Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ ΜΕΡΟΣ Α'Οι Κριοί είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου  συνδέεται με το στοιχείο της φωτιάς. Πολλοί χαρακτηρίζουν τους Κριούς σαν τα μωρά του ζωδιακού.Ο Κριός  δηλώνει ενέργεια , δράση  αυθορμητισμό την άνοιξη  την επιθετικότητα την  βία τον εγωισμό μερικές φορές και κόμπλεξ
Κυβερνήτης του Κριού ο πλανήτης Άρης που συνδέεται με πόλεμο ένταση με το ένστικτο  την αναπαραγωγή το σεξ το σπέρμα  τη βία  τη δράση την αντοχή και τον τρόπο δράσης του ατόμου.
Ο Άρης είναι καθαρά υλιστικός πλανήτης και αυτό το βλέπουμε από το σύμβολο του που είναι  ο Σταυρός η ύλη δηλαδή να πατάει πάνω στον  κύκλο που είναι το Πνεύμα.
Έχει να κάνει με φλεγμονές πυρετούς γεννητικά όργανα χτυπήματα και το αίμα.
Έξαρση στο ζώδιο του Κριού έχει ο Ήλιος και ειδικά από τις 16 έως 19 Κριού που είναι η Πύλη του αρχηγού.
Αδυναμία στον Κριό έχει  η Αφροδίτη.
Όψη του Κριού είναι η σύνοδος (180 μοίρες)
Ημέρα του Άρη είναι η Τρίτη
Χώρες που συνδέονται με το ζώδιο του Κριού είναι η Αγγλία η Γερμανία και η Ιαπωνία.
Η κάρτα της Ταρό που αντιστοιχεί στο ζώδιο του Κριού είναι ο Αυτοκράτορας και στον πλανήτη Άρη είναι το Κάστρο και ο θάνατος.
Η ρούνα που συνδέεται με το ζώδιο του Κριού είναι ο Berkana .
Στο μαντικό σύστημα του Παράκελσου συνδέεται με την κάρτα Puer.
Στην Καμπάλα ο Άρης συνδέεται με τη 5η  σεφίρα Γκεμπορά.
Δεκανοί του Κριού
Ο πρώτος δεκανός του Κριού κάνει το άτομο να ακολουθεί τα πρωτόγονα ένστικτα του.
Στο δεύτερο δεκανό βρίσκουμε τα άτομα που τους αρέσει να μάχονται για τις αξίες τους την προσωπικότητα τους και την αλήθεια.
Ο τρίτος δεκανός του Κριού μας δίνει το άτομο που του αρέσει η γνώση και είναι πολύ ενεργητικό σε ότι καινούργιο μαθαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου