Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑΡΩ

ΚΡΙΟΣ-ΤΡΟΧΟΣ
Αλλαγές θα υπάρξουν αυτό το μήνα το πόσο θετικές η αρνητικές θα είναι αυτό εξαρτάτε από εσάς.Ένα ταξίδι θα σας απασχολήσει.Η άποψη σας για τη ζωή θα αρχίσει να είναι πιο φιλοσοφημένη.
ΤΑΥΡΟΣ-ΔΥΝΑΜΗ
Σεξουαλικό και ερωτικό πάθος κρύβει ο Μάρτιος για εσάς .
Θετική κάρτα για να καταπολεμήσετε τους φόβους σας.
ΔΥΔΙΜΟΙ-ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Προσοχή σε οικονομικές και αισθηματικές εξαπατήσεις
ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ

Για να αρχίσει κάτι καινούργιο πρέπει να τελειώσει κάτι παλιό.
ΛΕΩΝ-ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Με σύνεση πρέπει να κινηθείτε αυτό το μήνα σε θέματα ερωτικά και πολλοί από εσάς να αντιμετωπίσουν προβλήματα σε χώρους διδασκαλίας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί καταστάσεις ζήλιας κτητικότατος και παρασήνιο.Προσοχή  σε θέματα υγείας και ότι έχει να κάνει με δημόσιο.
ΖΥΓΟΣ-ΚΑΣΤΡΟ

Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες.Ο κίνδυνος είναι ορατός για διάλυση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΙ

Θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες.Προσέξτε τι εύχεστε μπορεί να πραγματοποιηθεί.
ΤΟΞΟΤΗΣ-ΣΕΛΗΝΗ

Το παρασκήνιο δίνει και παίρνει .
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ-ΗΛΙΟΣ

Κάποια πράγματα που έμειναν κρυφά για πολύ καιρό τώρα είναι η στιγμή να φανερωθούν.Επαγγελματική άνοδος.Κρυφές ερωτικές σχέσεις.Προβλήματα με παιδιά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΚΡΙΣΗ

Εκρηκτικές καταστάσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι υδροχόοι που θα τους φέρει σε μια κατάσταση να θέλουν να κρίνουν τα πάντα και ιδικά τον εαυτό τους και αυτό θα τους οδηγήσει σε μια αναγέννηση του ίδιου του εαυτού τους.
ΙΧΘΕΙΣ-ΚΟΣΜΟΣ

Καταστάσεις τελειώματος θα σας κάνουν να χάσετε λίγο τον έλεγχο και να αισθάνεστε εξασθενημένοι .Θεμέλια έχουν αρχίσει και διαβρώνονται.Προσοχή στις σχέσεις.Ολοκλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου