Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ







­ ΚΡΙΟΣ

Ο φυσικός σας κυβερνήτης ο Άρης αλλάζει ζώδιο με αποτέλεσμα να σας κάνει πιο δραστήριους, διεκδικητικούς ,παθιασμένους, ζηλιάρηδες και εγωιστές. Ήρθε ο καιρός να επαναδιαπραγματευθείτε τα επαγγελματικά σας να αποδεχθείτε τις αλλαγές  να γίνετε πιο συνεργάσιμοι και να σταθεροποιήσετε  καταστάσεις. Ο κυβερνήτης των ερωτικών σας αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου με αποτέλεσμα να σας κάνει πιο ορθολογιστές και μίζερους  το εξάγωνο όμως που θα κάνει με τον Άρη μπορεί να σας χαρίσει λίγη αυτοπεποίθηση παραπάνω σε αυτόν τον τομέα αλλά δεν θα διαρκέσει και πολύ. Καλό θα είναι να προσέξετε λίγο την υγεία σας αυτό το μήνα και ότι έχει να κάνει σχέση με το κυκλοφοριακό, καρδιά και εμπύρετες καταστάσεις.

 ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σας κάνει πιο συναισθηματικούς και εσωστρεφείς, ειδικά μετά από την συνάντηση που έχε με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα οπού εκεί τα πράγματα ήταν πολύ ζόρικα σε προσωπικό επίπεδο. Τα οικονομικά σας θέλουν λίγη προσοχή ακόμα ! Το μυαλό σας είναι ακόμα στις διακοπές και τα ερωτικά σας απαιτούν έξυπνους χειρισμούς. Προσοχή στο γάμο σας και στις συνεργασίες προβλέπονται εντάσεις ! Προσοχή και με την υγεία σας ή με την υγεία ατόμου πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

 ΔΙΔΥΜΟΣ

Μπορεί να έχετε το Δία στον πρώτο σας οίκο αλλά δεν νομίζω να σας έφερε την ευεργεσία που πραγματικά επιθυμούσατε, ούτε τις ευκαιρίες που περιμένατε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Στα αισθηματικά σας ότι ξεκίνησε μάλλον θα τελειώσει με άσχημο τρόπο. Η υγεία σας θέλει λίγο προσοχή με τον Άρη ναι κάνει την είσοδο του στον έκτο σας οίκο. Προσοχή σε αλλεργίες, επεμβάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καιρός είναι να προσπαθήσετε να λειτουργήσετε περισσότερο με τη λογική και όχι με το συναίσθημα.  Περισσότερες ευκαιρίες θα σας δοθούν από 1η  Σεπτέμβρη και μετά. Στα ερωτικά σας προβλέπονται καινούργιες ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα μπορέσετε να αναδείξετε όλη τη ζήλια το πάθος και την κτητικότατα που σας διακατέχει. Έντονη περίοδος και για τα παιδία σας με δυναμικές ευκαιρίες και έντονες αλλαγές στην ζωή τους! Προσοχή στην υγεία και τα επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Καιρός για αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Ο Ήλιος φυσικός σας κυβερνήτης αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στην Παρθένο και στον 2ο οίκο σας, με αποτέλεσμα να το ρίξετε με τα μούτρα στη δουλειά  με μοναδικό σκοπό την απόκτηση  υλικών αγαθών. Αυτό φυσικά δεν θα γίνει αμέσως αλλά,  οι περισσότεροι από εσάς θα μπορέσουν να αποκτήσουν εισόδημα μέσα από το σπίτι ειδικά εάν ασχολούνται με καλλιτεχνικά θέματα. Τα ερωτικά σας θα συνεχίσουν να παίζουν σε διπλό ταμπλό με αποτέλεσμα να σπαταλάτε ενέργεια. Το πιθανότερο είναι να χωρίσετε από μια μακροχρόνια σχέση. Η υγεία σας θέλει προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιτέλους! Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που σας έβγαλαν από το πρόγραμμά σας, μπορείτε πλέον να ξαναγυρίσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα και να προσπαθήσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας αλλά το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δεν θα σας αφήσει, και αυτό αφορά τους γεννημένους τις 5 πρώτες μέρες του ζωδίου, και με τον Άρη να κάνει εξάγωνο τα πράγματα μάλλον θα γίνουν χειρότερα γιατί θα αναγκαστείτε να παντρέψετε τον ορθολογισμό με τη διαίσθηση πράγμα αδύνατο για εσάς! Θετικές αλλαγές στα ερωτικά σας ακόμα και αν αυτή η αλλαγή είναι κάποιος χωρισμός. Καλό θα είναι να μην κάνετε μακροπρόθεσμες επενδύσεις, και να φροντίσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Από υγεία μάλλον θα χρειαστεί να ξοδέψετε κάποιο ποσό για εξετάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολη εποχή για πρίγκιπες. Μετά την  εμπειρία που βιώσατε, θετική η αρνητική, να θυμάστε πως τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια και η συνάντηση της Αφροδίτης σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο μάλλον θα τα κάνει χειρότερα. Πραγματικά υπάρχει ο κίνδυνος να τελειώσουν καταστάσεις που δεν έχουν γερά θεμέλια ή να αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε με αποτέλεσμα τη μοναξιά μέσα στη σχέση ή έξω από αυτή. Στα οικονομικά σας χρειάζεται  να δείξετε μια ιδιαίτερη προσοχή για να μην βρεθείτε εξαπατημένοι και χαμένοι. Τα ερωτικά σας θα συνεχίσουν να είναι μπερδεμένα, και μάλλον το τέλος δεν είναι μακριά! Η υγεία σας δεν φαίνεται να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης σαν δεύτερος κυβερνήτης του ζωδίου σας μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού και με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο σε αμοιβαία υποδοχή μεταξύ τους και σε ακριβή  όψη εξαγώνου (αυτό αφορά όσους έχουν Ήλιο μέχρι την 7 μοίρα του Σκορπιού )  σας δίνει τη δυναμική να κατακτήσετε τον κόσμο όλο! Το μόνο επικίνδυνο είναι η όψη 150 μοιρών που θα κάνει με τον Ουρανό και αυτό θα φέρει διλλήματα, χωρισμό, θάνατο ( μεταφορικό ) σε επίπεδο εργασίας και υγείας αλλά  το εξάγωνο του Πλούτωνα θα λειτουργήσει προστατευτικά. Η διαίσθηση σας χτυπάει κόκκινο και  η επιθυμία σας για μάθηση θα σας οδηγήσει σε καινούργια μεταφυσικά  μονοπάτια. Η έκτη αίσθηση ξυπνάει …Αισθηματικά πιστεύω ότι αυτό το μήνα θα εμφανιστεί κάτι καινούργιο και συναρπαστικό!

ΤΟΞΟΤΗΣ     

Περνάτε μια δύσκολη περίοδο όπως όλα τα μεταβλητά ζώδια (Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι) και τα νεύρα σας είναι κάπως τεντωμένα,  ειδικά του πρώτου πενθημέρου, αλλά η  είσοδος  του Άρη στο Σκορπιό θα ηρεμίσει λίγο τα πνεύματα και θα εξομαλύνει λίγο την κατάσταση. Τα οικονομικά ακόμα καλά κρατούν, αλλά η στέρηση και μείωση αποδοχών θα γίνει αντιληπτή στο προσεχές μέλλον. Καλό θα είναι στον ερωτικό τομέα να μην παρασυρθείτε σε κάτι από το παρελθόν που θα κάνει την επανεμφάνιση του γιατί  τότε θα χάσετε το καινούργιο που θα έρθει!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Τα επαγγελματικά σας έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το μήνα, με σκοπό την καθιέρωσή σας! Κάποιες συγκρούσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε καλό θα είναι να το κάνετε με το γνωστό διπλωματικό  σας τρόπο, αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείτε εκτός παιχνιδιού. Σε ερωτικά θέματα η όψη τετραγώνου που θα κάνει η Αφροδίτη φυσικός κυβερνήτης του 5ου  οίκου δηλώνει ταλαιπωρία από ερωτικές σχέσεις, συγκρούσεις, απαγορευτικούς έρωτες και σχέση με μεγαλύτερο άτομο που θα σας ταλαιπωρήσει οπότε καλό θα είναι να παραμείνετε μακριά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ουρανό σα ανάδρομη πορεία και σε τετράγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά όσο θέλετε. Οι αλλαγές ακολουθούν η μια την άλλη και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τις δεχθείτε. Υπομονή λοιπόν. Οι ευνοημένοι του ζωδίου είναι αυτοί του τελευταίου δεκαημέρου  με τον Κρόνο να του βοηθά και να  σταθεροποιεί καταστάσεις. Τα ερωτικά σας είναι σε άνθιση ακόμα και καλό θα είναι να το εκμεταλλευτείτε όσο προλαβαίνετε! Με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό αρχίζει μια περίοδο που πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις με τα αδέρφια σας,  τους συγγενείς εξ αγχιστείας, τις επικοινωνίες και το πώς εκφράζεστε διότι οι καυγάδες δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Προσοχή σε κάθε είδους μετακίνηση εντός και εκτός συνόρων.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικογενειακές υποχρεώσεις θα  απασχολήσουν και αυτό το μήνα όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η ευεργεσία και η στήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον είναι σημαντική αλλά όχι τόση όση θα θέλατε ,και με  το Δία σε αδυναμία στο ζώδιο των Διδύμων υπάρχει ο κίνδυνος τα πράγματα να  γίνουν ακόμα χειρότερα. Των πρώτων ημερών τώρα, παρόλο που βρίσκονται σε μια χαοτική κατάσταση, με τον Ποσειδώνα στον Ήλιο τους και το μεσοδιάστημα Κρόνου Πλούτωνα να τους επηρεάζει σημαντικά σημαίνει ότι, ή βρίσκετε ανορθόδοξους τρόπους να περάσει το δικό σας ή οι άλλοι σας κάνουν ότι θέλουν, με αποτέλεσμα την απογοήτευση που αισθάνεστε. Τώρα στα ερωτικά σας προβλέπετε μια καινούργια αρχή αλλά προσοχή γιατί μπορεί να τελειώσει άδοξα. Στα οικονομικά σας  θα υπάρξει μια μικρή βελτίωση αλλά για λίγο. Για καλό και για κακό μην δανείσετε χρήματα γιατί δεν θα επιστρέψουν πίσω. Προσοχή και στα επαγγελματικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου