Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ



ΚΡΙΟΣ
Ξαφνικές εντάσεις στο περιβάλλον .Καλός μήνας για οικονομικά θέματα.Προσοχή στις σχέσεις σας ή σε νομικά θέματα.Μοιραίες επαγγελματικές συνεργασίες.Προσοχή σε θέματα υγείας.Ευκαιρίες για διασκέδαση.Κρυφές ερωτικές σχέσεις ευνοούνται.
ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές και καλές ευκαιρίες για συνεργασίες.Επιστροφές ατόμων απο το παρελθόν μπορεί να εχετε αυτό το μήνα.Προσοχή στα ψιλοκρυωματάκια.Μπορεί να ξαναεμφανιστούν ξεχασμένες νομικές
υποθέσεις.Ευκαιρίες επαγγελματικές.Ευχάριστες επαφές με φίλους.Αποκάλυψη μυστικών.Συναισθηματικές εντάσεις
ΔΙΔΥΜΟΣ
Προσοχή στις εντάσεις μέσα στο σπίτι μπορεί να προκύψουν ξαφνικά γεγονότα .Αλλαγές.Δυσκολείες στα ερωτικά.Προσοχή σε συναλλαγές με τράπεζες.Καλή εποχή για ταξίδια.Ευνοϊκός μήνας για κρυφές δραστηριότητες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εντάσεις με το συγγενικό περιβάλλον θα έχετε αυτο το μήνα.Μοιραίες σχέσεις η συνεργασίες.Προσοχή στην οδήγηση.
Να αποφεύγονται οι απαισιόδοξες σκέψεις.Προβλήματα απο μετοχές η τραπεζικούς οργανισμούς.Ευνοούνται τα ταξίδια και πιθανότατα να γνωρίσετε το έτερον ήμιση σε ένα απο αυτά.
ΛΕΩΝ
Οικονομικές εκκρεμότητες απο το παρελθόν σας χτυπάνε την πόρτα αυτό το μήνα.Προσοχη σε θέματα υγείας.Απρόβλεπτες καταστάσεις σε θέματα σχέσεων συναργασιών.Συναισθηματική καταπίεση .Χωρισμοί
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εντάσεις απο το περιβάλλον θα δεχθείτε αυτό το μήνα.Περιορισμένα οικονομικά.Έρωτες που ίσως αποβούν μοιραίοι.Να αποφεύγονται οικονομικές σπατάλες.Ευνοούνται μακρυνά ταξίδια.
ΖΥΓΟΣ
Καταστάσεις εγκλωβισμού θα νιώθετε αυτό το μήνα.Μοιραία γεγονότα σε θέματα σπιτιού.Εποικινωνίες μέσω  Διαδυκτίου.Υγεία καλή.Εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες.Εύνοια απο κάρτες και δάνεια.Προσοχή σε κρυφούς εχθρούς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αποφυγή συμβολαίων.Προσοχή στις μετακινήσεις.Ευνοϊκός μήνας για διασκέδαση με φίλους στο σπίτι.Προσοχή στις αισθηματικές εντάσεις.Ψιλοπροβλήματα υγείας.Ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες.
ΤΟΞΟΤΗ
Προσοχή σε ότι θεωρείτε κτήμα σας και στα οικονομικά σας.Κάτι καινούργιο σε θέματα γνώσεως.Ταξίδια΄.Προσοχή απο εξαπατήσεις μέσα απο φιλικό περιβάλλον.Αρμονικές καταστάσεις μέσα στο σπίτι.Ξαφνικοί έρωτες η χωρισμοί.Υγεία πολύ καλή.Εππαγελματικές εντάσεις που θα μεταφερθούν σε χώρο σπιτιού.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάτι τελειώνει κάτι αρχίζει.Ευνοούνται τα συμβόλαια και τα μακρινά ταξίδια.Εκρηκτικές καταστάσεις στο σπίτι.Αισθηματικές ευκαιρίες.Διασκέδαση.Επαγγελματικές φιλοδοξίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καινούργια πράγματα θα φέρει αυτός ο μήνας σε προσωπικό επίπεδο.Προσοχή στα οικονομικά να αποφεύγονται σπατάλες.Ξαφνικές μετακινήσεις,εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα.Προσοχ'η σε δάνεια,κάρτες.Νομικά θέματα.Έντονη σεξουαλικότητα.
ΙΧΘΥΕΣ
Αίσθηση αρμονίας στο περιβάλλον που θα έιναι απατηλή.Εντάσεις.Να αποφεύγονται βιαστικές επενδύσεις.Πολλές μετακινήσεις.Πιθανότητα χωρισμού με το σύντροφο,καυγάδες.Καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.Μοιραίες σχέσεις συνεργασίες.τά.Προσοχή στα επαγγελματικά.Καινούργιες γνωριμίες.Διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου