Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑΡΩ

Η κάρτα της Ταρώ που αντιστοιχεί στον μήνα Ιούλιο είναι ο Θάνατος. Αυτή η κάρτα είναι φύσεως Σκορπιού και παίρνω σαν κυβερνήτη τον Άρη και τον Πλούτωνα.


Είναι μια κάρτα που σχετίζεται  καθαρά με οικονομικά θέματα με βία ακινησία και ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάθε μορφής .Από αισθηματικής άποψης αυτή η κάρτα δηλώνει  ότι: το παλιό τελειώνει και αναγεννιέται κάτι καινούργιο με άλλη μορφή ή άλλο πρόσωπο.

Κριός: Εγκράτεια



Οικονομικά :Καλό θα είναι να μην αποφασίσετε την πώληση ενός ακινήτου που προέρχεται από την πατρική σας οικογένεια διότι το πιθανότερο είναι να χάσετε λεφτά παρά να κερδίσετε. Να αποφύγετε οποιαδήποτε βιαστική κίνηση που έχει να κάνει με τράπεζες  και εφορίες. Να προσπαθήσετε να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας  και μην αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να κυριαρχήσει . Προστασία σε νομικά θέματα η ταξίδια.
Αισθηματικά: Η ζήλια που θα νιώθετε αυτό το μήνα είναι ικανή να σας κάνει να πάρετε λάθος αποφάσεις και να  συγκρουστείτε με το σύντροφό σας καλό θα ήταν πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση  να το ξανασκεφτείτε  γιατί  ο χωρισμός είναι κοντά και δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Στην περίπτωση που είστε μόνοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάτι καινούργιο που θα σας ταράξει και θα σας κάνει να εκφράσετε την έμφυτη σεξουαλικότητα σας.
Υγεία: Καλό θα είναι να προσέξουν οι άντρες  το ουροποιητικό τους και οι γυναίκες τα γυναικολογικά τους αν και ότι εμφανιστεί θα είναι περαστικό.
Ταύρος: Διάβολος


Οικονομικά: Προσοχή πρέπει να δείξετε σε ότι αφορά συμβόλαια υπογραφές έγγραφα  και  μετακινήσεις επαγγελματικής φύσεως υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάποιο λάθος η να σας διαβάλουν στη δουλειά σας με σκοπό την απομάκρυνση σας από αυτή. Το παρασκήνιο θα είναι κάτι που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε καλό λοιπόν θα είναι να είσαστε όσο το δυνατό πιο προσεχτικοί. Προσοχή μην πέσετε θύμα απάτης η κλοπής.
Αισθηματικά: Εάν είσαστε σε παράλληλη σχέση θα βρεθείτε σε δίλλημα  και καλό θα είναι να είσαστε προσεχτικοί με τις επικοινωνίες σας  την αλληλογραφία του –της συζύγου  μπορεί να παραλάβουν κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου! Ή μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη κατάσταση! Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να δείξετε προσοχή!
Υγεία: Ίσως παρουσιαστούν κάποια προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη μέση με τα κόκκαλα  κάποιοι πονοκέφαλοι  ή γενικά προβλήματα που είχατε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να τα επανεξετάσετε. Λίγο προσοχή δεν βλάπτει. Προσοχή σε σεξουαλικές μεταδοτικές ασθένειες.
Δίδυμοι : Κάστρο


Οικονομικά: Προσοχή σε όλα! Πιθανή απόλυση δική σας η του συντρόφου  στην καλύτερη περίπτωση μείωση των αποδοχών σας που θα σας φέρουν σε ένταση. Προσοχή στην οδήγηση  στις επικοινωνίες στον λόγο σας προφορικό η γραπτό.
Αισθηματικά: Οικογενειακές εντάσεις η ρίξεις με την μητέρα ή την σύζυγο  θα έχετε να αντιμετωπίσετε μέσα στον μήνα αυτό .Προσέξτε να μην πείτε λόγια που θα μετανιώσετε αλλά θα είναι αργά να τα πάρετε πίσω.
Υγεία: Ψυχολογικά θα αισθάνεστε ανοχύρωτοι  αυτό το μήνα. Πιθανή ψυχολογική βία την οποία και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε. Καλό θα είναι να εκφράσετε αυτά που αισθάνεστε και να μην τα κρατάτε μέσα σας! Κάποιο πρόβλημα με το στομάχι σας ίσως να κάνει την εμφάνιση του  και οι  γυναίκες προσοχή  με το στήθος τους.
Καρκίνος: Αστέρι


Οικονομικά: Βρίσκεστε σε  μία περίοδο  χάους με την κατάσταση  που επικρατεί  στα οικονομικά σας  ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα  σας κάνουν να χάνετε τις ισορροπίες σας και να αισθάνεστε καταδυναστευμένοι.  Τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται λίγο καλύτερα και σιγά σιγά θα αρχίσετε να βλέπετε ένα φώς στην άκρη του τούνελ.
Αισθηματικά: Τα πράγματα θα είναι δύσκολα τον Ιούλιο για εσάς τους Καρκίνους. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση διάλυση γάμου ή σχέσης . Εντάσεις. Καλό θα είναι να δείξετε ψυχραιμία να αποφύγετε οποιαδήποτε πρόκληση από το σύντροφο σας. Αν δείξετε αυτοέλεγχο θα πάνε όλα καλά αν πάλι δεν μπορέσετε τότε το καινούργιο ξεκίνημα που θα κάνετε θα σας φέρει καινούργιες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.
Υγεία: Προσοχή με την πίεση σας!!!!!!!!!
Λέων: Σελήνη

Οικονομικά: Θυσιάζεστε με το προσφέρετε τη βοήθεια σας σε άτομα που δεν σας έχουν φερθεί και τόσο έντιμα και η ανταμοιβή που παίρνετε δεν είναι αυτή που σας αξίζει. Εάν ασχολείστε με εμπόριο καλό θα είναι να προσέχετε τα νεαρά άτομα που εργάζονται στο χώρο σας υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης η κλοπής. Επίσης να ελέγχετε δυο και τρείς φορές τα προς υπογραφή έγγραφα. Μην κάνετε επενδύσεις που δεν είναι αναγκαίες. Εάν ασχολείστε με πνευματικά θέματα διδασκαλεία μουσική ή τέχνη αφήστε την διαίσθηση σας να σας οδηγήσει και σίγουρα θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Αισθηματικά: Ψέματα που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν είναι πιθανών να βγουν στην επιφάνεια και αυτό θα σας δημιουργήσει εντάσεις. Καλά κρυμμένα μυστικά της συντρόφου σας θα ανακαλυφθούν και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε εξαπατημένοι πληγωμένοι και απογοητευμένοι. Ίσως να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια εγκυμοσύνη που δεν θα υφίσταται η μπορεί να υπάρξει μια αποβολή. Δύσκολος γενικά ο μήνας και πιθανών να επανεξετάσετε καταστάσεις και γεγονότα και να δώσετε ένα τέλος.
Υγεία: Προσοχή με την πίεση το κυκλοφοριακό την υγεία του πατέρα σας. Καλό θα είναι να αρχίσετε μια πιο υγιεινή διατροφή με φρούτα ψάρια και λαχανικά έτσι ώστε να ανακουφιστεί λίγο το πεπτικό σας σύστημα! Να αποφεύγετε αλκοόλ  φάρμακα και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ Η ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ  ΙΔΙΟΙ
Παρθένος: Ήλιος


Οικονομικά: Μια αλλαγή προς το καλύτερο προβλέπεται αυτό το μήνα  εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και σχεδιάζετε κάτι καινούργιο καλό θα είναι να μην βιαστείτε. Εάν πάλι ασχολείστε με γραφειοκρατία και έχετε μπερδευτεί καλό θα είναι να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει  και το πρόβλημα θα βρει τη λύση του. Πιθανή κληρονομιά.
Αισθηματικά: Οι λεκτικές εντάσεις με το σύντροφο σας δεν θα λείπουν αυτό το μήνα τα πράγματα όμως θα φτιάξουν γρήγορα. Ένα ταξίδι θα ήταν καλό  για τη σχέση σας αλλά με προσοχή στην οδήγηση. Μην προχωρήσετε στην  επισημοποίηση του δεσμού σας αυτό το μήνα.
Υγεία: Κάποιες ενοχλήσεις μπορεί  να έχετε  με το πεπτικό και το παχύ έντερο. Θα ξεπεραστούν εύκολα με την κατάλληλη διατροφή. Αιματολογικές εξετάσεις πόσο καιρό έχετε να κάνετε;
Ζυγός: Κρίση


Οικονομικά: Μια οικονομική συνεργασία θα σας φέρει σε ένταση και μπορεί να σας οδηγήσει σε δικαστικό αγώνα. Απότομη διακοπή συνεργασιών και οικονομικά στριμώγματα. Προσοχή σε κεφάλαια και οικονομικές επενδύσεις. Πάγωμα των οικονομικών με άσχημο τρόπο. Προσπαθήστε να χτίσετε αυτό που έχετε δημιουργήσει έτσι ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα να το χάσετε.
Αισθηματικά: Δυσκολίες προβλέπονται στον αισθηματικό τομέα  και ξαφνικές εντάσεις με το σύντροφο. Καλό θα είναι η  αποφυγή κάθε μορφή  βίας και  ειδικά σωματικής. Σίγουρα οι συζυγικές σχέσεις θα περάσουν από πολλές ανακατατάξεις και ταραχές. Το ξαναλέω ΑΠΟΦΥΓΗ ΒΙΑΣ!
Υγεία: Προσοχή σε ότι έχει να κάνει με νεφρά δόντια δέρμα ζαλάδες και νεύρα. Αποφυγή επεμβάσεων.
Σκορπιός: Κόσμος


Οικονομικά: Είσαστε αποφασισμένοι να φτάσετε στην κορυφή με οποιονδήποτε τρόπο. Αδίστακτοι αποφασιστικοί  χωρίς καμία συναισθηματική εξάρτηση. Έχετε προγραμματίσει κάθε σας κίνηση και τώρα είναι η ώρα να λάβετε τις αποδοχές σας. Καλή επιτυχία.
Αισθηματικά: Μην γίνεστε τόσο σκληροί και απόλυτοι με το σύντροφο σας και πάνω από όλα δώστε του λίγο χρόνο. Περιορίστε την απολυτότητα και τη ζήλια απέναντι στο σύντροφο σας. Από την άλλη άποψη μπορεί να νιώσετε ότι παραβιάζονται τα όρια που έχετε βάλει και αυτό να σας φέρει σε δύσκολη θέση.
Υγεία: Προσοχή στο ευαίσθητο σημείο σας… ξέρετε εσείς… όπως επίσης και στα νεφρά.

Τοξότης: Αυτοκράτορας


Οικονομικά: Βιαστικές συνεργασίες ίσως αποβούν μοιραίες και δεν φέρουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Προσοχή λοιπόν σε οτιδήποτε βιαστικό και σε καινούργια  παρορμητικά ξεκινήματα.
Αισθηματικά: Κάθε καινούργια σχέση που θα γίνει χωρίς σκέψη θα αποβεί μοιραία είτε προς το καλό είτε προς το κακό.
Υγεία: Προσοχή με το αίμα

Αιγόκερος: Ιεροφάντης



Οικονομικά: Μια οικονομική επιτυχία που τόσο καιρό περιμένατε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να  κάνει την εμφάνιση της και να σας δώσει μια ανάσα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Προστασία από γυναίκες .
Αισθηματικά: Μια γυναίκα δρα ύπουλα εναντίων σας με άνομα μέσα και με σκοπό να σας υπονομεύσει και να σας κατηγορήσει στον-στην σύντροφο σας. Καλό θα είναι να παρακολουθείτε χωρίς να συμμετέχετε και να είσαστε σε ετοιμότητα για πάν ενδεχόμενο.
Υγεία: Προσοχή με την ισορροπία σας αδυναμία οργανισμού!

Υδροχόος: Εραστές 



Οικονομικά: Ξαφνικά διλλήματα θα αντιμετωπίσουν οι Υδροχόοι μέσα στο μήνα Ιούλιο καινούργιες και παλιές ευκαιρίες θα κάνουν πάλι την εμφάνιση τους και θα προκαλέσουν ταραχές και ανακατατάξεις στα οικονομικά θέματα. Ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με καινούργιες και πρωτοποριακές είναι αρκετά κοντά στην υλοποίηση τους αλλά μπορεί να υπάρξουν αντιρρήσεις από αδέλφια η συνεργάτες. Ναι στις καινούργιες συνεργασίες αλλά με προσοχή σε οποιαδήποτε γραπτή συμφωνία.
Αισθηματικά: Κάποιο άτομο από το φιλικό περιβάλλον ίσως να τραβήξει το ενδιαφέρων σας και να σας κάνει να αναρωτηθείτε αν πρέπει να προχωρήσετε σε μια   σχέση με κίνδυνο να χαλάσετε τη φιλία τόσων χρόνων. Προσοχή μην ανέβουν οι τόνοι με κάποιο φίλο και φτάσετε στα άκρα.
Υγεία: Προσοχή την ένσταση και την πίεση προκαλεί εγκεφαλικά.

Ιχθύς: Άρμα



Οικονομικά: Καινούργια ξεκινήματα η ένα επαγγελματικό ταξίδι σε θαλασσινό  μέρος  ή  μία οικογενειακή επιχείρηση  θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα . Προσοχή γιατί εκεί που θα πάτε το πιθανότερο είναι να πέσετε  θύμα απάτης και κλοπής. Μια οικονομική εγκράτεια θα  ήταν προτιμότερη αυτή την εποχή παρά μια σπατάλη .
Αισθηματικά: Ψυχολογική βία συναισθηματικής φύσεως θα έχετε να αντιμετωπίσετε τον Ιούλιο από τον σύντροφό σας. Απραγματοποίητα όνειρα  και  θολωμένες καταστάσεις θα σας κάνουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Διπλές κρυφές σχέσεις  ίσως σας προκαλέσουν ένταση. Η επισημοποίηση  ενός δεσμού  που τόσο λαχταράτε μπορεί να έρθει αλλά να ξέρετε ότι δεν θα έχει καλό τέλος. Καλό θα είναι να αποφεύγετε κάθε ποσειδώνια δραστηριότητα με σκοπό την εξαπάτηση ή την στερέωση ενός δεσμού.
Υγεία: Ψυχολογική φόρτιση θα σας φέρει  νεύρα και ένταση,  καλό θα είναι να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό παρά να το ρίξετε στο αλκοόλ και σε άλλες ουσίες. Πρόβλημα με τη μητέρα σας η με  μια γυναίκα του περιβάλλοντος σας η ακόμα και δικά σας γυναικολογικά προβλήματα θα έχετε να αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου