Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΚΤΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Κάθε άνθρωπος και κυρίως κάθε γυναίκα ενδιαφέρεται να μάθει εάν θα υπάρξει εγκυμοσύνη σε κάποια περίοδο της ζωής της .Αυτό μπορεί να  φανεί από την ανάλυση ενός ωριαίου χάρτη εάν γίνει ένα τέτοιο ερώτημα ή από το μηνιαίο ωροσκόπιο  και φυσικά από την Ηλιακή επιστροφή του ατόμου.
Η συγκεκριμένη ανάλυση έγινε σε ένα σεμινάριο του Δρ.Χ Παϊζη και έχω την άδεια του να το δημοσιεύσω.
Καταρχάς για να πούμε ότι κάποια γυναίκα μπορεί να  μείνει έγκυος πρέπει πρώτα από όλα να το υπόσχετε ο γενέθλιος χάρτης.



Πρώτα θα κάνω μια ανάλυση της ακμής του 5ου οίκου(οίκος παιδιών) του γενέθλιου χάρτη.
Ακμή 5ου στους ιχθύς σε γόνιμο ζώδιο αυτό  είναι θετικό
Κυβερνήτης 5ου ο Ποσειδώνας στον Τοξότη  σε ουδέτερο ζώδιο
Δεύτερος κυβερνήτης του ιχθύ ο Δίας σε ουδέτερο ζώδιο σε αδυναμία και καμένος από τον Ήλιο.
Μέχρι στιγμής δεν αποκλείουμε την απόκτηση παιδιού αλλά δεν είμαστε και πολύ αισιόδοξοι.
Μέσα στον 5ο οίκο η Σελήνη αυτό είναι θετικό και ακόμα περισσότερο που η Σελήνη είναι σε γόνιμο και διπλό ζώδιο.
Πάμε τώρα να δούμε την Ηλιακή επιστροφή του 2003 αυτής τη γυναίκας που εκείνη τη χρονιά έγινε μητέρα να δούμε πως φαίνετε η εγκυμοσύνη και  πως κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της και τη ζωή του παιδιού της στη γέννα.
Ο κυβερνήτης του 5ου γενεθλίου στον 1ο οίκο της ηλιακής.
Κυβερνήτης 5ου Ερμής της ηλιακής στον 1ο οίκο με τον κανόνα των 5ο μοιρών.
Πλανήτης μέσα στον 5ο οίκο της ηλιακής σε εμπλοκή με το γενέθλιο Ερμή.
Ακμή 5ου ηλιακής μέσα στον 8ο γενέθλιο πάνω σε Κρόνο γενέθλιο και ο Κρόνος της ηλιακής μέσα στον 5ο οίκο.Αυτό δηλώνει χειρουργείο και κίνδυνο της ζωής  του παιδιού και της μητέρας(8ος οίκος θανάτου)
Ο ωροσκόπος της ηλιακής είναι ο Αιγόκερος κυβερνήτης ο Κρόνος και ο Άρης.
Ο Άρης στο Σκορπιό και στον 10 ο οίκο  σε οίκο υγείας σε πολλές περιπτώσεις αυτό σημαίνει χειρουργείο (Άρης μαχαίρι -Σκορπιός γενετική περιοχή).
Άλλος ένα δείκτης ότι το παιδί και η μητέρα κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους είναι ότι το μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου (θανάτου )πέφτει πάνω στη γενέθλια  Σελήνη της μητέρας.
Αυτό που λειτούργησε θετικά και έζησαν και οι δύο είναι όψη εξαγώνου του Ερμή με τον Άρη  και  ότι το μεσοδιάστημα Ήλιου/Δια (φυσικής και υλική αφθονίας)του παιδιού με  είναι σε  εμπλοκή με τον Ήλιο και το Δία της μητέρας και με ανοχή 2 μοιρών με το γενέθλιο μεσοδιάστημα θανάτου της μητέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου