Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ




Το Σαββάτο 16 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιείται  η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και επηρεάζει θετικά με όψη τριγώνου Ταύρους,  Αιγόκερους, που είναι γεννημένοι  13- 15 Μαΐου και Ιανουαρίου και με  όψη εξαγώνου Σκορπιούς, Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα σε όσους είναι γεννημένοι 15-16 Ιουλίου και Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Προβληματισμούς στον εργασιακό τομέα θα σας φέρει η νέα σελήνη και ίσως κάποιο μικρό πρόβλημα με την υγεία σας να αντιμετωπίσετε το οποίο θα είναι περαστικό. Προβλήματα που υπάρχουν πρέπει να βρουν λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καινούργιους έρωτες θα σας φέρει η νέα σελήνη και θα σας κάνει να θυμηθείτε  πάλι τις απλές μικρές χαρές της ζωής!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντάσεις μέσα στην οικογενειακή εστία πιθανόν να προκαλέσει η νέα σελήνη .Καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καινούργια ξεκινήματα που αφορούν μάθηση,  ένα κοντινό ταξίδι ακόμα και μια καλυτέρευση στις σχέσεις με τους συγγενείς  σας  η τους γείτονες θα μπορέσετε να πετύχετε με τη νέα σελήνη στον 3ο ηλιακό σας οίκο.

ΛΕΩΝ

Αυτή η νέα σελήνη γίνεται στον 2ο ηλιακό σας οίκο και ουσιαστικά είναι ουδέτερη για εσάς, το πιθανότερο είναι να σας  φέρει  κάποιες ευκαιρίες που αφορούν τα οικονομικά σας, ή κάποιο θέμα να σας απασχολήσει με την ακίνητη περιουσία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καιρός να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο!!! Πιο θα είναι αυτό, εσείς ξέρετε. Την ευκαιρία την έχετε φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Εσωστρεφείς σας βρίσκει η νέα σελήνη . Προσοχή σε οτιδήποτε παρασκηνιακό. Καλό θα είναι να ξεκινήσετε μια ενδοσκόπηση να δείτε που έχετε κάνει λάθος και που όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καινούργιες γνωριμίες, καινούργια ξεκινήματα , μια επιθυμά σας μπορεί να πραγματοποιηθεί! Καλή περίοδος να ασχοληθείτε με την αστρολογία όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσκολίες με τα επαγγελματικά σας, εντάσεις και  αλλαγές σε καίρια θέματα της ζωής σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμα και μια συνεργασία με αυτό. Θετικές εξελίξεις σε νομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας ξυπνά η σεξουαλικότητα με αυτή τη νέα σελήνη να πραγματοποιείτε στον 8ο ηλιακό σας οίκο. Καλή περίοδος για όσους επιθυμούν να αρχίσουν ψυχανάλυση. Θετικές συμφωνίες με τράπεζες.

ΙΧΘΥΕΣ

Εντάσεις και προβληματισμούς θα σας φέρει η νέα σελήνη  ακόμα υπάρχει και η πιθανότητα χωρισμού με το σύντροφο η με κάποιο συνεργάτη. Προσοχή σε νομικά θέματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου