Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Β΄




ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ
Q
Συμβολίζει την προσωπικότητα του ατόμου είναι δείκτης υγείας,επαγγέλματος του ατόμου,δείκτης του πατέρα και του συζύγου σε γυναικείο ωροσκόπιο ή το πως θα ήθελε μια γυναίκα να είναι ο πατέρας ή ο σύντροφος.Δηλαδή μια γυναίκα με Q στουςi θα ήθελε ένα σύντροφο ρομαντικό ευαίσθητο.Οπότε ένα άτομο με Q σε αυτό το ζώδιο  μας δηλώνει ένα άτομο σαφώς ρομαντικό με μεγάλη διαίσθηση  και υπερβολική φαντασία.Επίσης αυτό το άτομο μπορεί να έχει καλλιτεχνική φύση όπως επίσης ο πατέρας του,ο σύντροφός του ή το επάγγελμα που κάνει να σχετίζετε με τη φύση του ζωδίου των L Ακόμα μας δείχνει ένα άτομο το οποίο λατρεύει τη θάλασσα και τα ταξίδια μέσω αυτής.
Τα αρνητικά είναι ότι το άτομο μπορεί να είναι τελείως ‘’φευγάτο’’ να μην μπορεί να συντονιστεί με την καθημερινότητα και τα προβλήματα αυτής και να έχει την τάση διαφεύγει από αυτά ζώντας σε ένα κόσμο  φανταστικό που έχει δημιουργήσει και να ζει σε μια μόνιμη πλάνη.
Αυτά μπορεί να ισχύουν για τον σύντροφο η τον πατέρα του εάν πρόκειται για γυναίκα.
Το επάγγελμα με το οποίο ασχολείται μπορεί να έχει να κάνει σε σχέση με θάλασσα ,με προσφορά ή να είναι καλλιτέχνης.
R
Εδώ βρίσκουμε ένα ψυχισμό πλούσιο, ευαίσθητο που έχει διακυμάνσεις όπως και οι φάσεις της R με πολύ διαίσθηση,ένα άτομο με μεγάλη ροπή στα υποκατάστατα.
Μπορεί να δηλώνει ότι το άτομο αυτό έχει μεγαλώσει σε ένα θολό περιβάλλον και εύκολα μπορεί να γίνει θύτης ή θύμα.Επίσης μας δίνει ένα άτολμο χαρακτήρα  χωρίς έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα με αποτέλεσμα να τα κρύβει μέσα του και να του φέρνουν συναισθηματική ανισοροπεία.Σε ένα γυναικείο ωροσκόπο μας δείχνει ότι το άτομο αυτό δεν θέλει να αναλαμβάνει ευθύνες και έχει μια τάση για την καλοπαίραση.Αυτά μπορεί να ισχύουν και  για την μητέρα
Σε αντρικό ωροσκόπο δηλώνουν τη σύζυγο ,πως την αντιλαμβάνεται  πως θα την ήθελε το άτομο ή ακόμα και πως είναι στην καθημερινή της ζωή.
S
Ο S στους L είναι  σε πτώση γιατί η θολούρα των L δεν τον αφήνει να δει ξεκάθαρα κάποια πράγματα  μπορεί λοιπόν να μας δώσει ένα άτομο  μόνιμα απογοητευμένο από τις απαισιόδοξες σκέψεις που κάνει.Ή να είναι πολύ αισιόδοξο σε πραγματικά προβλήματα και να νομίζει ότι όλα θα πάνε ή είναι όλα τέλεια ενώ στην ουσία είναι όλα προβληματικα.Είναι πολύ καλός όμως στο να γράφει αισθηματικά μυθιστορήματα  και να ασχολείτο με τη μεταφυσική ή ακόμα και να λέει πολλά ψέματα κυρίως στον εαυτό του.
Στη θέση αυτή ο S μπορεί να δώσει  σύγχυση με νομικά έγγραφα  προβλήματα με αδέρφια η συγγενείς ακόμα και γείτονες οι οποίοι μπορεί να είναι αλκοολικοί και να δημιουργούν φασαρία.
T
Η  T  στο ζώδιο αυτό δίνει το καλύτερο  εαυτό της  ο πλανήτης της αρμονίας μέσα στο ζώδιο της συμπαντικής αγάπης.Συνδυάζει  την φιλευσπλαχνία και την αγάπη.Είναι δοτική στις σχέσεις της ρομαντική με τους συντρόφους της ,συγχωρεί εύκολα και δεν κρατάει κακία και δεν έχει καθόλου καχυποψία με τους άλλους.
Για το ίδιο το άτομο αυτή η T λειτουργεί στο τέλος τελείως καταστροφικά γιατί από την πολύ προσφορά, καταλήγει να τον εκμεταλλεύονται οι άλλοι χωρίς το ίδιο να καταλαβαίνει τις συνέπειες της προσφοράς του και στο τέλος απογοητεύεται από την μη ανταπόκριση και αναγνώριση των όσων έχει προσφέρει. Έτσι η συμπαντική αγάπη του ατόμου προς τους άλλους,γίνεται συμπαντική και ανελέητη εκμετάλλευση από τους άλλους.
U
Σε αυτό το ζώδιο ο U δίνει μία τάση για απομόνωση ,μας δίνει ένα άτομο που δρα ύπουλα ,σίγουρα έχει σεξουαλικότητα  που την εκφράζει μέσω φαντασίας όπως μπορεί να δηλώνει φανατισμό σε θέματα θρησκείας.Στην καθημερινή ζωή δεν θα είναι και πολύ δραστήριος και θα προτιμά να αποφεύγει να αναλαμβάνει ευθύνες.
V
Εδώ έχουμε την απόλυτη ευσπλαχνία.Μέσα από τους L ο πλανήτης της ευεργεσίας
Χαρίζει απλόχερα όλα τα αγαθά του ,είναι δείκτης μεγάλης προστασίας σε όλα τα θέματα του  V, φέρνει στο άτομο ευκαιρίες, σχέσεις ,ευεργεσίες από τους άλλους,
Μπορεί να δώσει το μεγάλο καλλιτέχνη ή ακόμα και έναν ιερέα με πραγματικά αισθήματα ελέους προς το συνάνθρωπο.
Δεν θα κάνω αναφορά στους εξωκρόνιους πλανήτες X W Y Z γιατί αυτοί λειτουργούν περισσότερο σε οίκο παρά σε ζώδιο πχ Z στον 12ο οίκο λειτουργεί σαν Z στους L.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου