Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21/9 - 21/10/2012


ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σας στον 8ο ηλιακό σας οίκο  την Αφροδίτη στον 5ο  και σε συγκλίνουσα όψη τετραγώνου αυτός ο μήνας εντείνει την σεξουαλικότητα σας και σας φέρνει καταστάσεις ανεξέλεγκτου πάθους το οποίο μπορεί να προέρχεται από ζήλια του-της συντρόφου. Από μια άλλη άποψη καλό θα είναι να προσέχετε οτιδήποτε έχει να κάνει με εφορία, τράπεζα και βραχυπρόθεσμες επενδύσεις. Η σύνοδος το Άρη με το Βόρειο Δεσμό δίνει συγκρούσεις και με τη συμμετοχή της Αφροδίτης μας παραπέμπει σε ερωτικά καβγαδάκια. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε σε  θέματα που αφορούν τα παιδιά σας καθώς προβλέπονται εντάσεις με το σχολείο ή με κάποιο συγγενικό πρόσωπο της οικογενείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σας κάνει πιο εγωιστές και σας δίνει την τάση να δραματοποιείτε καταστάσεις, καλό θα είναι να αποφεύγετε τις εντάσεις που σίγουρα θα φέρει ο Άρης μέσα στην συζυγική και οικογενειακή εστία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα χειρότερα πέρασαν προς το παρόν! Το σύμπαν σας χαρίζει μια μικρή ανάσα ανακούφισης, φέροντάς μια επιτυχία σε θέματα ερωτικά, ηρεμία με τα παιδιά και για τους πιο τυχερούς μια επαγγελματική ευκαιρία! Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο θα σας κάνει να αποκτήσετε μια πιο φιλοσοφημένη άποψη για τη ζωή και θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με θέματα που σας έχουν απασχολήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι όλα τόσο άσχημα όσο νομίζετε, σκεφθείτε ότι θα μπορούσε να είναι και χειρότερα! Θα περάσει και αυτό που θα πάει ? Μπορεί να είναι νωρίς να το λέω αλλά σε κάνα χρόνο τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο! Το θετικό αυτής της χρονικής περιόδου είναι ότι αλλάζοντας ζώδιο ο Κρόνος και μπαίνοντας στο Σκορπιό θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατορθώσετε πράγματα που μέχρι σήμερα σας φαίνονται βουνό!! Υπομονή.

ΛΕΩΝ

Είσαστε έτοιμοι  για ξαφνικά μοιραία γεγονότα στη ζωή σας? Όχι? Κακός! Ο Ήλιος φυσικός σας κυβερνήτης αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στο Ζυγό όπου έχει πτώση και θα βρεθεί σε ταυ-τετράγωνο με Πλούτωνα, Ουρανό, και προς το τέλος θα κάνει σύνοδο με Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού. Η Αφροδίτη στον 1ο σας οίκο μπορεί να σας κάνει να λάμπετε σαν τις πυγολαμπίδες το βράδυ,  αλλά μην ξεχνάτε ότι και αυτή θα κάνει τετράγωνο με Άρη και έχει μπορεί  η  libido σας να χτυπάει  κόκκινο αλλά, θα κάνει και τετράγωνο με Βόρειο Δεσμό, οπού εκεί θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια στο να πραγματοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Το σύμπαν σας προκαλεί …….θα αντισταθείτε?

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πάθατε ότι ήταν να πάθετε… καιρός λοιπόν να αναστυλωθείτε και να κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Η πραγματικότητα ξεκαθάρισε τη θολούρα που επικρατεί και τώρα είναι καιρός να σκεφτείτε τι θα κάνετε στη συνέχεια. Η διπλωματία θα είναι ένας από τους συμμάχους σας!

ΖΥΓΟΣ

Με τρείς πλανήτες στον 1ο σας οίκο και τον κυβερνήτη του ζωδίου σας στο Λέοντα,  καιρός είναι να γίνετε ακόμα  πιο διπλωματικοί  από ότι συνήθως για  να μην μείνετε μόνοι σας. Ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αντοχή είναι ένα από τα προτερήματα σας μην το ξεχνάτε! Μπορεί οι κρυφοί εχθροί σας να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, να βιώνετε μοιραίες αλλαγές,  να έχουν δημιουργηθεί εντάσεις και συγκρούσεις αλλά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Προσοχή με επαγγελματικά, υγεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νομικά θέματα, κάποιο ταξίδι ίσως και κάποια επαγγελματική ευκαιρία που πρέπει να μην χάσετε θα σας δοθεί αυτό το μήνα ταλαιπωρημένα τοξοτάκια! Αν υπήρξε κάποια παρεξήγηση στο παρελθόν θα λυθεί ευχάριστα!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής ξαφνικές μοιραίες αλλαγές με συνεργάτες, σχέσεις, νομικά, προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα μας έχουν απασχολήσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το πάθημα έγινε μάθημα. Τώρα ήρθε ο καιρός να αποδείξουμε στο σύμπαν πόσο καλοί μαθητές υπήρξαμε. Ο Κρόνος κυβερνήτης του Αιγόκερου μπαίνει στο Σκορπιό, και θα είναι σε αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα κάνοντας συγχρόνως  και όψη εξαγώνου το οποίο σημαίνει μεγάλη αντοχή και δύναμη! Αναλυτικότερα για αυτό το θέμα θα γράψω σε άλλο άρθρο που θα αναλύσω τον Κρόνο στο Σκορπιό και τι θα φέρει στα υπόλοιπα ζώδια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευτυχώς τα πράγματα ηρεμούν για λίγο, ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός απομακρύνετε από τον Πλούτωνα  και έτσι οι εκρηκτικές καταστάσεις που βιώσατε τόσο καιρό αναστέλλονται . Προσοχή πρέπει να δείξετε τώρα με τον την σύντροφο σας γιατί μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση  και να ζητήσετε την ανεξαρτησία σας δρώντας απερίσκεπτα. Πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις!!!!!

ΙΧΘΥΕΣ

Ο αστρολογικός μήνας αυτός σας καλεί να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας, επαγγελματικά και οικονομικά. Μπορεί να κάποιο άτομο να χρειαστεί νοσηλεία ή η ψυχολογική σας κατάσταση να είναι  υποτονική,  λόγο ότι τα αισθηματικά σας περνάνε μια κρίσιμη περίοδο. Προσπάθειες για επανασύνδεση  μπορεί να γίνουν αλλά το γυαλί έχει ήδη ραγίσει. Με την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα  γιατί αρχίζει μια περίοδος σύγχυσης και εξασθένησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου