Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΠΥΛΗ 27 ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ- ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΥ






Η πιο μυστηριώδη  Πύλη  του ζωδιακού είναι η 27η του Σκορπιού. Είναι στον τρίτο δεκανό του Σκορπιού και περιέχει μέσα,  Σελήνη λόγω Καρκίνου και Άρη λόγω Σκορπιού και σε δωδεκατημόριο Ερμή. Η μοίρα αυτή βοηθά το άτομο να μπαίνει στο Αστρικό Πεδίο συνειδητά η ασυνείδητα με κίνδυνο,  να χαθεί μέσα σε αυτό η να έρθει σε επαφή με άλλες οντότητες,  με αποτέλεσμα η συνάντηση με αυτές,  να είναι τραγικές για την ψυχολογία του ατόμου. Από την άλλη πλευρά αυτή η Πύλη δίνει την ικανότητα να παίρνεις πληροφορίες από το χαμηλό και μέσο αστρικό .

Επειδή περιέχει Σελήνη και Άρη δηλώνει και άτομο με βίαιο ψυχισμό ή αυτόν που δέχεται  ψυχικές βίαιες επιθέσεις.

Λόγω της απόλυτης έξαρσης του Ουρανού σε αυτή τη μοίρα, και λόγω Ερμή , το άτομο μπορεί να έχει φοβερές διανοητικές συλλήψεις και εμπνεύσεις και μέσα από αυτή τη μοίρα, μπορεί  να αποκτήσει  γνώσεις.

Ικανότητα ισχυρών σκεπτομορφών.  Έλξη προς την πρακτική μαγεία με χρήση  μαύρων δυνάμεων.

Συνήθως η μοίρα αυτή δίνει ανήσυχο ύπνο , έλξη προς την ασωτία, έντονη βραδινή ζωή με σκοπό την αποφυγή ύπνου.

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης σε αυτή τη μοίρα δίνει ξαφνικές σχέσεις  με άτομα που εμπλέκονται με μαγεία, με αστρολογία, εντάσεις με τους άλλους η ακόμα και βίαιες σχέσεις. Ξαφνική  επαφή  και επικοινωνία από άλλα επίπεδα με τις μάζες.

Ο γεννημένος μάγος.

Ικανότητα μεταφυσικής.

Η Πύλη ισχύει εάν βρίσκεται  και σε μεσοδιάστημα δυο πλανητών ή από προοδευμένους πλανήτες  και ενεργοποιείται από διελεύσεις, εκλείψεις, πανσελήνους, νέα σελήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου