Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

DRACONIC FULL MOON




Η Αστρολογία είναι μία επιστήμη που σου δίνει στη δυνατότητα να ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα και συνεχώς να θέλεις να  αναλύεις το κάθε τι με οποιοδήποτε εργαλείο έχεις στα χέρια σου.
Η Αστρολογία είναι πάθος .
Η Αστρολογία είναι τάση και όχι καθορισμένο γεγονός.
Οι πλανήτες είναι η ενέργεια που υπάρχει τα ζώδια είναι ο τρόπος που θα εκδηλωθεί αυτή η ενέργεια και ο οίκος είναι αυτό το μέρος που θα γίνει ορατή η όλη αυτή σύνθεση των γεγονότων.
Στην Αστρολογία υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ερευνήσεις ένα γεγονός και με την αφορμή της Πανσελήνου του Μαρτίου θα κάνω μια έρευνα και όχι πρόβλεψη  με Δραγωνικό ζωδιακό..Πολλοί είναι αυτοί που θα αναρωτηθούν τι είναι ο Δραγωνικός ζωδιακός η Δραγωνικός  χάρτης η Δραγώνιος Αστρολογία.Πολυ απλά είναι ένας καθαρά φανταστικός χάρτης που χρησιμοποιεί τα 12 ζώδια αλλά γίνεται ένας επαναπροσδιορισμός των πλανητών με μαθηματική πράξη.Πολλοί μπορούν να αναρωτηθούν  τι σχέση έχει ένας φανταστικός χάρτης με  το γενέθλιο χάρτη του ατόμου η του σύμπαντος και πως μας επηρεάζει αυτό.
Αυτό θα το ξαναδούμε όταν κάνω μια ανάλυση ενός ατόμου χρησιμοποιώντας το γενέθλιο και το δραγωνικό χάρτη του(σαν συναστρία) και τι επιρροές δέχτηκε αυτό το άτομο με την ενεργοποίηση του Δραγωνικού ωροσκοπίου και όχι του γενέθλιου.Ο Δραγωνικός πλανήτης είναι το υπόστρωμα του τροπικού,άρα η Δραγωνική Πανσέληνος στον Αιγόκερο λειτουργεί ως υπόστρωμα της τροπικής Πανσελήνου στην Παρθένο,άρα θέματα εξουσίας και δημόσιας τάξης εμπλέκονται σε αυτή την Πανσέληνο.Μήπως άλλωστε το πρόβλημα των ημερών δέν είναι η αντικατάσταση του παρετηθέντος πρών υπουργού Παπουτσή απο τον Χρυσιχοϊδη,που είχε πάλι υπάρξει  υπουργός δημοσίας τάξης?








Η Δραγώνιος αυτή Πανσέληνος γίνεται στα ζώδια Αιγόκερου Καρκίνου και στον άξονα 4ου και 10ου  οίκου με τη Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου άρα στον 10ο οίκο και τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο οίκο.
Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι ο Αιγόκερος είναι  έχει να κάνει με δομή σύστημα πολιτική παράδοση και ότι είναι  ένα συναισθηματικά ψυχρό ζώδιο λόγω Κρόνου.
Από την άλλη ο Καρκίνος είναι ένα συναισθηματικό  και ευαίσθητο ζώδιο που έχει να κάνει με πατρίδα με μητέρα με D.N.A με συναίσθημα και πολλά άλλα.
Τα δύο αυτά ζώδια κατά την εσωτερική Αστρολογία λειτουργούν σαν Πύλες διότι μέσω αυτών γίνεται η είσοδος και η έξοδος των ψυχών.
Η Πανσέληνος σε προσωπικό  και συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια διλλήματα που έχουν να κάνουν με καριέρα και οικογένεια προβλήματα με γονείς και σοβαρές σχέσεις τα οποία και θα πρέπει να ξεπεραστούν με τον ποιο διπλωματικό τρόπο (μην ξεχνάμε ότι ο Αιγόκερος είναι το πιο διπλωματικό ζώδιο μαζί με το ζυγό).
Η όψη 150ο που κάνει ο Δίας και η Αφροδίτη με τον Βόρειο δεσμό μας δηλώνει ότι στην καθημερινότητα μας πλέον θα χάσουμε τις χαρές της ζωής που απολαμβάναμε μέχρι τώρα και θα βρεθούμε σε μια  κατάσταση στέρησης και εξαθλίωσης.

Τώρα σε πολιτικό επίπεδο η Σελήνη(λαός) στο ζώδιο του Αιγόκερου(εξουσία) αδύναμη από ζώδιο και οίκο και πάνω στον απλανή facies  και όλα αυτά σε ανοιχτή σύνοδο με τον Άρη μπορεί να δηλώνει ένα λαό που είναι εξαθλιωμένος σε ένταση και ανήμπορος να αντιδράσει.
Ο Άρης πανίσχυρος πάνω στο M/C μπορεί να δηλώνει ότι σε  θεσμικό επίπεδο υπάρχει ένταση.
Το τρίγωνο Άρη Πλούτωνα το οποίο  δηλώνει ότι η ένταση η οποία υπάρχει είναι σε οικονομικό επίπεδο και θα εξελίχθη δυναμικά  και θετικά με αυτούς που έχουν την εξουσία στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου