Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΗΛΙΟΣ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΕ ΚΡΟΝΙΑ ΜΟΙΡΑ




Πρόσφατα είχαμε μια νέα σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Στην 19η μοίρα του ζωδίου η οποία θεωρείται η πιο σκοτεινή μοίρα όλου του ζωδιακού κύκλου. Οι  μοίρες από 19 έως και 22 Ζυγού έχουν το εξής <<κακό>. Βρίσκονται στην καμένη ζώνη, στην απόλυτη έξαρση του Κρόνου και στην απόλυτη πτώση του Ήλιου.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τι σημαίνει 20 Ζυγού καθώς και τι ιδιότητες παίρνουν οι πλανήτες που βρίσκονται σε αυτή τη μοίρα.

Ήλιος: Προβάλει τον κάκιστο εαυτό του προβάλλοντας έναν παράλογο εγωισμό προσπαθώντας με κάθε νόμιμο και παράνομο τρόπο να πάρει εξουσία.

Σελήνη: Σε όψη καζίμ  σε αυτή τη μοίρα απορροφά  τις επιρροές του Ήλιου συν αυτές που υφίσταται σαν Σελήνη. Οπότε μιλάμε για ένα πλήθος, μια γυναίκα, ένα λαό, μια πατρίδα ή ένα ψυχισμό ο οποίος δέχεται βαριές δυνάμεις φυσικές η μεταφυσικές, ταλαιπωρίες, βάσανα χωρισμούς και κατάθλιψη.

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο που έχει την απόλυτη κυριαρχία του στο ζώδιο των Ιχθύων με αντισκειά όμως είναι και αυτός στην 20η μοίρα του ζυγού  και θα πηγαινοέρχεται για εκεί  πολύ καιρό.

Η θέση του εκεί δεν παραμορφώνει το σκηνικό αλλά το ξεκαθαρίζει μέσα από απάνθρωπες συνθήκες οικονομικών πολέμων , μέσα από θυσίες ανθρωπίνων ψυχών, μέσα από αθλιότητα και δυστυχία για τον μέλλον μιας παγκοσμιοποίησης , μιας και είναι  στην έξαρση του Κρόνου ο οποίος, Κρόνος είναι σε ζώδιο Αφροδίτης,  η Αφροδίτη είναι εσωτερικός κυβερνήτης του Κρόνου και έχει έξαρση στο ζώδιο του Ποσειδώνα.
Παρόλα αυτά ο Ποσειδώνας σε αυτή τη μοίρα δίνει:

Καρμικές τιμωρίες σε όποιον έχει διαπράξει καρμικό αδίκημα και η Ελλάδα το έχει κάνει, διανοητική σύνχηση μια κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε καθημερινά, καθώς και κάθε είδους νευρολογικά και ψυχοσωματικά προβλήματα. Φυσικά μας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθούμε και με την χρήση βοτάνων για φαρμακευτική και θεραπευτική αγωγή... τοξότης Δίας, Χείρωνας, με τον Δία εκτός του Ποσειδώνα να είναι κυβερνήτης των Ιχθύων.

Ο μόνος πραγματικός κίνδυνος  που θα έρθει στα χρόνια του Ποσειδώνα είναι ότι θα εμπλακούμε στα δίχτυα μιας καινούργιας αίρεσης…..


Καλή απεμπλοκή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου