Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΕΚΛΕΙΨΗ 25 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΤΟΞΟΤΗ





Η έκλειψη της 25 Μαΐου που  πραγματοποιείται  στον άξονα Διδύμων Τοξότη και στην 4 μοίρα των μεταβλητών ζωδίων, σε κρίσιμες μοίρες, με την έντονη συμμετοχή του Ποσειδώνα, ο οποίος είναι στην 5η μοίρα των Ιχθύων πάνω στην αντιπύλη του Ερμή, όπου είναι η Πύλη του τσαρλατάνου και δηλώνει κουτοπόνηρα άτομα, είναι η τρίτη και τελευταία για αυτήν την περίοδο.

 Ο ωροσκόπος της έκλειψης είναι στις 23 των Διδύμων πάνω στον απλανή Al- Nilam που σχετίζεται με σκάνδαλα. Πιθανών  να υπάρξει σεξουαλικό  ή οικονομικό σκάνδαλο στους κύκλους της εκκλησίας.

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Ερμής σε ακριβείας σύνοδο με την Αφροδίτη δυστυχώς στον 12ο οίκο.

Λέγοντας δυστυχώς πρέπει να εξηγήσω ότι, ένα από τα πιο επικίνδυνα μεσοδιαστήματα αυτό του Άρη / Πλούτωνα έχει άμεση εμπλοκή με τον Ερμή και την Αφροδίτη οι οποίοι κυβερνάνε τους οίκους 1-4  ο Ερμής περιβάλλον,πατρίδα, γυναίκες και η Αφροδίτη τον 12ο και τον 5ο  οίκους που έχουν να κάνουν με εγκλεισμό, παιδιά, επενδύσεις, θρησκεία.

Η έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα 6 – 12 . Οπότε η δυναμική της έκλειψης θα είναι ιδιαίτερα αισθητή σε θέματα αυτών των οίκων.

Η έκλειψη αυτή θα φέρει διχόνοια στη θρησκεία και αναταράξεις.

Θα αυξηθούν οι βίαιες επιθέσεις, ειδικά προς το γυναικείο πληθυσμό της χώρας.

Θα γίνει αύξηση των ληστειών και μπορεί να υπάρξει και αύξηση σεξουαλικών επιθέσεων.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται με τα παιδιά, και τον τρόπο ψυχαγώγησης τους. Πιθανών να  εμφανιστεί παιχνίδι επικίνδυνο για τα παιδιά η να ανιχνευθεί υλικό ακατάλληλο στα παιδικά παιχνίδια. Όπως και να έχουμε πολλές εξαφανίσεις παιδιών.Ή κάτι που έχει να κάνει με νοθεία.

Πιθανή επιδημία που να μεταδίδεται μέσω του  αίματος.

Τον Σεπτέμβριο η οικονομική κατάσταση θα είναι σε κρίσιμη καμπή.

Δύσκολη έκλειψη με μια κρυφή δυναμική η οποία και θα εκδηλωθεί μέχρι την 1 Νοέμβρη του 2013.

Καλά να είμαστε.

4 σχόλια:

  1. Οι Δίδυμοι θα πάθουν πάλι ολέθρους απ' ότι φαίνεται...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαρτάται από το γενέθλιο χάρτη του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελένη, που είναι οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων γι' αυτούς τους μήνες!!
    Ανησυχώ!! Θα σταματήσεις πια να τις δημοσιεύεις;
    Με βοηθούσαν πολύ όλο τον τελευταίο χρόνο που σε παρακολουθώ, εμπιστεύτηκα τη γη στα πόδια μου ενώ αγνάντευα τον ουρανό χαμογελώντας. Μ'έκανες να νιώθω πρωτόγνωρη χαρά και ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία για τη ζωή.. της χάριζες μαγεία!! Ήσουνα η κρυφή μου συμβουλοιέρεια σε ώρες αμφίβολες ή αφόρητες. Σε παρακαλώ μην σταματήσεις να γράφεις γιατί θα διακοπεί μια πολύ αγαπητή ροή ειδήσεων που εκτιμώ πολύ στη ζωή μου!! Μου φτιάχνεις κάθε φορά την διάθεση!! καλό καλοκαίρι να' χεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. fay arctos καλημέρα!Πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια. Δεν θα σταματήσω να γράφω,απλά δεν έχω κάτι σημαντικό να πω. Αυτό το καλοκαίρι είναι αρκετά όμορφο και ερωτικό για κάθε ζώδιο. Ο κάθε ένας από εμάς καλείται να ζήσει αυτό που στερήθηκε για χρόνια. Δεν υπάρχει λόγος να είναι προκατειλημμένος για οτιδήποτε βρεθεί μπροστά του. Από Σεπτέμβριο που τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν, θα αρχίσω και εγώ να γράφω. Ο Αστρολόγος και οι προβλέψεις χρειάζονται στα δύσκολα, στα εύκολα αρκεί ένα χαμόγελο. Καλό καλοκαίρι να έχεις και να μην ανησυχείς. Όταν πρέπει να γράψω θα το κάνω. Φιλία πολλά.

      Διαγραφή