Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ


H 3η μοίρα των Διδύμων είναι η απόλυτη έξαρση του Βόρειου Δεσμού και δηλώνει τη μάθηση που φέρνει αλλαγές στη ζωή μας. Αυτό σημαίνει τη συμμετοχή μας σαν μαθητής η σαν δάσκαλος  και τη γνώση που αποκτάμε η μεταδίδουμε επίσης δηλώνει ότι το άτομο που έχει κάποιον πλανήτη σε αυτή τη μοίρα έχει θητεύσει σε χώρους γνώσης ίσως και από παρελθοντικές ζωές.
Είναι κοντά σε κρίσιμη μοίρα 4 Διδύμων φύσεως Δία και περιέχει
Δία, Βόρειο Δεσμό, Ερμή και Σελήνη αυτό με λίγα λόγια σημαίνει :
Διανοητικές σχέσεις που πλαισιώνουν τον πολύ κόσμο.
Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Διδύμων και το πέρασμά του από την Πύλη του Βόρειου Δεσμού θα κάνουμε μια μικρή ανάλυση το πώς λειτουργεί σε αυτή την Πύλη αυτός ο πλανήτης.
Σε συγκλίνουσα όψη δίνει εύνοια σε χώρους μάθησης που έχουν να κάνουν με θέματα φιλοσοφίας, θρησκείας, και ανωτέρου νου(λόγω τοξότη)μαθητεία με τη βοήθεια φωτισμένων δασκάλων που σου <<ανοίγουν>> το μυαλό και φυσικά μαθητεία που συνδέεται με το εξωτερικό και νομικά θέματα.
Σε αποκλίνουσα όψη  μπορεί να μπλοκάρει τη γνώση φέρνοντας στο δρόμο σου ψευδοπροφήτες που παρουσιάζονται σαν <<φωτισμένοι >> δυσκολία στο να ολοκληρώσεις μάθηση στην ανώτερη μορφή της, διάδοση ψευδοπροφητών και φανατισμό για τις διδασκαλίες αυτών και το τελευταίο είναι να διαδώσεις γνώσεις που πρέπει να μείνουν κρυφές από το κοινό με αποτέλεσμα είτε να το χρεωθείς σαν καρμικό χρέος σε επόμενη ζωή ή να μην μπορείς να αποκτήσεις την ανώτερη γνώση που επιθυμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου