Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΕΡΟΣ Β΄




Ήλιος στους Διδύμους
Το άτομο με τον ήλιο του σε αυτό το ζώδιο είναι ένα καθαρά επικοινωνιακό<< επιπόλαιο>> και ανυπόμονο άτομο. Διψάει για μάθηση. Αλλάζει συχνά διαθέσεις και προσαρμόζεται γρήγορα σε καινούργιες καταστάσεις. Τα επαγγέλματα που ταιριάζουν στο ζώδιο των Διδύμων είναι αυτά που έχουν να κάνουν με επικοινωνία και εμπόριο
Σελήνη στους Διδύμους
Αυτή η θέση της σελήνης είναι  αρκετά ανάλαφρη και ευχάριστη.Δίνει στο άτομο την ευχέρεια του λόγου την διπλωματικότητα και τη δυνατότητα να μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που νιώθει. Δίνει επίσης εναλλαγές στην ψυχολογική κατάσταση του ατόμου με αποτέλεσμα να αποθαρρύνεται εύκολα.
Ερμής στους Διδύμους
Ο  Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας στο ζώδιο της επικοινωνίας. Εδώ έχουμε ένα πανέξυπνο άτομο με ευχέρεια λόγου και  ικανότητες στον επιχειρηματικό τομέα. Στην οδήγηση θα είναι από τους καλύτερους αλλά και από τους πιο επιπόλαιους οδηγούς.
Αφροδίτη στους Διδύμους
Η θέση της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο δίνει μια συμπάθεια και μια γοητεία προς το άτομο. Αρκετά επιπόλαιη στα  αισθηματικά ζητήματα που την οδηγούν σε διλλήματα.
Άρης στους Διδύμους
Ο πλανήτης αυτός  δίνει μια αυστηρή κριτική απέναντι στους άλλους και μια έντονη κινητικότητα με αποτέλεσμα να σκορπά την ενέργεια του  προς κάθε κατεύθυνση χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Προτιμά τις διπλές σχέσεις.
Δίας στους Διδύμους
Η θέση του Δία σε αυτό  το ζώδιο δίνει εύνοια τύχη και προστασία σε θέματα μάθησης,  οδήγησης σε θέματα εμπορίου  ικανότητα στο λόγο και στο γράψιμο .
Κρόνος στους Διδύμους
Ο  πλανήτης Κρόνος  μερικά από αυτά που  δηλώνει είναι: δομή σύστημα παρασκήνιο συγκέντρωση πειθαρχεία απαισιοδοξία . Στο ζώδιο της επικοινωνίας μπορεί να δώσει το μυαλό που είναι κολλημένο έχει παρωπίδες και δύσκολα αλλάζει γνώμη, δρα και σκέφτεται παρασκηνιακά  αλλά ανάλογα με τη σύνθεση του γενέθλιου χάρτη μπορεί να δώσει το άτομο που έχει οργάνωση σταθερή άποψη και γνώμη  και τους ανθρώπους που με την συστηματική μελέτη μπορούν να αναλύσουν βαριά φιλοσοφικά θέματα με τον πιο ανάλαφρο τρόπο.
Οι πλανήτες ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  λειτουργούν περισσότερο σε οίκο και όχι τόσο σε ζώδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου