Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ


ΚΡΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Με θετικές αλλαγές ξεκινάει ο μήνας σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα, τους στόχους που έχετε βάλει η ακόμα και μια συνεργασία που μέχρι τώρα καθυστερούσε!

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Όσοι από εσάς τελείωσαν κάτι αισθηματικό που σας πλήγωσε βαθιά να είστε σίγουροι ότι το σύμπαν θα σας φέρει κάτι καινούργιο! Τα οικονομικά σας θέλουν λίγο προσοχή και καλό θα είναι να προσέχετε αυτούς με τους οποίους συνεργάζεστε…. κάτι κρύβουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Μην βρεθείτε εξ απρόοπτου αν κάποια πράγματα που νομίζατε ότι κρατούσατε κρυφά θα συνεχίσουν να είναι κιόλας. Αποκαλύψεις που δεν περιμένετε θα γίνουν και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλη σας τη μαεστρία για να τα μπαλώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Προσοχή θέλει αυτός ο μήνας. Έχετε ζοριστεί πολύ αυτόν τον καιρό και καλό θα είναι να αποφεύγετε τις όποιες συγκρούσεις με τους γύρω σας. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ: ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ήρθε η ώρα της ανταμοιβής για τα επαγγελματικά σας. Ήρθε η ώρα που πρέπει να αποφασίσετε εάν θα προχωρήσετε σε μια σοβαρή δέσμευση που περισσότερο θα στηρίζετε στην κοινωνική εικόνα που θέλετε να έχετε παρά σε ουσιαστικά και αληθινά συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Καλό θα είναι να μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις αυτό το μήνα , γιατί σίγουρα θα σας βγει σε κακό. Λίγο περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας, και στις μετακινήσεις σας!

ΖΥΓΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Σταθεροποιούνται καταστάσεις γύρω σας. Αισθηματικά θα νιώθετε περισσότερο ασφαλείς και αυτό θα γίνει αντιληπτό και στους γύρο σας. Καλυτέρευση των οικονομικών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Η ώρα της επιλογής έφτασε. Το μυαλό σας θα αρχίσει να σκέφτεται τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να προστατευθείτε από πιθανούς εχθρούς. Προσοχή στις μετακινήσεις και ότι έχει να κάνει με γραπτό, προφορικό λόγο η με αδέρφια και συγγενείς. Προσοχή και σε οτιδήποτε χρειαστεί να βάλετε την υπογραφή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΚΑΡΤΑ  ΆΡΜΑ

Κάποια μετάθεση η αλλαγή επαγγελματικού περιεχομένου  μπορεί να γίνει μέσα σε αυτό το μήνα. Πιθανή εγκυμοσύνη για όσες το επιθυμούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Καλό θα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Κάποια νομικά θέματα που μπορεί να έχετε θα χρειαστούν επανεξέταση. Η διπλωματία θα είναι ένα από τα ατού σας αυτό το μήνα, ο οποίος προβλέπεται αρκετά δυναμικός με πολλές ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΗΤΗΣ

Καινούργια οικονομικά ανοίγματα θα φέρουν θετικές αλλαγές. Καλό θα είναι να μείνετε λίγο μόνοι, να ξανασκεφτείτε τι δεν πήγε καλά και να προσπαθήσετε να το διορθώσετε. Καλός μήνας για αποτοξίνωση του οργανισμού.

ΙΧΘΥΕΣ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ

Αλλαγές θα φέρει ο Οκτώβριος για τους Ιχθύς. Το ψέμα από ή προς  τον ερωτικό σύντροφο πάει και έρχεται, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτό. Καινούργιος έρωτας στο προσκήνιο με άτομο μικρότερης ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου