Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ-ΣΚΟΡΠΙΟΥ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015Στις 27 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14.05 μμ χειμερινή πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού.

Ο άξονας αυτός συνδέεται άμεσα με οικονομικά θέματα πόσο μάλλον που η πανσέληνος γίνεται πάνω στην απόλυτη έξαρση της σελήνης στην 3η μοίρα αυτού του ζωδίου, η οποία είναι και << Πύλη>> δηλαδή ένα πολύ ενεργειακά φορτισμένο σημείο. Φυσικό λοιπόν είναι στην μοίρα που βρίσκεται ο Ήλιος να έχουμε την αντί Πύλη.

Τι σημαίνει αυτό:

 Εφόσον έχουμε τη σελήνη να δηλώνει κοινωνική καταξίωση και οικονομική ευμάρεια, ο ήλιος δηλώνει εμπλοκή με τοκογλύφους.

Ο ωροσκόπος της πανσελήνου είναι ο Υδροχόος με κυβερνήτη τον Κρόνο. Η μοίρα που βρίσκεται ο Κρόνος είναι η 3η του Τοξότη πάνω στον κάκιστο απλανή που συνδέεται με  δολιότητα, ακριβώς πάνω στο μεσουράνημα της πανσελήνου. Υπόψιν ότι με αντισκιά ο Κρόνος είναι στην 27 Αιγόκερω στην πιο βίαιη μοίρα του ζωδιακού.

 Η θέση του σε αυτές τις μοίρες δηλώνουν έναν αδίστακτο άνθρωπο με μεγάλο πείσμα που φτάνει στο σημείο να χειριστεί θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να πετύχει την οικονομική ασφάλεια που επιδιώκει, επηρεάζοντας πλήθος ανθρώπων και φυσικά με το χειρότερο τρόπο, την ένδεια, την ανέχεια ακόμα και το θάνατο.

Η Αφροδίτη σαν φυσικός κυβερνήτης του Ταύρου είναι στην απόλυτη πτώση της, οπότε κάνει ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα.

Όλη αυτή η δύσκολη Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια κρυφές δραστηριότητες, και θα επηρεάσει την καθημερινότητα καθώς και την ψυχολογία μας.

Τα μεσοδιαστήματα που εμπλέκονται σε αυτή την Πανσέληνο είναι :
Αφροδίτη/ Άρης
Άρης/ Δίας
Ποσειδώνας/ Βόρειος Δεσμός.

Αυτά μπορούν να μεταφραστούν σαν μια γρήγορη οικονομική συνεργασία, που όμως θα φέρει συνήχηση σε μεγάλο  πλήθος.

Όλα αυτά φυσικά σε θέματα που αφορούν, οικονομικά , ακίνητα , στρατό, μετακινήσεις και έγγραφα.
Ο δε Χείρωνας στην πτώση  εμπλεκόμενος και αυτός , θα κάνει τα πράγματα ακόμα δυσκολότερα διότι όπου υπάρχει Χείρων, υπάρχει και βίαιο τραύμα.

Εύχομαι η θεραπεία να είναι σύντομη και ανώδυνη.


Καλή Πανσέληνο να  έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου