Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΖΩΔΙΩΝ ΜΕ ΤΑΡΩ



Η πρόβλεψη γίνεται με αφορμή την σημερινή πανσέληνο. Και η ισχύς της είναι από σήμερα και για 72 μέρες. Σε κάθε ζώδιο θα προσθέσετε το 72 συν το ζώδιο σας.
 Π.χ Κριός πρώτο ζώδιο συν 72 ίσον 73 άρα η πρόβλεψη είναι για 73 μέρες. Για τον Ταύρο 72 συν 2 ίσον 74  άρα 74 μέρες.

Κριός : Κάρτα Τροχός

Μεγάλες αλλαγές έρχονται για εσάς τους Κριούς με αυτή την Πανσέληνο. Μετακινήσεις , σπουδές συναντήσεις. Φροντίστε να χειριστείτε καλά και με σύνεση τα πράγματα για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ταύρος : Κάρτα Δύναμη
Το οικονομικό είναι αυτό που θα σας απασχολήσει έντονα και δυστυχώς θα αναγκαστείτε να κάνετε περικοπή στα έξοδα σας, αυτό είναι που θα σας κάνει να νιώσετε λίγη περισσότερη ανασφάλεια από ότι συνήθως. Προσοχή λίγο με την υγεία σας. Όχι κάτι σημαντικό, λίγο η πλάτη σας μπορεί να σας ενοχλήσει η κανένα κρυολόγημα.

Δίδυμοι : Κάρτα Κρεμασμένος
Ψυχολογικά είσαστε αρκετά πεσμένοι και πιεσμένοι. Προβλήματα με το σπίτι την οικογένεια και πιθανών με οικονομικά. Διπλή σχέση παράνομη σχέση γάμος που δεν οδηγεί πουθενά είναι αυτό που σας απασχολεί και πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε αποφάσεις.

Καρκίνος : Κάρτα θάνατος.
Πολύ μπλοκαρισμένοι θα είσαστε αυτή την περίοδο. Ζήλια οικονομική ανασφάλεια προβλήματα με τη μητέρα η τη σύζυγο αν υπάρχει, θα σας απασχολήσουν. Έντονα ξεσπάσματα που προέρχονται καθαρά και μόνο από ψυχολογικά κατάλοιπα. Προσοχή λίγο στην οδήγηση.

Λέων :Κάρτα Εγκράτεια.
Θα χρειαστεί να ρίξετε λίγο τον εγωισμό σας, για να κερδίσετε αυτό που θέλετε και να προχωρήσετε μπροστά. Αυτό δεν είναι εύκολο για εσάς αλλά είναι αναγκαίο. Αν το κάνετε θα ανεβείτε ψυχολογικά και θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το θετικό.

Παρθένος :Κάρτα Διάβολος
Όσο και να προσπαθείτε να δείξετε αδιάφοροι τόσο το σύμπαν θα παίζει με τα νεύρα σας. Σταματήστε να είστε εγκλωβισμένοι σε υλικά αγαθά σταματήστε να κάνετε τον αρχηγό και επικοινωνήστε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Θα μάθετε πράγματα που θα σας αφήσουν άναυδους.

Ζυγός : Κάρτα Πύργος
Δύσκολη πανσέληνος και για εσάς. Σπίτι, σχέσεις, οικονομικά, σας απασχολούν και νιώθετε να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Να σκέφτεστε όμως ότι όλα αυτά που γίνονται και θα γίνουν έχουν ένα και μόνο σκοπό. Να σας ωριμάσουν.

Σκορπιός : Κάρτα Δικαιοσύνη.
Περίοδος ανταπόδοσης θετικής η αρνητικής το μέλλον θα δείξει.

Τοξότης : Κάρτα Ερημίτης
Καλό θα είναι να ξεκινήσετε κάποια δίαιτα για να αποβάλετε τις τοξίνες που έχει ο οργανισμός σας. Καλύτερη διατροφή και ίσως ένα tsek up να ήταν απαραίτητο. Σπουδές μετακινήσεις και συγγενικά πρόσωπα θα σας απασχολήσουν.

Αιγόκερως :Κάρτα Τροχός
 Η επιθυμία για αλλαγές, μετακινήσεις ίσως και η σκέψη για μια μετακόμιση, ή  ένα καινούργιο τρόπο ζωής θα σας αγχώσουν αρκετά αυτή την περίοδο. Νομικά θέματα, γάμος έρχονται από το παρασκήνιο  στο προσκήνιο.

Υδροχόος : Κάρτα Δύναμη
Η επανάσταση απαιτεί θυσία. Είσαστε έτοιμη να ξεβολευφτείτε και να ξεκινήσετε  καινούργιο ταξίδι? Αν ναι τότε προχωρήστε αν όχι καθίστε εκεί που κάθεστε.

Ιχθύες : Κάρτα Κρεμασμένος

Για πόσο καιρό ακόμα θα υπομένετε κάτι που σας πονά και σας αποδυναμώνει? Ναι ο Ιχθύς είναι ζώδιο θανάτου ναι ο ιχθύς είναι ζώδιο ζωής. Κλείστε κεφάλαια που δεν οδηγούν πουθενά και αγοράστε καινούργιο βιβλίο οι λευκές του σελίδες περιμένουν να γράψετε ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου