Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

5 ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ



Ο Άρης σήμερα βρίσκετε στην 5η μοίρα της Παρθένου όπου εκεί είναι  Πύλη δλδ ενεργειακά φορτισμένο σημείο και ονομάζετε Πύλη του Μάγου,του Θαυματουργού
Τι εννοούμε με την έννοια  Μαγεία:
Μαγεία είναι καθαρά και μόνο ο χειρισμός ενεργειών και δεν έχει καμία σχέση με ξόρκια και διάφορα άλλα κομπογιαννίτικα τεχνάσματα.
Οπότε λέγοντας ότι κάποιος έχει κάποιον Πλανήτη σε ένα ενεργειακά φορτισμένο σημείο εννοούμε ότι έχει κάποιο ταλέντο στα θέματα του Πλανήτη και φυσικά στο ζώδιο που είναι ο Πλανήτης.
Ο Άρης στις 5 της Παρθένου σε συγκλίνουσα όψη δίνει στο άτομο την ιδιαιτερότητα να μπορεί να έχει σεξουαλικές επιτυχίες με << θαυματουργά>>  η <<ταχυδακτυλουργικά>> μέσα,να έχει τη μέγιστη ικανότητα  να πετυχαίνει τους στόχους του και τις φιλοδοξίες του και φυσικά να μπορεί να έχει επιτυχίες σε ότι ανταγωνίζεται.
Σε αποκλίνουσα όψη αυτή η μοίρα μας δίνει ένα άτομο επιθετικό και θρασύ ένα άτομο που είναι ευάλωτο  σε επιθέσεις από Μάγους (άτομα που ξέρουν να χειρίζονται τις ενέργειες)εμπλοκές σε καταστάσεις βίας και φυσικά μας δίνει το άτομο που δεν ξέρει  τι πάει να πει χειρισμός ενεργειών  ούτε  καν δεν ξέρει να τις χειρίζεται και όμως πιστεύει ότι είναι ο ένας και μοναδικός και ουσιαστικά είναι τσαρλατάνος.
Όσο παράξενο και να ακούγετε κάποιος που δουλεύει σε τσίρκο και βγάζει λαγούς από το καπέλο του κατά  90% πρέπει να έχει κάτι στις 5 της Παρθένου.

1 σχόλιο: