Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ KAΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ? ΜΕΡΟΣ Α




Η Ωριαία  είναι ένας κλάδος της Αστρολογίας που σου δίνει συγκεκριμένες απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις.Αυτό το γνωρίζουμε σχεδόν όλοι και είναι αποδεκτό απο τους περισσότερους.
Η δική μου απορία είναι ,πόσες απαντήσεις  και τι πληροφορείες μπορείς να πάρεις απο το σύμπαν την στιγμή  που βάζεις την ωριαία και τι  μπορείς σαν αστρολόγος να διαβάσεις μέσα απο το συγκεκριμένο χάρτη που καταστρώνεις.

Η ερώτηση έγινε απο μια αγαπημένη φίλη και μπορώ να πω οτι ξεκίνησε και λίγο για πλάκα,ίσως και για να με προκαλέσει αλλά στο τέλος για άλλη μια φορά το σύμπαν έδωσε τις απαντήσεις του και με το παραπάνω μάλιστα.
Η ερώτηση ήταν <<AN ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ>>
στις 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 και ώρα 11.53 μμ.
Ξεκινάμε λοιπόν με αργά βηματάκια να κάνουμε την ανάλυση
Ωροσκόπος στην 9,21 μοίρα  της Παρθένου κυβερνήτης Ερμής στον Αιγόκερο στον 4ο οίκο.
Ωραιότατα!
Η απάντηση είναι οτι το άτομο το οποίο θα γνωρίσεις θα είναι νεαρό σε ηλικία και μάλλον μικρότερο απο εσένα και επειδή  είναι στον 4ο οίκο θα είναι από το οικογενιακό περιβάλλον ή απο κάποιο χωρό που θα αισθάνεσαι πολυ άνετα μέσα σε αυτόν.
Χρονικό περιθώριο μέσα σε 6 μήνες το πολύ.
Και η απάντηση της φίλη μου....τί μόνο αυτό ήταν ?Δεν μπορούμε να μάθουμε κάτι περισσότερο?
Και τώρα αρχίζει το ενδιαφέρον κομμάτι με χρήση δεκανών και δωδεκατημοριων.
Ξαναξεκινάμε λοιπόν.
Asc 9,21 μοιρα της παρθένου στον πρώτο δεκανό μας δηλώνει οτι το άτομο αυτό θα είναι απόμακρο,εγκεφαλικό και σε δωδεκτημόριο του τοξότη που μας δείχνει ένα άτομο που πρέπει να είναι αρκετά φιλοσοφημένο να αγαπάει τα ταξίδια και ίσως να είναι φανατισμένο σε ιδεολογικά  θέματα.Επίσης θα έχει ταλέντο σε θέματα ερμή π.χ μπορεί να είναι καλός ομιλητής, συγγραφέας ή ακόμα μπορεί να ασχολείται με το εμπόριο.
Ας αναλύσουμε τώρα τον ερμή στον αιγόκερο.
Ερμής στον πρώτο δεκανό του αιγόκερου άρα έχουμε κρόνο-κρόνο και οι πληροφορείες που παίρνουμε  απο εδώ είναι οι εξής,το άτομο αυτό θα είναι πειθαρχημένο,σκληρό,φιλάργυρο εργασιομανής και κατά πάσα πιθανότητα  θα έχει τρομερό έλενχο σκέψης, τόσο που να προκαλεί με αυτόν,  απουσία συναισθημάτων (παγώνει το μυαλό δεν σκέφτεται δεν αισθάνεται) έτσι ώστε όλη τη δομή του Κρόνου να την χρησιμοποιεί για να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια και δεν θα είναι ανοιχτός σε καινούργιες ιδέες παρά μόνο αν τις αναλύσει διεξοδικά.
Τώρα απο εξωτερική εμφάνιση θα είναι αδύνατος πρός το κανονικό θα έχει σκούρα χρώματα (μαλλία,μάτια, δέρμα)και πιθανότατα λόγο Κρόνου  να έχει κάποιο μικρό πρόβλημα με τα οστά ή με τα δόντια.
Μέσα στο Μαϊο η φίλη μου γνώρισε αυτό το άτομο και έκανε σχέση μαζί του.Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτή την ωριαία ειναι ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία απο το γεννέθλιο χάρτη της φίλης μου δλδ ακμή 7ου είναι πάνω στη γεννέθλια σελήνη της και ο άρης πάνω στην γενέθλια αφροδίτη της και σκέφτηκα οτι αφου η ωριαία μας έχει δείξει τόσα μέχρι τώρα μήπως μπορεί να μας δώσει και στοιχέια απο το γενέθλιο χάρτη του ατόμου που ρωτάμε?
Και ξεκίνησα μια εξονυχιστική μελέτη πάνω σε αυτόν τον χάρτη της ωριαίας και τα αποτελέσματα με άφησαν άφωνη  όπως και τη φίλη μου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου