Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ



Η 3η μοίρα του Ταύρου είναι η  Πύλη της Σελήνης και Πύλη οικονομικής επιτυχίας. Ο πλανήτης Ερμής σε αυτή τη μοίρα σε συγκλίνουσα όψη μπορεί να δώσει επιτυχία σε θέματα που αφορούν τον πλανήτη. Σε συγκλίνουσα όψη (2.15ο -3.30ο )το άτομο θα έχει οικονομικές επιτυχίες από θέματα εμπορίου. Μπορεί το άτομο να έχει φροντιστήριο ή να έχει οικονομική βοήθεια από τα αδέλφια του η τους φίλους του η ακόμα και από  συγγενείς. Αυτή η μοίρα δίνει τη δυνατότητα στο άτομο να έχει μεγάλη επιτυχία στα ΜΜΕ πχ (ένας καλός δημοσιογράφος) δίνει τον συγγραφέα τον εκδότη η ακόμα και έναν πετυχημένο οικονομικά δικηγόρο.
Όλα αυτά μπορεί να ισχύουν και για τα αδέλφια ή τα παιδία του ατόμου με Ερμή 3 Ταύρου.
Σε αποκλίνουσα όψη είναι μπλοκαρισμένα όλα τα παραπάνω.
Δυσκολία στο να πραγματοποιήσει εμπορικές δραστηριότητες, οικονομικές διαφορές με αδέλφια ξαδέλφια, να εξαπατάται από γραπτά και συμβόλαια η  ίδιο το άτομο να εξαπατά τους άλλους μέσω γραπτών και συμβολαίων να κάνει πλαστογραφίες η να έχει επαφή με τοκογλύφους. Ακόμα και να έχει προβλήματα με ταξίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου