Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ




Στις 7 Αυγούστου 2012 το  ζώδιο του Καρκίνου θα φιλοξενήσει  τον  πλανήτης της αρμονίας, των συνεργασιών, των αισθημάτων της αρμονίας και της τέχνης. Η Αφροδίτη λοιπόν σε όλο αυτό το διάστημα που θα παραμείνει φιλοξενούμενη σε αυτό το ζώδιο  έχει να αντιμετωπίσει 2 σκληρούς αντίπαλους και να ενεργοποιήσει αρκετά δύσκολα μεσοδιαστήματα! Σύμφωνα με τη Χαλδαϊκή σειρά από τη μηδενική έως τη δέκατη μοίρα του Καρκίνου η Αφροδίτη βρίσκεται στα δικά της πρόσωπα  και παίρνει +1 άρα  είναι λιγότερο ενισχυμένη σε αντίθεση με την εικοστή πέμπτη μοίρα που είναι στα όρια της και παίρνει +7.

Το πρώτο σκληρό  μεσοδιάστημα που ενεργοποιεί  με κόντρα αντισκιά είναι ο άξονας ασθενειών και σύγχυσης.

 Κρόνος /Ποσειδώνας = Αφροδίτη = Αναστολές στη σεξουαλική ζωή, έλλειψη ενέργειας , φιλασθένεια.
2ος άξονας Σωματικής αδυναμίας. Παράλυσης. Απροθυμίας αδυναμίας.

Άρης/Ποσειδώνας =Αφροδίτη =Περίεργος τρόπος έκφρασης συναισθημάτων αντι συμβατικές ιδέες γύρω από τις ερωτικές σχέσεις.

Μετά κάνει ένα ταυ τετράγωνο  και δηλώνει την ανάγκη επίλυσης προβλημάτων και δυσκολιών σε θέματα Αφροδίτης αλλά και την ισχυρή φιλοδοξία, με την συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα σε παρορμητικά ζώδια. Οπότε τα γεγονότα που θα γίνουν θα είναι έντονα ανατρεπτικά και σίγουρα θα υπάρξει μετάλλαξη! Το τρίγωνο που θα κάνει η  Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα μπορεί να εξομαλύνει λίγο την κατάσταση  στην αρχή και να δώσει τις ρομαντικές σχέσεις αλλά το μέλλων αυτών είναι αβέβαιο.

Καλό θα είναι να προσέχουμε και τα οικονομικά διότι Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα και Ουρανό σημαίνει εκτός των άλλων και ξαφνική οικονομική καταστροφή. 

Τώρα η Αφροδίτη σε όψεις τετραγώνου  και αντίθεσης με Δεσμούς Σελήνης σημαίνει δυσκολία και συγκρούσει σε θέματα σχέσεων, χωρισμό.

Και καλό είναι να θυμόμαστε ότι σήμερα η Αφροδίτη στην 27 μοίρα των διδύμων ενεργοποιεί με 45αρα το μεσοδιάστημα Κρόνου/Βόρειου δεσμού το οποίο σημαίνει :
 Ανικανότητα έκφρασης συναισθημάτων, δυσκολίες σε γάμο και σχέσεις, χωρισμό και έλλειψη προσαρμοστικότητας.

Σε όψη τριγώνου και εξαγώνου δείχνει αρμονία στις σχέσεις σε κοινωνικό η προσωπικό πλαίσιο.

Αυτά για τους Δεσμούς ισχύουν γενικά και όχι ειδικά,  γιατί η διέλευση της από το ζώδιο του Καρκίνου θα κάνει όψεις με τους Δεσμούς κάποιον, αλλά το πώς θα εξελιχθεί η δυναμική εξαρτάται από τη διαφορετικότητα του κάθε χάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου