Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ ΜΕΡΟΣ B'




ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Με τον ήλιο σε αυτό το ζώδιο έχουμε ένα άτομο δυναμικό θαρραλέο με ακτινοβόλα προσωπικότητα και έντονη σεξουαλικότητα.Διαθέτει  μια παιδική φρεσκάδα μέσα από υπερβολικό ενθουσιασμό .Πολλές φορές δίνει ένα άτομο επιπόλαιο απότομο και αρκετά ριψοκίνδυνο.
ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Εδώ έχουμε μια εκρηκτική έκφραση των συναισθημάτων κάποιου που όμως γρήγορα ξεθυμαίνει και έτσι το άτομο με σελήνη σε αυτό το ζώδιο δεν κρατάει κακία.
Η οργή είναι στην φύση του και αυτό οδηγεί το άτομο σε εσωτερικές συγκρούσεις.
Είναι άτομα με θάρρος δεν τρομάζουν εύκολα και οι σχέσεις του είναι πάντα θυελλώδεις.
ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Ο λόγος εδώ είναι επιθετικός απότομος και γρήγορος.Η επικοινωνία είναι αυθόρμητη και μας δίνει ένα μυαλό ζωηρό και γεμάτο σπιρτάδα.Πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Στον Κριό η Αφροδίτη έχει αδυναμία  έτσι έχουμε το άτομο το οποίο θα είναι αρκετά σπάταλο με ακραία σεξουαλικότητα  και μεγάλες σεξουαλικές παρεκκλίσεις.Η Αφροδίτη στον Κριό δίνει μια ατυχία σε ερωτικά θέματα.
ΆΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο το άτομο είναι εξωστρεφές  επιθετικό βίαιο έχει αρχηγικές τάσεις και ζει ριψοκίνδυνα .Η δράση του είναι αν όχι όλες τις φορές αλλά τις περισσότερες ακραία. Διαθέτη θράσος και όχι θάρρος.
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ
Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς.Δίνει καλή υγεία  εάν ο πλανήτης δεν είναι χτυπημένος γιατί σε διαφορετική περίπτωση γρήγορη επιδείνωση στα θέματα υγείας.Τα άτομα με τον Δία στον Κριό δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου.Πολλές φορές δίνει παχύ άτομο.
ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΤΩΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΦΕΛΗ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
ΟΙ ΕΞΩΚΡΟΝΙΟΙ ΠΛΑΝΤΕΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑ ΣΕ ΖΩΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου