Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

H ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ





Σήμερα αργά το απογευματάκι η Αφροδίτη ο πλανήτης της αρμονίας, των συνεταιρισμών, του γάμου και του τρόπου εκδήλωσης των συναισθημάτων μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα, και σε αμοιβαία αποδοχή με τον Ποσειδώνα από έξαρση.  Αυτό είναι αρκετά θετικό και θεωρητικά  θα ευνοήσει όλους όσους  ανήκουν σε αυτό το ζώδιο με μια μικρή διαφορά.

Η πρώτη όψη είναι 150ο  με τον Ποσειδώνα και όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η όψη δηλώνει  διλήμματα, χωρισμούς και θάνατο κυριολεκτικό η μεταφορικό. Το πιθανότερο είναι να βιώσουμε ουτοπικούς έρωτες που η διάλυση αυτών θα μας κάνει να υποφέρουμε και θα μας οδηγήσουν σε κατάσταση σύγχυσης.

 Η δεύτερη  όψη που θα κάνει είναι η όψη 150ο ή αλλιώς χιαστή με τον Πλούτωνα που είναι στον Αιγόκερο και η οποία σημαίνει: χωρισμός από σεξουαλικές σχέσεις πάθους, οικονομική καταστροφή, προστριβές με συνεργάτες και με τον ερωτικό σύντροφο.

Η  τρίτη όψη είναι ένα πολύ καλό τρίγωνο με τον Ουρανό η οποία θα μας φέρει μια πιο απελευθερωμένη συμπεριφορά,  μια ανάγκη για ανεξαρτησία, ξαφνικούς και απρόβλεπτους έρωτες.

Το εξάγωνο που θα κάνει με το Δία  θα φέρει ναι μεν ευκαιρίες και κάποιες επιτυχίες αλλά  μην ξεχνάμε ότι ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων είναι σε αδυναμία οπότε μάλλον θα εντείνει το πρόβλημα παρά θα επιφέρει κάποια λύση .

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον αιώνιο εραστή της και τότε η ζήλια το πάθος θα φέρουν δυσκολία σε ερωτικές σχέσεις, ατυχήματα μέσω αυτής, διάλυση σχέσεων με βίαιο τρόπο.

Στη συνέχεια θα κάνει τετράγωνο  με τους Δεσμούς της Σελήνης φέρνοντας χωρισμούς και συγκρούσεις,  δυσκολίες στο γάμο και στις συνεργασίες.

Όλα τα παραπάνω  είναι τάσεις και όχι προβλέψεις και φυσικά εξαρτάται από το ωροσκόπιο του καθενός το πώς θα εξελιχθεί η δυναμική της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου