Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 21 ΜΑΪΟΥ 2013







Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αρχίσει μια περίοδος που θα  μπούμε στη διαδικασία να στραφούμε σε υλικές και συναισθηματικές απολαύσεις.  Πάνω από όλα όμως θα μας κάνει να θέλουμε να νιώσουμε ασφάλεια Η σύνοδος που θα κάνει με την οικοδέσποινα που τον φιλοξενεί στο ζώδιο του Ταύρου, την Αφροδίτη, θα βοηθήσει αρκετά στην εκδήλωση της ερωτικής έκφρασης των συναισθημάτων και της δημιουργίας.

 Όλο αυτό το ευχάριστο κλίμα θέλει ιδιαίτερη προσοχή διότι: ο Ήλιος, η Αφροδίτη και στη συνέχεια ο Άρης θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Κρόνο και μάλιστα ανάδρομο στο ζώδιο του Σκορπιού.
Ευτυχώς ο Ήλιος είναι γρήγορος πλανήτης και έτσι στην αντίθεση  του με τον Κρόνο,   η αίσθηση ατονίας και μπλοκαρίσματος θα κρατήσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Το οποίο πιθανότατα να οφείλεται σε οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη στην αντίθεση της με τον Κρόνο θα φέρει χωρισμούς, συγκρούσεις και πιθανότατα το τελείωμα σε αδιέξοδες μακροχρόνιες σχέσεις . Το τρίγωνο εν συνεχεία με τον Πλούτωνα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να βγούμε κερδισμένοι, μόνο και εφόσον κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Στις 30 Απριλίου συμβαίνει το εξής παράδοξο. Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σε  αδύναμη θέση, κάνει αντίθεση με τον Κρόνο και συγχρόνως ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Εκεί είναι που τα πράγματα ξεκαθαρίζουν τελειωτικά.

Από τις 4 Μαΐου μέχρι τις 6 Ιουνίου πιστεύω ότι σαν χώρα θα βιώσουμε μια απώλεια. Ή μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις που θα μας κάνουν να νιώσουμε την αίσθηση του κίνδυνου.





ΚΡΙΟΣ

Αυτά που αποκτήσατε τον προηγούμενο μήνα με τους πλανήτες στο ζώδιο του Κριού, ήρθε η ώρα να τα απολαύστε. Μεγάλη προσοχή όμως γιατί τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα. Οικονομικά και αισθηματικά θα περάσουν από τις συμπληγάδες πέτρες. Την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε   και να εδραιώσετε  σχέσεις και συνεργασίες,  θα την έχετε αρκεί να μην επαναλάβετε καταστάσεις  που δημιουργήσατε στο παρελθόν λόγω δική σας ανασφάλειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός ο μήνας θα μπορούσε να θεωρηθεί ο καλύτερος των τριών τελευταίων ετών μιας και η Αφροδίτη κυβερνήτης του ζωδίου σας βρίσκεται επιτέλους στο ζώδιο σας. Με τον Κρόνο όμως να παίζει σκληρό παιχνίδι εναντίων σας θα βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε θέματα σχέσεων συνεργασιών και πιθανότατα νομικά θέματα. Με το πείσμα και την υπομονή που σας χαρακτηρίζει, αν καταφέρετε να ελέγξετε το θυμό σας τότε θα πάνε όλα καλά και θα βγείτε νικητές από αυτή την δύσκολη διαδικασία.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με καινούργιες ιδέες σας βρίσκει ο Απρίλιος. Σιγά σιγά θα αρχίσετε να ξυπνάτε από τον λήθαργο που είχατε πέσει τόσο καιρό και αναλαμβάνετε δράση.  Προσοχή όμως ίσως τα πράγματα να μην είναι τα ίδια που ξέρατε και να έχουν αλλάξει.  Αλλαγές στην καθημερινότητα λόγω υπερβολικής έντασης, οικονομικές συναλλαγές οι οποίες χρειάζονται προσοχή γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε ψυχολογικές διακυμάνσεις, που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογένεια, παιδιά, συνεργασίες, γάμος, νομικά θέματα, κληρονομιές, επαγγελματικά, φιλίες θα είναι αυτά που θα αντιμετωπίσετε αυτό το μήνα.  Από την άλλη μεριά, θα πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ένα από τα παιδιά σας το οποίο θα αντιμετωπίσει προβλήματα με σχέσεις, συνεργασίες, γάμο, οικονομικά, ακόμα και νομικά ζητήματα

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά αλλαγή η οποία θα σας φέρει σε δύσκολη θέση θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα. Κάποιο συναίσθημα περιορισμού και απομόνωσης θα σας κάνει λίγο απαισιόδοξους αλλά γρήγορα θα περάσει. Η ανάγκη για ασφάλεια, σαρκικές και υλικές απολαύσεις, ίσως και για κάποια επισημοποίηση σχέσης, θα βρουν εμπόδια από την οικογένεια και το κοινωνικό περίγυρο. Ήρθε ο καιρός για ξεκαθαρίσματα κάθε μορφής, όσο επώδυνα και να είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα αδέρφια σας και τους γείτονες πιθανών να  θα ασχοληθείτε αυτό τον μήνα και αυτό θα σας κάνει νευρικούς και επιθετικούς.Επίσης θα σας απασχολήσουν συμβόλαια, έγγραφα ακόμα και μετακινήσεις, στις οποίες θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, διότι ο κίνδυνος παραμονεύει
.
ΖΥΓΟΣ

Κρυφός έρωτας και μπλοκαρισμένη σεξουαλικότητα, σας κάνουν να αναζητάτε την απομόνωση και την αποστασιοποίηση από το φιλικό περιβάλλον, από την οικογένεια και  το σύντροφο σας. Ήρθε ο καιρός για το τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε από τη ζωή σας. Ότι και να αποφασίσετε να θυμιάστε ότι το Τρίγωνο του Πλούτωνα θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζήλιες πάθη και ίντριγκες σας κάνουν να τρομάζετε ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό και πολλές φορές να μην  σας αναγνωρίζετε. Προσπαθείτε να διεκδικήσετε μα λάθος τρόπο και βγάζετε μια μνησικακία για τους απέναντί σας. Νιώθετε αδύναμοι. Σχέσεις γάμος περνάνε από δοκιμασίες και νιώθετε ανίκανοι να διαχειριστείτε τα πράγματα όπως θέλετε. Μόνο με τον απόλυτο αυτοέλεγχο και την απουσία συναισθημάτων θα μπορέσετε να δικάσετε πριν καταδικάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι ξαφνικό μπαίνει στη ζωή σας και σας αλλάζει τα πάντα. Ίσως μια ξαφνική εγκυμοσύνη ή ένας ξαφνικός έρωτας. Ότι και να είναι θα είναι ξαφνικό και μοιραίο. Προσοχή με την υγεία σας και την διατροφή σας. Μια νωθρότητα που θα έχετε στην δουλειά σας πιθανόν να σας φέρει σε δύσκολη θέση με τους ανώτερους.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Οι πλέον ευνοημένοι του ζωδιακού. Ο Κρόνος  σας δίδαξε κάποια πράγματα τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δείξετε αν έχετε καταλάβει το μάθημά σας. Από τη μια  άρχετε το οριστικό τέλος σε φιλίες που δεν αξίζουν, σε όνειρα που δεν ευδοκίμησαν ακόμα και σε γάμους που δεν στέριωσαν λόγω επιπολαιότητας η λόγω συμφέροντος. Η θετική πλευρά του νομίσματος είναι πως ότι καινούργιο ξεκινήσει θα είναι καλό και θα έχει αντοχή στο χρόνο. Είτε αυτό είναι σχέση είτε γάμος είτε επαγγελματική συνεργασία. Ευχάριστες αλλαγές μέσα από επώδυνες διαδικασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι τραβάτε και εσείς τα Υδροχοάκια. Αλλαγές που αφορούν την οικογένεια σας.  Αλλαγές στον ίδιο σας τον εαυτό.Τελειώματα οριστικά και αμετάκλητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δυσκολεύεστε να κατανοήσετε κάποια πράγματα η δεν θέλετε να τα καταλάβετε.  Αναβολές, καθυστερήσεις, σε ότι έχει να κάνει με έγγραφα, μετακινήσεις, μάθηση σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Κάποια πράγματα που έχουν  να κάνουν  με δικαστικά θέματα με γάμο ακόμα και με ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας φέρουν σε ένταση και θα προκαλέσουν ρίξεις. Ιδιαίτερη προσοχή με τα οικονομικά σας. Μπορεί αυτό το μήνα να υπάρχει αλλαγή σπιτιού  ή ξαφνική απώλεια περιουσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου