Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑΡΩ


ΚΡΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ


Με την κάρτα Σελήνη να στιγματίζει το μήνα αυτό εσείς οι Κριοί πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το συναισθηματικό σας κόσμο. Μπορεί να συμβούν γεγονότα τα οποία θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση, μπορεί να υπάρξει  αρκετό παρασκήνιο, και άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος να σας υπονομεύουν . Καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε λίγο από καταστάσεις και  γεγονότα και να ηρεμίσετε. Καλή εποχή για να αρχίσετε μια υγιεινή  διατροφή. Προσοχή λίγο με την υγεία σας. Τα ερωτικά σας είναι ακόμα θολά και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ : ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ


Δυνατά ξεκινήματα μπορεί να κάνουν οι Ταύροι μέσα στο Νοέμβριο. Ενασχόληση με καλλιτεχνικά θέματα, με τα παιδιά, ευκαιρίες να διασκεδάσουν και να ξανανιώσουν παιδιά. Κάτι καινούργιο ερωτικό μπορεί να φανεί στον ορίζοντα!  Καλό θα είναι να αποφεύγονται οι εγωισμοί. Αποκαλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ


Καλό θα είναι να προσέχετε εσείς που ανήκετε στο ζώδιο αυτό. Κάποιο γεγονός θα σας κάνει να επανεξετάσετε πολλά πράγματα στη ζωή σας. Κάποια γεγονότα θα αποκαλυφθούν και θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Προσοχή με την υγεία και την οδήγηση. Προσοχή και στα επαγγελματικά σας! Σίγουρα θα γίνει μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης των ερωτικών θεμάτων που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ


Η καλύτερη κάρτα της Ταρώ είναι δικιά σας για αυτό το μήνα! Δηλώνει επιτυχία, θρίαμβο, κατάκτηση των πάντων, ταξίδι και το τέλος ενός κύκλου. Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσει ένα πικρό κεφάλαιο της ζωής σας και να πάτε παρακάτω; Δύσκολο μεν γιατί το άγνωστο σας προκαλεί  φόβο, όχι ακατόρθωτο δε. Στα ερωτικά σας ίσως νιώσετε μια αποξένωση από τον/ την σύντροφο.

ΛΕΩΝ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ


Η φρενίτιδα  που σας έχει καταβάλει να κυριαρχήσετε και να ανεβείτε κοινωνικά , σας κάνει να συμπεριφέρεστε περίεργα και αλλοπρόσαλλα. Καλό θα είναι πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση να την μελετήσετε πολύ προσεκτικά. Να αποφεύγετε τους τσακωμούς και τα έντονα ξεσπάσματα. Τα πράγματα είναι δύσκολα, μην τα κάνετε ακόμα δυσκολότερα! Προσοχή σε οποιαδήποτε συνεργασία σας ζητηθεί να κάνετε. Προσοχή στην υγεία σας και στην  υγεία του πατρός σας! Καλό θα είναι αυτό το μήνα να ακούτε κλασική μουσική…… εξημερώνει και τα πιο άγρια θηρία! Προσοχή σε εγκαύματα και  εκδορές. Τα ερωτικά σας προβλέπονται θυελλώδη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ  ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ


Σταματήστε να ζείτε μέσα στη μιζέρια και το άγχος . Όσα και να αποκτήσετε πάλι δεν θα είσαστε ευχαριστημένοι. Δείτε την κατάσταση που υπάρχει γύρω σας και αντιμετωπίστε την με περισσότερο γενναιοψυχία.  Απελευθερωθείτε από τις προσκολλήσεις του παρελθόντος. Προσοχή με την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ


Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σας αναγκάσουν,  να σκεφτείτε  τι είναι αυτό που ζητάτε από μια σχέση και τι όχι. Μπορεί να ανταλλάξετε πικρά λόγια με τον/την σύντροφο και να κάνετε και την τελική επιλογή. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια παράνομη σχέση η οποία θα σας φέρει σε δίλλημα η να ανακαλύψετε την κρυφή σχέση του συντρόφου σας. Προσοχή σε οτιδήποτε έγγραφο περνάει από τα χέρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ


Η διαίσθηση σας έχει χτυπήσει κόκκινο! Λοιπόν … ψυχολογικά είσαστε επιεικώς χάλια. Θέλετε να κάνετε πράγματα και δεν μπορείτε, σκέφτεστε να βρείτε μια διέξοδο να ξεφύγετε λίγο και να χαλαρώσετε. Τα οικονομικά δεν είναι τα καλύτερα όχι μόνο για εσάς αλλά για όλο τον κόσμο! Προτείνω να πάτε κάποιο ταξιδάκι, να ασχοληθείτε λίγο με την αστρολογία, την ψυχολογία, τη μουσική ή οτιδήποτε θα σας φτιάξει το κέφι. Μπόρα είναι θα περάσει!!!!!!!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Αυτό το μήνα θα υπάρξει ανταμοιβή και απόδοση δικαιοσύνης, σε όσους έκριναν δίκαια και δεν εξαπάτησαν τους γύρω τους. Καλό θα είναι να γίνετε πιο διαλλακτικοί και να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Μην κρίνετε βιαστικά τους άλλους. Προσοχή σε νομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΗΤΗΣ


Από αυτά που περάσατε γίνατε πιο σοφοί θα μπορούσα να πω. Τώρα ξέρετε ότι η μοναξιά είναι καλύτερη από την πολυκοσμία και όλες τις επιπτώσεις της. Αυτό το μήνα μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά θέματα, να κλείσετε κάποιον κύκλο της ζωής σας και να ανοίξετε έναν καινούργιο, προσέχοντας να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Ένας μυητικός κύκλος έκλεισε ή θα κλείσει μέσα στο μήνα Νοέμβριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ


Μια ξαφνική τυχερή αλλαγή μπορεί να βιώσετε εσείς οι Υδροχόοι αυτό το μήνα! Αν έχετε δουλέψει σκληρά τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής, αν πάλι όχι, τότε θα υπάρξει κλονισμός στις σχέσεις, στις συνεργασίες και  στο γάμο. Προσοχή στα επαγγελματικά σας, κάποια γυναίκα μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Προσοχή και με τα νεύρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΗ


Με την ψευδαίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, μπορεί να κάνετε κινήσεις που θα γυρίσουν εις βάρος σας. Έντονη σεξουαλικότητα θα έχετε αυτό το μήνα και μπορεί, να χρησιμοποιήσετε το σεξ σαν όπλο για να υπερνικήσετε τις δυσκολίες,  που υπάρχουν στη σχέση σας. Αν δεν ελέγξετε τον κατώτερο εαυτό σας, τότε θα επέλθει η ήττα. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη έμπνευση!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου