Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ 23/10/2012 - 23/11/2012






KΡΙΟΣ

Οι εντάσεις και οι αλλαγές συνεχίζουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Άρης, φυσικός κυβερνήτης του ζωδίου σας στον ένατο οίκο σας, σας  κάνει πιο αισιόδοξους και σας δίνει την τάση να φιλοσοφείτε περισσότερο τη ζωή. Εύνοια στα ταξίδια σε κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το εξωτερικό με ανωτέρα μόρφωση. Όταν με το καλό ο Άρης περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω  και τον 10 οίκο σας, τότε θα ζορίσουν λίγο τα πράγματα. Θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση που θα σας παρουσιάζετε, δυναμικά και πολλές φορές ανελέητα. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια που σας προσφέρει ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού. Πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας,  γιατί παρόλο που φαίνεται  ότι θα πηγαίνουν καλά,  ίσως να συμβεί κάποιο γεγονός που θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Στον ερωτικό τομέα τώρα το πιθανότερο είναι να βιώσετε ένα χωρισμό και  να είναι η αρχή μιας μοναχικής πορείας… Καλό θα είναι να είσαστε και λίγο προσεκτικοί με την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη που είναι ο φυσικός σας κυβερνήτης μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού όπου επίσης  κυβερνά. Αυτό από μια πρώτη ματιά δείχνει ότι όλα θα πάνε καλά και θα αρχίσετε να στηρίζεστε περισσότερο στα πόδια σας, και να σας έρχονται επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν περιμένατε… το πρόβλημα όμως είναι ότι η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα. Αυτό συνεπάγεται ότι θα υπάρξουν έντονες ξαφνικές αλλαγές, περισσότερο δυσάρεστες,  ή ότι η πολύ δουλειά θα σας φέρει υπερκόπωση και θα  αναγκαστείτε να απομονωθείτε. Προσοχή στην υγεία. Προσοχή στα οικονομικά και στα ερωτικά σας, τα οποία θα είναι απρόβλεπτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το Δία ανάδρομο στον πρώτο σας οίκο καλείστε να ξανά  προσδιορίσετε γεγονότα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με το σύντροφο σας ή με νομικά θέματα και γενικά με τους άλλους.  ακρότητες, τις εντάσεις και το χωρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη κυβερνήτη του ζωδίου σας στο ζώδιο της απόλυτης πτώσης της, και τη συμμετοχή της στην ‘’σκληρή΄΄  νέα σελήνη και συγχρόνως έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί  στην 22ο μοίρα του Σκορπιού και μάλιστα στον 5ο ηλιακό σας οίκο τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για τα παιδιά σας , όσοι από εσάς έχετε, για τα ερωτικά σας, και για κάθε τι που σας προσφέρει ευχαρίστηση. Τώρα ο Δίας που είναι δεύτερος κυβερνήτης σας ανάδρομος στον 12 οίκο σας σε συνδυασμό με τα παραπάνω,  θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα,  αν πρέπει να συγχωρήσετε κάποιον και γιατί!

ΛΕΩΝ

Με τον φυσικό σας κυβερνήτη στο ζώδιο του θανάτου, του σεξ, των οικονομικών και της αναγέννησης, και τη συμμετοχή του στη νέα σελήνη και έκλειψη, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ‘’ το θηρίο ξύπνησε και είναι πεινασμένο’’ αλλά με  τον  Κρόνος  μέσα στο 4ο ηλιακό σας σπίτι  ευτυχώς θα υπάρχει κάποιος να παίξει το ρόλο του ‘’θηριοδαμαστή’’. Ναι τα πράγματα είναι δύσκολα μέσα στο σπίτι σας, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα υγείας με  τον πατέρα, τη μητέρα ή  τη σύντροφο, μπορεί να επέλθει ένας  χωρισμός, και να βιώσετε τη μοναξιά σε όλο της το μεγαλείο, αλλά μπορεί να σας μάθει τον τρόπο μέσα από τον οποίο θα μάθετε να στηρίζεστε στα πόδια σας. Μπορεί να βιώσετε επίσης μια δύσκολη κατάσταση όσον αφορά τα οικονομικά σας, και την ακίνητη περιουσία σας.  Το λιοντάρι μαθαίνει να κυνηγάει μόνο του τις νύχτες, μόνο έτσι επιβιώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομο στο ζώδιο του Τοξότη και στον τρίτο ηλιακό σας οίκο κάθε τι που έχει να κάνει με επικοινωνία, μάθηση, ταξίδια, μετακινήσεις και συμμαθητές θα είναι μπερδεμένα.  Θα βιώνετε καθυστερήσεις, πολλές φορές θα χάνετε πράγματα , και φυσικά το μυαλό σας θα είναι συνέχεια αποσυντονισμένο. Εκτός αυτών που έχουν ανάδρομο Ερμή στον τοξότη στο γενέθλιο χάρτη τους. Καλό θα είναι να μην πιστεύετε και πολλά από όσα θα σας λένε ( ειδικά ο/η σύντροφος).

ΖΥΓΟΣ

Ο Νοέμβριος προβλέπεται ένα αρκετά εκρηκτικός μήνας. Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σας, στον 1 σας οίκο αντίθεση με Ουρανό από τον 7ο οίκο και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 4ο οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι ευχάριστες για κανέναν. Η  όψη που θα κάνει με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει διλλήματα, του τύπου αν θα πρέπει να συνεχίσετε να κρατάτε κάτι το οποίο δεν αξίζει, ή να το τελειώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας αυτό τον καιρό. Από τη μία η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας, από την άλλη οι εκλείψεις, και το stellium,  που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σκορπιό σίγουρα σας κάνει να αισθάνεστε φοβισμένοι, αλλά παντοδύναμοι.  Προσοχή σε οτιδήποτε καινούργιο θέλετε να ξεκινήσετε, διότι η επιτυχία που περιμένετε δεν θα έρθει. Μπορεί η όψη που κάνει ο Πλούτωνας με τον Κρόνο να είναι αρκετά βοηθητική αλλά όχι τόσο ώστε να σας βοηθήσει να μετριάσετε τους φόβους σας. Με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερο και την σύνοδο που θα κάνει με τον Πλούτωνα τότε αρχίζει μια περίοδος που πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την οδήγηση. Καλό θα είναι επίσης να αρχίσετε να ασχολείστε με την αστρολογία, τη μελέτη μεταφυσικής, (δεν εννοώ μαγεία) για να μετουσιώσετε όλη αυτή τη δυναμική που υπάρχει στο ζώδιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι τρέχει με εσάς?  Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο και τον Άρη στον πρώτο οίκο, πολλοί από εσάς τα βάζετε με τον εαυτό σας για πράξεις που κάνατε ή που δεν κάνατε στο παρελθόν. Ο χωρισμός δεν είναι η καλύτερη  λύση , αυτό να το θυμάστε! Το σύμπαν θέλει να σας δώσει μια ακόμα ευκαιρία να διορθώσετε τα  θέματα που σας απασχολούν. Θα την χάσετε?

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ


Στον 3ο σας οίκο έχετε φιλοξενούμενο τον Ποσειδώνα πλανήτη που έχει να κάνει με εξαπάτηση, αλλοίωση του ειδώλου, και τέχνη. Στον 11ο οίκο που σχετίζετε με φίλους, συλλογικούς χώρους, ομάδες, αστρολογία, πολιτική.  Αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Βόρειος δεσμός, ο Ερμή, ο Κρόνος και ο Ήλιος μέσα στον οίκο αυτό. Η όψη τριγώνου που κάνει ο Ποσειδώνας με τον Κρόνο δηλώνει μια σύγχυση που επικρατεί  στις επικοινωνίες με φίλους, σίγουρα οι  καταστάσεις δεν είναι εύκολες και το ομιχλώδες τοπίο που επικρατεί δεν είναι προς το συμφέρων σας. Η παρουσία και μόνο του Κρόνου με το βόρειο δεσμό δείχνει ότι, ότι  δεν αξίζει τελειώνει. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι φίλοι σας γιατί η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται σε δικό τους οίκο. Από την άλλη μεριά με τον Κρόνο στον 11ο είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία, να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να παρακάμψετε ότι σας εμποδίζει, να βάλετε στόχους στη ζωή σας και για τα επόμενα 2 χρόνια που θα παραμείνει ο Κρόνος στον 11ο σας , να τα υλοποιήσετε, μόνοι σας βέβαια…… Υπομονή η κορυφή δεν είναι μακριά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αλλαγές που γίνονται στους Υδροχόους είναι τεράστιες. Δεν έχετε καταλάβει όμως κάτι……. Αυτά που γίνονται δεν είναι αποκλειστικά για εσάς είναι συμπαντικά. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο  συλλογικότητας και παγκοσμιότητας, στο ζώδιο του Κριού που είναι το ζώδιο της ανθρωπότητας, με τον Πλούτωνα σε ζώδιο εξουσίας, τον Άρη σε λόγο καιρό στο ζώδιο της έξαρσης του, το σύμπαν δεν έχει τα έχει με εσάς και δεν προσπαθεί να σας τιμωρήσει. Το σύμπαν θέλει να κάνει αλλαγές σε όλα, και ο κυβερνήτης σας το εξυπηρετεί αφάνταστα, για να το καταφέρει! Πάντα ονειρεύεστε ένα κόσμο που όλοι θα είναι ίσοι….. γιατί λοιπόν να σας τρομάζουν οι αλλαγές με τις οποίες θα γίνει αυτό?
Πάντα ονειρεύεστε ένα κόσμο που όλοι θα είναι ίσοι….. γιατί λοιπόν να σας τρομάζουν οι αλλαγές με τις οποίες θα γίνει αυτό?

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ποσειδώνα στον 1ο οίκο σας ανάδρομο νιώθετε ότι αυτή την περίοδο την έχετε ξαναζήσει αλλά δεν θυμάστε που κ πότε γιατί έχετε φροντίσει να τη διαγράψετε από τη μνήμη σας. Ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει να αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή  πιο φιλοσοφημένα. Ξένες θρησκείες, ταξίδια στο εξωτερικό, η απόκτηση  μια βαθύτερης και ανώτερης γνώσης,  θα είναι τα θέματα τα οποία και θα βάλετε σε προτεραιότητα. Προσοχή σε νομικά θέματα τα οποία είναι οικονομικού περιεχομένου, επίσης μπορεί να προκύψει κάποιο θέμα με κάποιον μακρινό συγγενή ή με αδέρφια που ζουν στο εξωτερικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου