Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

                                                          

                                              
Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από εκείνη τη στιγμή που βρέθηκες μπροστά μου και μου συστήθηκες η  μορφή σου απροσδιόριστη o ήχος της φωνής σου … βοή από σεισμό πριν αρχίσει να τρέμει η γη σαν την κραυγή της μάνας που χάνει το παιδί της και σαν το κλάμα ενός μωρού που μόλις γεννήθηκε.
Θυμάμαι όμως τα λόγια σου…..
Είμαι ο Πλούτωνας ο τελευταίος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος ο βασιλιάς  του κάτω κόσμου του άδυτου της ψυχής σου και μαζί μου θα γνωρίσεις όλους τους φόβους σου .Θα τρέχεις να φύγεις μακριά μου σαν το κυνηγημένο ελάφι που μυρίζεται το  θάνατο και θα ξαναγυρνάς σε μένα  για να λυτρωθείς από τα πάθη σου.
Θα πεθαίνεις στην αγκαλιά μου και πάντα η τελευταία σου ανάσα θα είναι η πρώτη ανάσα μιας καινούργιας αρχής και ψυχής στον κύκλο των ενσαρκώσεων.
Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν από εμένα.Πρίν γεννηθείς σε είχα μαζί μου και είχες βιώσει καταστάσεις σαπίλας τρόμου και αποσύνθεσης.Μέσα στο dna σου είμαι εγω,μέσα από εσένα μαθαίνω εγώ τον ίδιο μου τον εαυτό.Μέσα από εμένα έχεις μάθει χωρίς να το θυμάσαι ,υποσυνείδητα, να εξουσιάζεις τους άλλους να ζεις με πάθος να αγαπάς να μισείς να χάνεσαι στα μονοπάτια της ηδονής που μπορώ να σου προσφέρω να τρελαίνεσαι με τα πάθη σου και να θέλεις να μαθαίνεις συνέχεια και συνέχεια καινούργια πράγματα.
Σου έχω δώσει μεταδώσει απλόχερα τις γνώσεις που έχω στη μαγεία …..είναι δικές σου να τις χρησιμοποιήσεις… ξέρεις όμως καλά πως για να συνεργαστώ μαζί σου θέλω την ψυχή σου σαν αντάλλαγμα.
  Σε έχω καταστρέψει πολλές φορές και από όποιον γενέθλιο οίκο σου και να πέρασα  άφησα ανεξίτηλο το σημάδι μου.
Αν θυμάμαι καλά και πίστεψέ με έχω πολύ δυνατή κυτταρική μνήμη η γνωριμία μας ξεκίνησε σε μια άλλη ενσάρκωση σου.Βρεθήκαμε να είμαστε δίπλα δίπλα συγκεκριμένα ήμουν  πάνω στον asc σου .Ήταν η εποχή που σου έδωσα την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους με την παρουσία σου να έχεις μια σκοτεινή και μυστήρια γοητεία και φυσικά όλα αυτά τα χρησιμοποίησες με απώτερο σκοπό τον έλεγχο και την εξουσία πάνω στους άλλους.Πόσο γέλαγα μαζί σου όταν σε πιάνανε οι αυτοκαταστροφικές σου τάσεις δεν λέγεται.
Με τα χρόνια και εδρεύοντας στον πρώτο σου οίκο σε προετοίμασα για μια θυελλώδη ζωή που αρκετές φορές στιγματίστηκε από τραγικά γεγονότα μέσα από τα οποία κατάφερες ,ευτυχώς για σένα, να αναγεννηθείς και να συνεχίσεις μπροστά. Με  την είσοδο μου στον δεύτερο σου οίκο σου απόκτησες  τη δυνατότητα να έχεις υλική δύναμη οικονομική εξουσία να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα χρήματα αλλά επειδή ήθελα να δω  πως θα αντιδράσεις σου τα πήρα όλα πίσω μέσα σε μια νύχτα, πόσο λατρεύω τις νύχτες, και καταστράφηκες τελείως.
Στον τρίτο σου οίκο δεν θα επιμείνω πολύ τα βασικά μόνο γνώσεις μεταφυσικής αιμομικτικές σχέσεις με συγγενείς, αδέρφια, ξαδέρφια, θάνατο συγγενών ,την εμπλοκή σου σε  τροχαίο απλά πράγματα …εκεί που θα δώσω περισσότερο έμφαση και θέλω την προσοχή σου είναι όταν με βρεις να είμαι στον  4ο σου οίκο το περιβάλλον εκεί θα είναι σκοτεινό  οι σχέσεις με τους γονείς σου τραγικές .Έχεις περάσει πολλά  και τώρα ήρθε η ώρα να σκοτώσεις ότι άχρηστο κουβαλάς στην πλάτη σου και να το ξαναχτίσεις πάνω σε γερές βάσεις.
Μπαίνοντας στον 5ο σου οίκο θέλω να προσέξεις καλά αυτά που θα σου πω!Μέσα από αυτόν τον οίκο σου δίνω την ευκαιρία της καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας. Με εμένα εδώ μέσα θα αισθάνεσαι σημαντικός και ξεχωριστός. Θ α έχεις την ευκαιρία να ζήσεις το ακραίο ερωτικό πάθος τις μοιραίες σχέσεις που θα σε αλλάξουν ολοκληρωτικά μπορεί να σου δώσω την ευκαιρία να γίνεις γονιός και μέσα από το ρόλο αυτό να αναγεννηθείς …φυσικά ένα νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις την μία στην είπα η άλλη είναι πιο δύσκολη για σένα εγώ θα έχω τη χαρά να σε βλέπω να λιώνεις από ζήλια να θέλεις να παίζεις παιχνίδια εξουσίας θα γελάω μαζί σου όταν σου γυρνάνε μπούμερανγκ  και το τελευταίο δύσκολο μεν αναγκαίο δε για την δική σου εξέλιξη   τον πόνο που θα νιώθεις μέσα  από τους χωρισμούς και δυστυχώς τον θάνατο του ίδιου σου του παιδιού που  σου εύχομαι να είναι μεταφορικός.
Μετά από όλα αυτά που έχεις περάσει σίγουρα η παρουσία μου στον 6ο σου οίκο δεν θα σου είναι και τόσο ευχάριστη ξέρω τα προβλήματα υγείας που θα αντιμετωπίσεις  δεν είναι φανερά αλλά υποβόσκουν  κληρονομικής η κυτταρικής φύσεως ,ίντριγκες στην καθημερινότητα σου και στην δουλεία σου. Μην στεναχωριέσαι όμως σου δίνω την ευκαιρία να ασχοληθείς με την ιατρική  να γίνεις ένας σοβαρός ιατροδικαστής ένας διάσημος πυρηνικός επιστήμονας και θα μπορούσα να σε βοηθήσω αρκετά  να γίνεις ένας πολύ καλός ντετέκτιβ ειδικά αν μαζί μου είναι ο Ερμής.
Από  τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει μέσα από τον κύκλο των ενσαρκώσεων δεν έχεις μάθει ακόμα η δεν έχεις καταφέρει να μάθεις την έννοια των προσωπικών σχέσεων.Έτσι όταν με συναντάς στον 7ο σου οίκο σημαίνει ότι πρέπει πάση θυσία δικιά σου βέβαια όχι δικιά μου να αποκτήσεις αυτογνωσία στα θέματα αυτού του οίκου ,νομικές εμπλοκές επαγγελματικές  σχέσεις , γάμος ,είναι μερικά από τα θέματα αυτού του οίκου και εκεί πρέπει να μάθεις να κρατάς ισορροπίες .Τα συναισθήματα που θα βιώνεις μέσα από αυτές τις σχέσεις θα είναι πραγματικά χαοτικά. Το αίσθημα της ζήλια του πάθους και  της εξουσίας θα είναι καταστροφικό .Θα είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε κάθε είδους συνεργασία ακόμα και ο γάμος συνεργασία θεωρείται  γιατί θα φοβάσαι  να μην χάσεις τον έλεγχο του εαυτού σου. Εγώ κάθε τόσο θα σε δοκιμάζω και θα φέρνω ανθρώπους δίπλα σου που θα θέλουν να εξουσιάσουν τα πάθη της ψυχής σου θα σου δημιουργούν προβλήματα, το παρασκήνιο θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο . Θα νιώθεις ότι είναι έτοιμοι να σε κατασπαράξουν και ότι είσαι το εύκολο θήραμα . Ο φόβος θα γίνεται άμυνα και θα λειτουργείς όπως ακριβώς οι άλλοι . Στο μόνο που μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό το οίκο είναι με το θάνατο του συντρόφου σου κυριολεκτικό η μεταφορικό .
Αν σε τρομάξανε όλα αυτά που είδες έλα να σε κεράσω κάτι στον 8ο οίκο εκεί είναι το σπίτι μου και μου αρέσει να περιποιούμαι τους καλεσμένους μου! Να ξέρεις ότι τα πράγματα εδώ μέσα δεν είναι και τόσο ευχάριστα .Εδώ είσαι υποχρεωμένος θέλεις δεν θέλεις να έρθεις σε επαφή με τον κόσμο των ενστίκτων και του ασυνείδητου. Η σεξουαλικότητα σου θα είναι ακραία και θα αναζητάς την ηδονή σε  κάθε της μορφή και σίγουρα δεν θα ικανοποιείσαι με  απλά πράγματα και αυτή είναι η παγίδα .Αν είσαι έξυπνος μπορείς αντί να γίνεις έρμαιο των σεξουαλικών σου παθών  να εξελιχθείς σε έναν πολύ καλό ψυχολόγο και βοηθώντας τους άλλους να αποκτήσεις πολλά χρήματα. Φυσικά μέσα στον οίκο αυτό θα μπορέσεις να βιώσεις και την εμπειρία του θανάτου…. Είτε σαν θύτης είτε σαν θύμα .Το επόμενο στάδιο εξέλιξης σου μέσα από εδώ είναι να μάθεις τα μυστικά της μαγείας χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του σκότους  και επικαλούμενος αυτές θα μπορείς να χειρίζεσαι και να εξουσιάζεις τους άλλους τόσο εύκολα όσο το ίδιο εύκολα θα χειρίζονται οι άλλοι εσένα…
Η εμπλοκή σου σε επικίνδυνες καταστάσεις  οι εμμονές που θα έχεις  ο  συναισθηματικός εκβιασμός που θα υποβάλλεις τον εαυτό σου  θα είναι το ίδιο ακραίος με αυτόν που θα υποστείς από τους άλλους.
Στον 9ο  οίκο  θα με δεις να κρατάω τα απόλυτα όρια των νόμων που διέπουν τη ζωή. Θα σε φέρω σε επαφή με το Άπειρο και το Θείο και θα σε κάνω να αρνηθείς την άποψη ενός τυχαίου κόσμου οι ιδεολογικές σου απόψεις γα  τη θρησκεία και τη φιλοσοφία θα είναι απόλυτες και οι πεποιθήσεις σου στο έπακρο. Αυτή είναι η στιγμή που θα νιώσεις πως είναι να καταρρέουν όλα γύρω σου και να κάνεις μια πλήρη αναθεώρηση της ύπαρξης σου. Η ευκαιρία που σου προσφέρω μέσα από εδώ είναι η πλήρη μεταμόρφωση σου  και οι σπουδές που θα κάνεις θα σε βοηθήσουν  να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα για τη ζωή σου θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις μεγάλα και μακρινά ταξίδια να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους και πολιτισμούς  με κίνδυνο σε ένα από αυτά τα ταξίδια να γνωρίσεις τον φίλο και δορυφόρο μου …….το χάρο…..
Σου έχω μιλήσει για το M/C και το 10ο οίκο;
Δεν είναι και το καλύτερο σημείο για μένα διότι μέσα από εδώ πρέπει να ξεχάσω λίγο την σκοτεινή μου πλευρά και να μεταμορφωθώ για την κοινωνία αλλά συγχρόνως είναι και μια πρόκληση για μένα και αυτό είναι που με ενθουσιάζει.
Η εξουσία  μου εδώ δρα στα πλαίσια της πολιτικής και επαγγελματικής σου  κατάρτισης και στις σχέσεις σου με τους γονείς σου που η απώλεια τους θα σε στιγματίσει εφ όρου ζωής .Όλα τα τραγικά γεγονότα που θα συμβούν θα σε κάνουν να νιώθεις ότι η κοινωνία δεν είναι απλά αναξιόπιστη αλλά και επικίνδυνη και μέσα από όλα αυτά θα φτάσεις στο σημείο να χάσεις την ανεμελιά της ζωής και να χειραγωγηθείς στην έννοια του κοινωνικού ανταγωνισμού.
Κουράστηκες;
Άλλοι δυο οίκοι μείνανε…….
Ο  11ος
Που μόλις τώρα ήρθαμε και έχει κυβερνήτη τον πλανήτη Ουρανό.  Μέσα από εδώ νιώθω ότι μπορώ να φέρω αλλαγές στο κοινωνικό σύνολο και να δώσω τροφή στην εξελικτική του πορεία. Στον οίκο αυτό έρχομαι όταν βαριέμαι και θέλω λίγο να ξεσκάσω παίζοντας  παιχνίδια εξουσίας με πολιτικά κόμματα, συλλόγους, φίλους, και οργανισμούς.
Το  μόνο κακό είναι ότι δεν έχω πολλούς φίλους και οι σχέσεις μου με αυτούς είναι καταλυτικές και εξουσιαστικές περνώντας πάντα δια πυρός και σιδήρου μέσα από σεξουαλικές αντιζηλίες και μια υποσυνείδητη σεξουαλική έλξη που διαπερνά τη φιλική σχέση ανεξαρτήτως φύλου.
Ο 12ος οίκος είναι ο τελευταίος  και ο πιο δύσκολος  που θα φιλοξενήσει την ψυχή σου. Μέσα εδώ σου επιτρέπω να γνωρίσεις τον εσωτερικό σου κόσμο. Τις αντοχές και τις ενοχές σου.
 Από  εδώ θα γνωρίσεις τι σημαίνει να είσαι ο κάλαθος των  αχρήστων των άλλων. Θα μαζεύεις κάθε σκουπίδι που κυκλοφορεί στο σύμπαν θα το επεξεργάζεσαι θα το κάνεις δικό σου. Με αυτόν τον τρόπο θα ταπεινώνεις την ψυχή σου και θα θυσιάζεσαι για τους άλλους. Θα έχεις την ευκαιρία να μπλέξεις με ναρκωτικά  να έχεις δική σου σουίτα στο δημόσιο ψυχιατρείο και φυσικά να μπαινοβγαίνεις φυλακή χωρίς να μπορείς να καταλάβεις το γιατί και θα μάθεις καλά την έννοια της ταπείνωσης και του εξευτελισμού της ύπαρξης σου .
Μια άλλη ευγενική προσφορά που έχω για σένα είναι μέσα από εδώ να βιώσεις την προδοσία και την έννοια της λέξης κρυφοί εχθροί .Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στην εξέλιξη της ψυχής σου από το να ανακαλύπτεις ότι αυτός που θεωρείς φίλο σου και θυσιάζεσαι για αυτόν θυσιάζει αυτός εσένα για δικό του καλό…tragic..
Εδώ μέσα θα ξαναζήσεις όλες τις εμπειρίες που κουβαλάς  και φέρνοντας στη μνήμη σου όλα όσα σε έχουν πονέσει .Μέσα από εδώ πρέπει να μάθεις να βγάζεις στην  επιφάνεια όλα όσα σε καταπιέζουν να αντιμετωπίσεις του φόβους σου και τις ανασφάλειες σου που έχεις συλλέξει μέσα από τον κύκλο των ενσαρκώσεων σου.
Με την παρουσία μου εδώ μέσα θα καταλάβεις ότι οι φόβοι σου  είναι αυτοί που σε δηλητηριάζουν και σε κάνουν να νιώθεις τρωτός και αδύναμος. Ήρθε η ώρα να σταθείς αντιμέτωπος με τον ίδιο σου το εαυτό και να βγάλεις όλη τη χολή και το δηλητήριο που έχεις μέσα σου.
Μπορώ να σε φανταστώ …εσύ μπροστά στον καθρέφτη να κοιτάς το είδωλο σου και να το σιχαίνεσαι να θέλεις να χιμήξεις πάνω σου και να μην μπορείς, να βρίζεις να χτυπάς το είδωλο σου  να ουρλιάζεις από μίσος και από ενοχές να κλαίς να κυλιέσαι κάτω να σέρνεσαι να ζητάς βοήθεια από το θεό και να μην σε ακούει κανείς….. η απολυτή ταπείνωση και ο απόλυτος εξευτελισμός του είναι σου…..
Και τότε θα γυρίσεις το κεφάλι σου και θα δεις μέσα από τον καθρέφτη εσένα και θα καταλάβεις ότι ο μόνος τρόπος να σωθείς  από το βούρκο είναι απλά να συμφιλιωθείς με τον ίδιο σου τον εαυτό και να σηκωθείς.
Και όταν γίνει αυτό τότε θα θυμηθείς από πού ξεκίνησες και που μπορείς να φτάσεις θα είμαι συνέχεια δίπλα σου σε όλη την πορεία αυτής της διαδικασίας να σε βλέπω να μεταμορφώνεσαι από κάμπια σε μια πανέμορφη πεταλούδα. Θα σου δώσω τη δυνατότητα να έχεις πρόσβαση στις μυστικές βιβλιοθήκες του ορατού και του αοράτου και αφού γιατρέψεις την ψυχή σουκαι έχεις βγει πιο δυνατός μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία  τότε θα μπορείς να γιατρέψεις και τις ψυχές των άλλων.
Και να θυμάσαι ο  Πλούτωνας είναι ο  θάνατος και Πλούτος (το δεύτερο όνομα μου)είναι η αναγέννηση και η λύτρωση της ψυχής σου μετά τη γνώριμα σου με εμένα.
                                                    Αφιερωμένο στον Δάσκαλο μου


Ελένη Σαραντίδη

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλό!΄θα γράψετε και κάτι παρόμοιο για τον Κρόνο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. teleio... tromaktiko.... realistiko...k tavtoxrona na se poianei to parapono... "egw giati na ton exw ekei " hehe

    ΑπάντησηΔιαγραφή