Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑΡΩ Α΄ΜΕΡΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ

Οι ευκαιρίες να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας  και να κάνετε μια νέα αρχή σε προσωπικό επίπεδο  θα είναι αρκετές.Καλό θα είναι να χειριστείτε με έξυπνο τρόπο όλα αυτά που θέλετε να δημιουργήσετε και να μην πέσετε στην παγίδα της υπερβολικής αισιοδοξίας.
ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΗ

Αυτός ο μήνας θα λειτουργήσει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο.Οι αλλαγές που θα υπάρξουν θα σας κάνουν να εμβαθύνετε περισσότερο στα άδυτα της ψυχής σας και θα θελήσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας.
Σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξουν κάποια γυναικολογικά προβλήματα  ακόμα και μια εγκυμοσύνη .
ΜΑΪΟΣ ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Μέσα στο Μάιο πιστεύω ότι θα υπάρξει μια εξασθένηση σε θέματα οικονομικά  και αισθηματικά.Αυτές οι καταστάσεις θα σας κάνουν να  αισθάνεστε περισσότερο σαν να θυσιάζετε ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού σας  και να χάσετε λίγο τις ισορροπίες σας.
ΙΟΥΝΙΟΣ ΚΑΡΤΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Βίαιος  μήνας και γι αυτό θα πρέπει να αποφεύγονται οι εντάσεις οι καυγάδες και οι χωρισμοί γιατί ίσως να μην υπάρξει δεύτερη ευκαιρία .Προσοχή σε οικονομικά θέματα .
Σημείωση: ο Ιούνιος  θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας  οπότε η κάρτα Θάνατος μπορεί να λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο  καλού κακού όμως να είμαστε προσεκτικοί!
ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΡΤΑ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η λιτότητα  που θα υπάρχει σε οικονομικό επίπεδο θα σας κάνει να στερηθείτε και κάποιες απλές χαρές της καθημερινότητας.Πολλοί από εσάς θα προτιμήσετε να πάτε στον τόπο καταγωγής σας για τις καλοκαιρινές διακοπές .Καλό θα είναι να αποφεύγετε οποιαδήποτε οικονομική επένδυση όσο δελεαστική και να είναι.Μήνας είναι θα περάσει.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Από τη μια πλευρά αυτή η κάρτα δείχνει εντάσεις ζήλιες και παρασκήνιο σε επίπεδο σχέσεων οπότε πρέπει να  έχετε  την ανάλογη συμπεριφορά οι δεσμευμένοι  Κριοί και Κριαρίνες για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη σχέση σας και από την άλλη είναι ιδανική για παρασκήνιο  ανεξέλεγκτες καταστάσεις πάθους και κρυφές ερωτικές περιπέτειες.Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί σε ότι και αν κάνετε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου