Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑΡΩ


ΚΡΙΟΣ
Η ανεξαρτησία σας είναι κάτι που σας έχει λείψει αυτό το διάστημα και την ένταση που έχετε τη μεταφέρεται και στον σύντροφό σας. Πολλοί από εσάς αντιδράτε εγωιστικά με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις ίσως και προσωρινός χωρισμός στη σχέση σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Εσωστρέφεια  και περισυλλογή θα σα βγάλει αυτή η πανσέληνος. Ίσως ήρθε  ο καιρός να κλείσετε κάποιο κύκλο και να ανοίξετε έναν καινούργιο. Τα ψυχολογικά σας δεν θα είναι και τα καλύτερα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μετά από έναν χωρισμό μια καινούργια αρχή σε αισθηματικά θέματα θα κάνετε εσείς οι ΔΙΔΥΜΟΙ που θα σας αναζωογονήσει  αρκετά .Εάν έχετε σκοπό να κάνετε κάποιο ταξίδι καλό θα είναι να είσαστε προσεκτικοί.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσείς οι ΚΑΡΚΙΝΟΙ θα πρέπει να προσέξετε και να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας περισσότερο από ότι συνήθως. Ίσως να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα τα οποία δεν υπολογίζατε και αναγκαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με ουσιαστικές αλλά αναγκαίες αλλαγές.
ΛΕΩΝ
Επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας δοθούν με αυτή την πανσέληνο που όμως θα πρέπει να δουλέψετε αρκετά για να τις σταθεροποιήσετε και να τις εδραιώσετε . Ωστόσο σε αισθηματικά ζητήματα πολλοί από εσάς να αποφασίσουν ότι ήρθε η στιγμή να κάνουν το μεγάλο βήμα και να χωρίσουν από μια σχέση που τους καταπιέζει .Προβλήματα εντάσεις και καυγάδες μέσα στην οικογένεια και ειδικά με τη μητέρα η τη σύντροφο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξαφνικά προβλήματα υγείας ή εντάσεις με φιλικά πρόσωπα θα φέρει αυτή η πανσέληνος . Τα ξεσπάσματα σας θα είναι έντονα και συχνά αυτές τις ημέρες. Καλό θα είναι να μην κάνετε κάποια παράτολμη κίνηση αυτές τις μέρες και να σχεδιάσετε καλά το κάθε σας βήμα.
ΖΥΓΟΣ
Μετά από τις ενδοοικογενειακές εντάσεις που αντιμετωπίζετε εσείς οι ΖΥΓΟΙ την ψυχική σας ισορροπία και γαλήνη θα αναζητήσετε και θα προσπαθήσετε να  βρείτε στήριγμα από τις φίλες σας και από τη μητέρα σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διλλήματα σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα θα φέρει στο φώς αυτή η πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Αν έχετε αποφασίσει κάποιο χωρισμό η μια αγορά ακινήτου είναι η στιγμή να βάλετε την υπογραφή σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Την τρίχα την κάνετε τριχία και είσαστε έτοιμοι να τα τινάξετε όλα στον αέρα. Η εσωστρέφεια που έχετε αυτόν τον καιρό λειτουργεί εις βάρος σας. Προβλήματα υγείας με γυναίκες από το  περιβάλλον σας μπορεί να σας προβληματίσουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Στο χέρι σας είναι να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα .Τα πράγματα αλλάζουν προς το θετικό. Μια καινούργια σχέση έρχεται στο προσκήνιο αλλά μην επενδύσετε  και πολλά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσοχή εσείς οι ΥΔΡΟΧΟΟΙ  πρέπει να δείξετε με αυτή την πανσέληνο η οποία δοκιμάζει τα όρια και τα νεύρα σας. Εάν η λέξη αυτοέλεγχος  δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο σας καιρός είναι να την προσθέσετε.
ΙΧΘΕΙΣ
Περίεργα θα  λειτουργήσει αυτή η πανσέληνος για εσάς τους ΙΧΘΕΙΣ. Θα νιώθετε μπερδεμένοι και θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές σε επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα. Η απογοήτευση με το έτερον ήμισυ είναι πλέον ορατή όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Ένας χωρισμός που θα είναι δυσβάστακτος στην αρχή με το πέρασμα του χρόνου θα καταλάβετε ότι ήταν για το δικό σας καλό και μόνο. Σταματήστε να θυσιάζεστε για τους άλλους και δείτε και λίγο τον εαυτό σας. Προσοχή σε νεφρά και αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου