Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 27.10.2015 ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΑΡΩ




27.10.2015

Όπως έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν η Ταρώ είναι ένα παντοδύναμο σύστημα πρόβλεψης και ανάλυσης. Η σημερινή πανσέληνος που θα αναλύσουμε εκτός των άλλων μας δίνει το άθροισμα 72.

Ξεκινώντας την ανάλυση παρατηρούμε ότι η σημερινή ημέρα είναι Τρίτη αυτό μας παραπέμπει στις  κάρτες  Πύργος, Διάβολος, Αυτοκράτορας και Θάνατος.

Το 27  εκτός του αθροίσματος 9 που δηλώνει τον Ερημίτη,  μας δίνει την Ιέρεια τον Ιεροφάντη την Αυτοκράτειρα  το Άρμα και  την Κρίση .

Το 10 δηλώνει το μήνα Οκτώβριο και φυσικά και αυτό με τη σειρά του τον Τροχό, την Εγκράτεια, τον Κρεμασμένο, την κάρτα 18 Σελήνη και φυσικά το Μάγο .

Το 2015 ισχύει για όλη τη χρονιά που διανύουμε οπότε αν θέλουμε το χρησιμοποιούμε. Εγώ θα το αναλύσω.

Ξεκινάμε λοιπόν…..

Η σημερινή πανσέληνος είναι αρκετά δύσκολη μιας και εμπλέκονται πολύ ‘’βαριές’’ κάρτες.

 Οι προσπάθειες που γίνονται για τη διατήρηση ισορροπιών σε οικονομικό πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούν οι πολιτικοί. Μπορεί να υπάρχει ένα  αυστηρά δομημένο πρόγραμμα χωρίς παράθυρα διαφυγής αλλά επειδή όλο αυτό είναι χτισμένο με παράλογο τρόπο η κατάρρευση του δεν είναι μακριά.

Σημαντικό ρόλο φυσικά παίζει μια γυναίκα που έχει σχέση με εξωτερικό, κρατά μυστικά και ποτέ δεν ανοίγει όλα της τα ‘’χαρτιά’’.

 Ξέρει να χειρίζεται καλά τα δρώμενα αλλά λόγω υγείας ή  ψυχολογικών προβλημάτων θα χρειαστεί ή να  σταματήσει για λίγο τις δραστηριότητες της.

Θα συνεχίσουν να υπάρχουν θάνατοι από νερό λόγω Ιέρειας, Σελήνης, Κρεμασμένου.
Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο…. Τα παιδιά ‘’θυσιάζονται’’ για την εύκολη μετανάστευση και την λύπηση των προσφύγων.

Το θέμα θρησκεία τώρα… είναι μια δύσκολη περίοδος για το πιστεύω του κάθε ενός από εμάς. Σίγουρα θα υπάρξουν αναταραχές και συγκρούσεις και αποτρόπαιες καταστάσεις.

Σημασία έχει ότι με αυτή την Πανσέληνο κλείνει ο  μυητικός κύκλος σε επίπεδο ψυχής και ξεκινά ένας καινούργιος σε μύηση πνεύματος. Και επειδή το Σύμπαν τα έχει πάρει κανονικά θα πληρώσουμε εμείς τη νύφη, να μιλήσω πιο λαϊκά.

Καλή Πανσέληνο.


Υ.Γ Μην ξεχάσω…. Λόγω βροχών θα έχουμε έλλειψη σε προϊόντα που βγαίνουν από τη γή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου