Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012





ΗΛΙΟΣ
Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο έχει μια έντονη τάση να κυριαρχεί απέναντι στους άλλους. Ζώδιο πολιτικής, διδασκαλίας, καλλιτεχνική φύση. Η έντονη επιθυμία του να είναι πραγματικά σημαντικός και όχι να φαίνεται .
ΣΕΛΗΝΗ
Η βασιλομήτωρ του ζωδιακού! Τα άτομο με σελήνη στο λέοντα δηλώνει μια έμφυτη υπερηφάνεια και  ανάγκη για λάμψη, εξουσία, διασκέδαση. Λατρεύει τα παιδιά, έμφυτη αγάπη στην πολυτέλεια, κοινωνική καταξίωση.
ΕΡΜΗΣ
Σκέψη δημιουργική, αγαπά τη μάθηση και τα παιχνίδια. Η σκέψη μπορεί να γίνει πράξη και η δημιουργία χαρά.. Λάτρης ταξιδιών  πάντα με την χροιά της πολυτέλειας.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ξέρει να δίνει αγάπη και να παίρνει, να απολαμβάνει , να διασκεδάζει. Αγάπη στα λούσα, τα χρυσά κοσμήματα και το ακριβό ντύσιμο.
ΆΡΗΣ
Αυτοεκτίμηση, εμπιστοσύνη στον εαυτό του, άνθρωπος της περιπέτειας, αρκετά εγωιστής και ισχυρογνώμων. Υπερβολικό αυνανισμό  και ομοφυλοφιλία μπορεί να δώσει ο Άρης σε αυτό το ζώδιο.
ΔΙΑΣ
Μεγάλη αυτοπεποίθηση και μεγαλεπήβολα σχέδια. Υπερβολή στην υπερβολή, κερδοσκοπία, αυτοθαυμασμός. Χτυπημένος Δίας μπορεί να δώσει και υπερβολικό κόμπλεξ.
ΚΡΟΝΟΣ
Δυσκολίες σε ερωτικά θέματα, δυσκολίες με τα παιδιά τη μάθηση τον αθλητισμό! Λιτότητα, υπευθυνότητα πίστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου