Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ΝΟΤΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ






Ζούμε σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών, ο Πλούτωνας έχει μπει στο ζώδιο της έξαρσης του τον Αιγόκερο, ο Ουρανός στον Κριό και οι όψεις που κάνουν μεταξύ τους μας φέρνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι τώρα οι δεσμοί της Σελήνης βρίσκονταν στο ζώδιο της έξαρσης τους στον άξονα Τοξότη Διδύμων, οπού μας έφεραν την πολυδιάσπαση, την επιπολαιότητα στην καθημερινή ζωή με απώτερο σκοπό την πνευματική αναζήτηση που ουσιαστικά ήθελε να μας κάνει να ανακαλύψουμε την παγκόσμια αλήθεια και την ανωτέρα γνώση! Η είσοδος των δεσμών στον άξονα Σκορπιού Ταύρου έρχεται να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να μας οδηγήσει σε καινούργιες εμπειρίες, και δοκιμασίες που πρέπει να περάσουμε. Η αλλαγή των δεσμών μπορεί να επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια αλλά μην ξεχνάμε ότι η αλλαγή είναι συμπαντική και επομένως μας επηρεάζει όλους. Η απαίτηση των δεσμών σε αυτό τον άξονα είναι να μάθουμε να αντέχουμε στις ριζικές αλλαγές του περιβάλλοντος μας, μέσα από εμπειρίες θανάτου και αναγέννησης κυριολεκτικούς η μεταφορικούς, και με τη συμμετοχή του Ουρανού στον Κριό του Πλούτωνα στον Αιγόκερο και σύντομα με τον Κρόνο στο Σκορπιό, ο δρόμος για την μετάλλαξη  δεν θα είναι στρωμένος με λουλούδια.

Ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιο του Ταύρου δηλώνει την μέχρι τώρα υλική εξάρτηση,  τη νωθρότητα , και τη άνεση που μέσα από αυτά έχουμε μάθει,  να αισθανόμαστε ασφαλείς. Τα πολυτελή σπίτια, τα πανάκριβα αυτοκίνητα, οι  απολαύσεις ακόμα και οι σχέσεις που στηρίζονται καθαρά και μόνο στην σιγουριά, και την ασφάλεια και όχι στο συναίσθημα και το πάθος,  ήρθε ο καιρός να μπουν στο τηλεσκόπιο και να εξεταστούν προσεκτικά από το πεπρωμένο.

Αυτό είναι λοιπόν το ζητούμενο του Βόρειου δεσμού στο Σκορπιό η αλλαγή με επίπονες διαδικασίες φυσικά.

Ο Βόρειος σε αυτό το ζώδιο μας θυμίζει ότι η μάλλον έρχεται να μας μάθει ότι η εξέλιξη της ψυχής γίνετε μέσα από καταστροφές, δυσκολίες, και συνήθως φέρνει μοιραία γεγονότα για την απόκτηση των  εμπειριών που θα μας οδηγήσουν στην εξέλιξη.  Για παράδειγμα κάποιος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του  και είναι εγκλωβισμένος στον κόσμο της ύλης επειδή ο πατέρας του είναι εφοπλιστής, η έχει μια οικονομική ευχέρεια, με καθαρά Πλουτώνιο  τρόπο θα αναγκαστεί να δουλέψει και να στηριχτεί στα δικά του πόδια.

Οι απαιτήσεις του Βόρειου Δεσμού από την ανθρωπότητα είναι πως, πρέπει να μάθουμε να κατανοούμε το πάθος που κρύβεται μέσα μας, και να το αφήσουμε να εκφραστεί. Να μάθουμε να διεκδικούμε με βάση το συναίσθημα και όχι την υλική ασφάλεια που μας παρέχει ο άλλος-η. Και τρίτο και βασικότερο, να κάνουμε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση, να μπούμε βαθιά στο υποσυνείδητο και να ανακαλύψουμε, τις πνευματικές μας ανάγκες!

Όποιος καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτών των δεσμών, τότε θα βγει νικητής, και  σίγουρα τελείως μα τελείως πνευματικά και ψυχικά αλλαγμένος και ανανεωμένος!

Η είσοδος των Δεσμών γίνετε την 30η Αυγούστου 2012 στις 7.30πμ θερινή ώρα Ελλάδος.  

Στην 29 μοίρα του Σκορπιού βρίσκεται ο απλανής Bungula όπου σχετίζεται με δύναμη, εξουσία, εκλεκτικότητα, κέρδη από εμπόριο, απότομη διακοπή δυσάρεστων σχέσεων.

Η 29η μοίρα του Ταύρου προκαλεί κακώσεις, θλίψη και πόνο!

Ο ωροσκόπος της ώρας είναι Παρθένος και ο κυβερνήτης ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα  κοντά στον απλανή  Al-jabhan όπου σχετίζετε με πλούτη,  εξυπνάδα, μη πειθαρχημένη φύση,  και σε συγκλίνουσα όψη τετραγώνου με το Βόρειο δεσμό.

Οι δεσμοί είναι στον άξονα 3ου 9ου  άρα θα έχουμε αλλαγές στην επικοινωνία,  προβλήματα με την παιδία, αντισυμβατικές σχέσεις  με αδέρφια, ξαδέρφια, ατυχήματα που θα προκαλέσουν πόνο και θλίψη, κυρίως οδικά.
Τώρα από εξελικτική άποψη, η ψυχή έχοντας  μάθει να θεωρεί γνώση μόνο τη γνώση που έχει πρακτικό αντίκρισμα, έρχεται να αναθεωρήσει την άποψη αυτή και να αρχίσει, να μαθαίνει ξανά σε άλλα μονοπάτια και με τελείως διαφορετικές προτιμήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου