αλλαγές που έκανε.
Στα ερωτικά σας ίσως να υπάρξει ένα ξαφνικό γεγονός το οποίο θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.
Μπορεί αυτό το διάστημα να νιώθετε μια διαρκής ανασφάλεια μέσα στην εργασία σας ή ακόμα πολλές φορές να νιώθετε κατά φαντασία ασθενείς.Υπομονή θα περάσει.
Ίσως νιώσετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με μακρινούς συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε.
Πολλές μετακινήσεις και επαφές με γυναικεία πρόσωπα  θα έχετε και ίσως να ζητήσετε να σας στηρίξουν  σε θέματα καριέρας.
Και ίσως αυτό το μήνα να  ανακαλύψετε  ότι κάποιοι φίλοι δεν ήταν τόσο πιστοί όσο νομίζατε και δρούσαν εναντίων σας τόσο καιρό.

 
Για τους Ιχθείς που έχουν πλανήτες από 0° έως 6ο   τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. ΟΠοσειδώνας που κάνει σύνοδο με τον Ήλιο τους και με τον άξονα Κρόνου Πλούτωνα ενεργοποιημένο δυσκολεύει  πολύ τα πράγματα σε θέματα σχέσεων και για πολλούς από εσάς μπορεί να φέρει ένα χωρισμό.
Για τους Ιχθείς πρώτου  δεύτερου και τρίτου  δεκαημέρου με τον Άρη να τους κάνει αντίθεση τους δίνει μια σκληρότητα μια ροπή προς καυγάδες και ατυχήματα.
 Για τους Ιχθείς του τρίτου δεκαήμερου με αντισκειά ο Κρόνος κάνει σύνοδο με τον Ήλιο τους και αυτό τους κάνει να είναι απαισιόδοξοι να νιώθουν καταπίεση από πατέρα η σύντροφο αλλά δίνει και σε πολλούς την ευκαιρία να πετύχουν επαγγελματικά με το να θυσιάσουν την προσωπική τους ζωή

ΣΚΟΡΠΙΟΙ
Ο μήνας Μάρτιος είναι ιδανικός για να προωθήσετε στόχους που είχατε κατά κάποιο τρόπο παραμελήσει ή να συναντήσετε παλιούς φίλους που έχετε καιρό να δείτε.
Με τον Πλούτωνα μέσα στον 3ο  σας οίκο μπορείτε πλουτίσετε τις γνώσεις σας.
Στα ερωτικά σας θα υπάρχει μία τάση για καλοπέραση  και ίσως ένας ουτοπικός έρωτας ακόμα υπάρχει ο κίνδυνος  εξιδανίκευσης του ατόμου που σας ενδιαφέρει.
Προσοχή σε θέματα υγείας.
Τα θέματα σχέσεων θα πάνε προς το καλύτερο  και πολλοί από εσάς ίσως να αποφασίσουν να κάνουν μια σοβαρή δέσμευση με το άτομο που τους ενδιαφέρει.
Κάποια εσωτερική σύγκρουση ίσως σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας κυβερνήτης του ζωδίου σας το Μάρτιο θα κάνει στενή σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό θα είναι πολύ θετικό σε θέματα εργασίας και υγείας και γενικά στην  καθημερινότητα σας θα υπάρξει μια πνοή ανανέωσης.
Τα ερωτικά σας χρειάζονται προσοχή γιατί πολλοί από εσάς μπορεί να χωρίσουν ξαφνικά η να έρθουν σε λογομαχίες με τον αγαπημένο σας.
Μέσα στο σπίτι πολλοί μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τα υδραυλικά γι αυτό καλό είναι να προσέχετε λίγο.
Οι δεσμευμένοι ας μην γίνουν πολύ προκλητικοί απέναντι στον σύντροφο γιατί μπορεί να φτάσουν στα άκρα και ξαφνικά να χωρίσουν.
Η επιπολαιότητα δεν θα τους βγει σε καλό.
Οι ελεύθεροι Τοξότες μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα μέσα από το χώρο εργασίας ή ακόμα να αποφασίσετε να κάνετε μια επέμβαση για  λόγους αισθητικής

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Αυτό το μήνα προβλέπονται  εξελίξεις σε όλους τους τομείς.
Οι αλλαγές που δέχονται οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου στην ζωή τους είναι πλέον γεγονός και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.
Στο παιχνίδι που παίζει ο Πλούτωνας με τον Ουρανό ήρθε έρχεται και ο Ερμής για να εντείνει την κατάσταση αλλά ευτυχώς θα γυρίσει ανάδρομος και τα πράγματα κάπως θα ηρεμίσουν.
Οι Αιγόκεροι που έχουν πλανήτη από τις 16ο έως 19ο όπως και τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια ζυγοί κριοί καρκίνοι δεν μπορώ να πω ότι βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ζωής τους όσο για αυτούς του τελευταίου δεκαημέρου έχουν τον Κρόνο και  αυτή την περίοδο τους δίνει ένα μάθημα ζωής
Αλλά η γλυκιά Αφροδίτη στον Ταύρο  θα κάνει σύνοδο με τον Δία και όψεις τριγώνου με το ζώδιο του Αιγόκερου  το μέσα στον 5ο οίκο που είναι ο οίκος της χαράς και  του έρωτα θα φέρει εύνοια και μια ανακούφιση για τους ταλαιπωρημένους Αιγόκερους
ΥΔΡΟΧΟΟΙ
Πολλές και καινούριες ιδέες θα έχετε αυτό το μήνα που θα θελήσετε να τις πραγματοποιήσετε προσέξτε όμως γιατί υπάρχει περίπτωση λόγω βιασύνης να εμπλακείτε σε δύσκολες καταστάσεις.Καλό θα είναι να προσέξετε λίγο τη διατροφή σας και τον τρόπο που οδηγείτε.Κάπιοι από εσάς μπορεί να μην θέλετε να φύγετε από το σπίτι μιας και θα σας αρέσει η γλυκιά ατμόσφαιρα που θα επικρατεί.
Κάτι καινούργιο ερωτικό εμφανίζετε ξαφνικά στο προσκήνιο αλλά μάλλον θα φύγει έτσι όπως εμφανίστηκε πολλοί μπορεί να μπουν στον πειρασμό μιας διπλής ερωτικής κατάστασης.Η καθημερινότητα θα έχει εντάσεις.
ΙΧΘΕΙΣ
Για τους Ιχθείς που έχουν πλανήτες από 0° έως 6ο   τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. ΟΠοσειδώνας που κάνει σύνοδο με τον Ήλιο τους και με τον άξονα Κρόνου Πλούτωνα ενεργοποιημένο δυσκολεύει  πολύ τα πράγματα σε θέματα σχέσεων και για πολλούς από εσάς μπορεί να φέρει ένα χωρισμό.
Για τους Ιχθείς πρώτου  δεύτερου και τρίτου  δεκαημέρου με τον Άρη να τους κάνει αντίθεση τους δίνει μια σκληρότητα μια ροπή προς καυγάδες και ατυχήματα.
 Για τους Ιχθείς του τρίτου δεκαήμερου με αντισκειά ο Κρόνος κάνει σύνοδο με τον Ήλιο τους και αυτό τους κάνει να είναι απαισιόδοξοι να νιώθουν καταπίεση από πατέρα η σύντροφο αλλά δίνει και σε πολλούς την ευκαιρία να πετύχουν επαγγελματικά με το να θυσιάσουν την προσωπική τους ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου