Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

AΡΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ...Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ








Σε λίγες ώρες ο πλανήτης Άρης αλλάζει ζώδιο και μπαίνει θριαμβευτικά στο ζώδιο του Σκορπιού και ευτυχώς για όλους μας, δεν θα κάνει όψη με τον Κρόνο όταν μπει και αυτός στον Σκορπιό. Ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού δηλώνει  την κολασμένη σεξουαλικότητα αλλά και την απόλυτη αποχή από το σεξ. Δυο πράγματα ασυμβίβαστα μεταξύ τους που όμως μπορεί να συμβούν και η εξήγηση είναι πολύ απλή.  Ο πλανήτης αυτός μέσα από το ζώδιο αυτό πρώτα από όλα δηλώνει το πάθος, τη ζήλια, την κτητικότητα, τη βία και φυσικά το απόλυτο. ΄Ετσι λοιπόν εάν δεν μπορεί να έχει το αντικείμενο του πόθου του είναι ικανός να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τη σεξουαλική επαφή. Η ικανότητα του να ερωτεύεται είναι μεγάλη αλλά επιζητά και την απόλυτη παράδοση του συντρόφου του. Ο έντονος μαγνητισμός που διαθέτει τον κάνει ακαταμάχητο, εσωστρεφή και μυστικοπαθή. Έχει έντονο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και του κινδύνου και συνήθως δεν συμμετέχει στις βίαιες προκλήσεις από το περιβάλλον του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μένει με σταυρωμένα χέρια. Η εκδίκηση για τον Άρη του Σκορπιού είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…. Σχεδιάζει με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο ανταπόδοσης και αφήνει το χρόνο να κυλίσει, έτσι ο εχθρός να νομίζει ότι …νίκησε. Η μνησικακία αυτού του Άρη είναι αναλλοίωτη στο χρόνο και είναι ικανός να καταστρέψει τον ίδιο του τον εαυτό προκειμένου να πάρει το αίμα του πίσω. Άλλη μια ιδιαιτερότητα του Άρη σε αυτό το ζώδιο είναι ότι έχει μια έντονη επιθυμία για το θάνατο και όλο το μυστήριο που τον καλύπτει, και σε συνδυασμό με τη σεξουαλικότητα ειδικά εάν έχει σύνοδο με Πλούτωνα στον 5ο οίκο μπορεί να δώσει και νεκροφιλία .Ένας Άρης του Σκορπιού μπορεί να δώσει και αυτοκτονία .Πολύ καλός σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με λεπτομέρεια,  μυστήριο, τελετουργία,  θάνατο και χρήμα   πχ  χειρουργός, ντετέκτιβ, ψυχολόγος, ιατροδικαστής, νεκροθάφτη, οικονομολόγος ακόμα και πληρωμένος δολοφόνος όπως επίσης και προαγωγός γυναικών. Η μεταφυσική είναι μια άλλη λατρεία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού( άλλωστε σε αυτό το ζώδιο βρίσκονται 2 Πύλες και μια αντιπύλη, για τις οποίες  θα κάνω αναφορά σε άλλο  μου άρθρο),  και η επαφή του με άλλα επίπεδα είναι συχνή.
Το παράδοξο με τον Άρη του Σκορπιού είναι ότι είναι αρκετά ανασφαλής, ευαίσθητος, ψυχοπονιάρης συμπάσχει με τον πόνο του άλλου, τον βιώνει και ταράζετε ψυχολογικά. Αλλά ένα πράγμα πρέπει να θυμόμαστε… Ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού φοβάται τα πάντα ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό ίσως γιατί ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει…….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου