Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ


ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνεται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και επηρεάζει  περισσότερο αρνητικά τα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού (ιχθείς-διδύμους-τοξότες-παρθένους)και ειδικά  αυτούς που έχουν κάποιον πλανήτη στις 16ο -20ο αυτών των ζωδίων .
Θετικά θα λειτουργήσει στα παρορμητικά ζώδια(κριός-καρκίνος-ζυγός –αιγόκερος)και ειδικά σε όσους έχουν πλανήτη στις16° και 20 ° αυτών των ζωδίων .
ΚΡΙΟΣ
Καλό θα είναι οι Κριοί  να προσέξουν λίγο την υγεία τους σωματικά και ψυχολογικά.
Θέματα που έχουν να κάνουν με παρασκήνιο  και ίντριγκες μπορεί να  αποκαλυφθούν.
Να προσέχετε τυχόν κρυφούς εχθρούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα θέματα του 5 οίκου σας ενεργοποιούνται θετικά  με την Πανσέληνο αυτή εύνοια θα έχετε με καινούργιους έρωτες κάτι θετικό με τα παιδιά σας και με συλλογικούς χώρους μπορείτε να αρχίσετε να αθλείστε περισσότερο η να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε θέματα διδασκαλεία.

ΔΥΔΙΜΟΙ
Η Πανσέληνος του Μαρτίου γίνετε στον 4-10 οίκο σας και γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας δικά σας του πατέρα η του συζύγου.Προσέχετε τους διαπληκτισμούς μέσα στο σπίτι γιατί τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα.Να προσέχετε πολύ τα επαγγελματικά σας γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις και καλό θα είναι να μην δώσετε αφορμές για σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσείς οι Καρκίνοι θα ασχοληθείτε με νομικά έγραφα  με εμπόριο με κάποιο ταξίδι η με άτομα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό.Προσοχή στην οδήγηση.Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τα αδέρφια σας και να χρειαστεί να τους συμπαρασταθείτε.

ΛΕΩΝ
Οικονομικά κυρίως θέματα ενεργοποιεί αυτή η Πανσέληνος του Μαρτίου τα οποία θα σας κάνουν να αισθάνεστε ανασφάλεια και ίσως να έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να επανεξετάσετε τις αξίες σας.Προβήματα με τους κρατικούς φορείς (τράπεζες εφορίες κλπ)θα είναι το κύριο πρόβλημά σας και αυτό θα σας καταβάλει ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για εσάς τους Παρθένους αυτή η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα υγείας,σχέσεων με το σύντροφο ,νομικά προβλήματα ,εντάσεις με το περιβάλλον σας και ίσως να έχει έρθει η στιγμή να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιους φανερούς εχθρούς.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος γίνεται στον 12 και στον 6 οίκο σας.Ανασφάλεις που έχετε είναι πιθανόν να σας δημιουργήσουν προβλήματα υγείας.Εντάσεις θα επικρατούν στην καθημερινότητα σας .Πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με το κατοικίδιο σας όσοι από εσάς έχουν.Προσοχή με σώματα ασφαλείας.Κρυφοί εχθροί δρουν εναντίων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θετική η επιρροή της Πανσελήνου για τα ερωτικά σας και ότι έχει να κάνει σε σχέση με παιδιά,διδασκαλεία άθληση καινούργιες γνωριμίες .Κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσει σε συλλογικά πλαίσια  η μέσα από ομάδες.Ισως με την Πανσέληνο αυτή να πραγματοποιηθεί μια κρυφή σας επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα προβλήματα θα είναι αρκετά για εσάς τους Τοξότες με την Πανσέληνο αυτή με το σπίτι τον σύντροφο και τη μητέρα σας.Πολλοί από εσάς θα βρεθούν αντιμέτωποι με προβλήματα εάν έχουν  οικογενειακή επιχείρηση  η ακόμα μπορεί να παρατηρήσετε μία εσωστρέφεια του συζύγου .Μεταβολές στην εργασία και αστάθεια στην καθημερινότητα .Προσοχή σε γυναικολογικά θέματα οι γυναίκες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να κάνετε με την ενεργοποίηση αυτής της Πανσελήνου και να αρχίσουν να σας απασχολούν νομικά θέματα.Μετακινήσεις και  θετικές εξελίξεις για εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Και εσείς με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε και θα προσπαθήσετε να δείτε πως θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο χωρίς να υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε αυτά που έχετε.


ΙΧΘΕΙΣ
Η Πανσέληνος του  Μάρτιου γίνεται στο ζώδιο σας και θα επηρεαστούν περισσότερο αυτοί του δευτέρου δεκαημέρου και φυσικά όσοι έχουν πλανήτες από 16-18 των Ιχθύων ή μεσοδιαστήματα σε αυτές τις μοίρες.Με τον Ήλιο στον πρώτο σας οίκο  τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι κυρίως οι σχέσεις σας με το  οικογενειακό σας περιβάλλον και την εξωτερική σας εμφάνισης. Με τη Σελήνη στον έκτο που είναι ο οίκος υγείας και καθημερινότητας  πολλοί από εσάς ίσως να ασχοληθείτε με θέματα υγείας  που θα παρουσιαστούν  και ίσως να αλλάξει και η συμπεριφορά σας απέναντι στους οικείους σας .
Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα σας που θα βγουν στην επιφάνεια με αυτή την Πανσέληνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου