Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

15 ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ-ΟΡΓΑΝΩΤΗ


Υπάρχουν  συγκεκριμένα σημεία στο ζωδιακό που έχουν μια ιδιαίτερη ενεργειακή φόρτιση  και θεωρούνται τα κλειδιά για να ανοίξει ή κλείσει ερμητικά  μια ΠΥΛΗ όπου εκεί ο πλανήτης βγάζει όλη τη δυναμική του.
Στην 15° του ζωδίου της ΠΑΡΘΕΝΟΥ βρίσκεται η ΠΥΛΗ του ΕΡΜΗ που την ονομάζουμε ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ είναι η απόλυτη έξαρση του ΕΡΜΗ και όποιος πλανήτης βρίσκεται εκεί είναι σαν να έχει σύνοδο με τον ΕΡΜΗ.
Αυτή η μοίρα είναι σε δεκανό του ΚΡΟΝΟΥ (δομή, σύστημα)  και σε δωδεκατημόριο των ΙΧΘΥΩΝ.
Ανοχή 0,45’ το πολύ.
Ο πλανήτης ΆΡΗΣ βρίσκεται σήμερα ακριβώς στις 15° της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Και με την ευκαιρία αυτή θα αναλύσουμε τη δυναμική του Άρη μέσα από το ζώδιο αυτό  στη συγκεκριμένη μοίρα.
Το να έχει κάποιος πλανήτη σε αυτή τη μοίρα έχει την ικανότητα να χειρίζεται κάποιες καταστάσεις με ιδιαίτερη επιτυχία η να έχει κάποια ταλέντα που να είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένα.
ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΣΑ
Εδώ όλα τα θέματα της ΠΥΛΗΣ είναι ανοιχτά και μπορεί κάποιος να πάρει τη γνώση που βρίσκεται σε αυτή τη μοίρα,αρκεί να μην χρησιμοποιηθεί αρνητικά γιατί θα χρεωθεί καρμικά σε επόμενες ενσαρκώσεις.Εάν πιστέψουμε στη θεωρία των ενσαρκώσεων.
 Ο ΆΡΗΣ λοιπόν στο ζώδιο της Παρθένου είναι ένας <<δουλευταράς >> που μπορεί να δώσει έναν πετυχημένο και δυναμικό δάσκαλο μέσα από τη σκληρή εργασία πολεμικών τεχνών,έναν πάρα πολύ καλό ενορχηστρωτή πχ έναν μουσικό ή ακόμα και  ένα άτομο που η μόνη του φιλοδοξία να είναι να μπορεί να χειριστεί τα 4 στοιχεία της γης( νερό- γη αήρ- φωτιά) .
Μπορεί επίσης να δώσει το άτομο αυτό που θα μπορεί να οργανώνει και να χειρίζεται δυναμικά τις μάζες ανθρώπων. 
ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΑ
 Εδώ είναι κλειδωμένα τα θετικά στοιχεία της ΠΥΛΗΣ και μας δίνει κάποιον που είναι βιαστικός για να αποκτήσει αλχημιστική γνώση με αποτέλεσμα ή να την πάρει λάθος ή να την χρησιμοποιήσει λάθος και τότε ακυρώνονται όλα τα θέματα της πύλης.Μπορεί να γίνει ένα πολύ επιπόλαιος δάσκαλος σε θέματα που είναι σημαντικά με αποτέλεσμα να μην απόκτηση το κύρος που θα ήθελε  ένας ενορχηστρωτής που δεν θα μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και ένα άτομο που θα είναι εγκλωβισμένο μέσα στα 4 στοιχεία της ύλης .
Και το κυριότερο είναι ότι θα δέχεται επιθέσεις από στοιχειακές δυνάμεις(συλφίδες, νηρίδες,χθόνιες και σαλαμάνδρες) στο φυσικό πεδίο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου