Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Α΄




Το ζώδιο των Ιχθύων συνδέεται με τον 12° οίκο που είναι ο οίκος κάθε μορφής περιορισμού,νοσοκομεία,φυλακές,ιδρύματα,από τον 12ο οίκο μπορούμε να μάθουμε για τους κρυφούς εχθρούς είναι δείκτης σεξουαλικότητας, ψυχικής υγείας και υγείας γενικότερα ακόμα μας δίνει πληροφορίες για την ποιότητα και τη διάρκεια του ύπνου. Συνδέεται με κατάθλιψη ,μοναξιά,παρασκήνιο ,συνδέεται ακόμα με τέχνη θρησκεία και φυσικά μεταφυσική.Θεωρείται το πιο ''βαρύ ζώδιο γιατί κουβαλά στην''πλάτη'' του όλο  το ζωδιακό κύκλο.
Το σύμβολο των Ιχθείων είναι δυο ψάρια που κολυμπούν ταυτόχρονα και προς τις δυο κατευθύνσεις αυτός είναι και ο λόγος που οι Ιχθείς προσαρμόζονται εύκολα ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις φυσικά τους δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να ελίσσονται  και πολλές φορές απο μικρά χρυσόψαρα στη γυάλα να μεταμορφώνονται στον πιο επικίνδυνο καρχαρία που είναι έτοιμος να σε κατασπαρέξει.
ΔΕΚΑΗΜΕΡΑ ΤΩΝ  L
Α’.Τα άτομα αυτού του δεκαημέρου  είναι πολύ ευμετάβλητα και απρόβλεπτα  και με πολλά αρνητικά και θετικά στοιχεία τα οποία γίνονται ιδιαίτερα αισθητά στο περιβάλλον τους.
Β΄. Εδώ έχουμε άτομα που είναι επιφυλακτικά με ιδιαίτερα μεταφυσικά ενδιαφέροντα,άτομα που απεχθάνονται τους καυγάδες και αγαπούν ιδιαίτερα το οικογενειακό περιβάλλον.
Γ΄.Η θέληση και η επέκταση κυριαρχεί σε αυτό το δεκαήμερο το άτομο είναι αρκετά δυναμικό στο να πετύχει τους στόχους του.
ΔΕΚΑΝΟΙ
Πρώτος δεκανός των L ( V-V) δίνει στο άτομο μια μεγαλοψυχία και μια τάση του ατόμου  ι να είναι  λίγο αφελές.
Δείχνει άτομο που αυτό που το ενδιαφέρει περισσότερο είναι να διδάσκεται και να δέχεται  τη ζωή σαν μια περιπέτεια.
Δεύτερος δεκανός των L (R-V) μπορεί να δώσει ένα άτομο με πολλά και καλά συναισθήματα όπως επίσης μπορεί να φέρει μεγάλη εύνοια από γυναίκες και ειδικά από τη μητέρα.
Τρίτος δεκανός των L (U-V)μας δίνει ένα άτομο το οποίο είναι μαχητικό  δίκαιο και γενικά ένα άτομο που επεκτείνεται δυναμικά
Κυβερνήτης των i είναι ο πλανήτης Y .
Ο  S είναι σε αδυναμία σε αυτό το ζώδιο.
Ο V έχει θέση.
Στο ζώδιο των i στην 27°   βρίσκεται η Πύλη της αγάπης όπως την ονομάζουμε και έχει έξαρση η  T .
Το ζώδιο των i κυβερνάει τα πέλματα και τις πατούσες.
Είναι ζώδιο διπλό θηλυκό και γόνιμο.
Ανήκει στα μεταβλητά ζώδια και στο στοιχείο του  νερού.
Ημέρα που κυβερνά το ζώδιο των L είναι η Πέμπτη (S) και η Παρασκευή(T)
Χώρες που εξουσιάζονται από το ζώδιο των  i είναι η Σαχάρα,Αίγυπτος,Πορτογαλία.
Το ζώδιο των Ιχθύων συνδέεται με την κάρτα Σελήνη που είναι το νούμερο 18 στις κάρτες Ταρώ και σχεδόν σε όλες τις παραλλαγές εικονίζονται  δύο σκυλιά ή δυο στήλες  που συνδέονται με  τα δύο σκυλία που είχε η θεά Εκάτη και φυλάγαν τις πύλες του Άδη όπου είναι το βασίλειο των νεκρών και εννοείται πως οι Ιχθείς συνδέονται με θάνατο γιατί εσωτερικός τους κυβερνήτης είναι ο πλανήτης Πλούτωνας.
Η Ρούνα που συνδέεται με το ζώδιο των i είναι ο ALGIZ ή ΕLHAZ που συνδέεται με προστασία κάθε μορφής.
Στις κάρτες του Παράκελσου  το ζώδιο των i συνδέεται  με την 12η κάρτα που έχει την ονομασία Laetitia και σημαίνει χαρά.
Στην Καμπαλά το ζώδιο των i συνδέεται με τη σεφίρα Νετζάχ
Αριθμολογικά τώρα η ανάλυση της λέξης  ΙΧΘΕΙΣ μας δίνει  το νούμερο 33 που είναι θεϊκός αριθμός  και μπορεί να δώσει το μεγάλο δάσκαλο που σκορπίζει το άπλετο φώς του σε όσους φυσικά μπορούν να το δουν  και να λειτουργήσουν στις ανώτερες οκτάβες αυτού του  ζωδίου.
 ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου