Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

JIM MORRISON ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΔΡΑΓΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ




Εχθές το βράδυ ''σερφάροντας'' στο διαδίκτυο ανακάλυψα, ένα  άρθρο που αναφερόταν στον Jim Morrison  και πιο συγκεκριμένα στην  επιγραφή που είναι στον τάφο του.

Στο άρθρο αναφέρεται η  φράση ‘’ ο Morrison, σίγουρα είχε μυηθεί σε κάποια περίεργα πράγματα’’.
Αυτά τα ‘’περίεργα’’ είναι που μου κέντρισαν το ενδιαφέρων.

Η έρευνα βασίζεται  στην  ανάλυση, Τροπικού και Δραγωνικού  χάρτη, με μοίρες, μεσοδιαστήματα, ενεργειακά φορτισμένα σημεία ( ΠΥΛΕΣ)  και την όψη 108 η οποία δηλώνει μαγεία.






Με την πρώτη ματιά στον Τροπικό χάρτη αυτό που μας τραβά το ενδιαφέρων  είναι το μεσουράνημα στην 27η μοίρα του Σκορπιού, όπου εκεί είναι η απόλυτη έξαρση του πλανήτη Ουρανού και θεωρείται, Πύλη Αστρικής Μαγείας, Πύλη του εκστασιαζόμενου, του διορατικού.

Αυτό φυσικά  εξηγεί την επαναστατικότητα του χαρακτήρα του, και την τεράστια επιτυχία που είχε στην καριέρα του. Ειδικά με τον ωροσκόπο του , ο οποίος  είναι στον Υδροχόο.

Από μεταφυσικής πλευράς  , θα μπορούσε να είχε ασχοληθεί, με  αστρολογία ακόμα και με μαγεία.
Ο ωροσκόπος  είναι στην 13η  μοίρα του Υδροχόου,  σε άμεση εμπλοκή με το μεσοδιάστημα , Κρόνου Ποσειδώνα, αλλά αυτό μας δείχνει ότι το περιβάλλον του τον καταπίεζε και ζούσε σε βαριά,  καταθλιπτικές συνθήκες οικογενειακής ζωής.

Ο Ήλιος του στην 15η μοίρα του Τοξότη, σε αμοιβαία υποδοχή με τον Δία, και σε όψη 108.

Η σελήνη του  από την 9η μοίρα του Ταύρου κάνει όψη 108 με το Δία  στην 27 μοίρα του  Λέοντα όπου εκεί βρίσκεται η Πύλη του Πλούτωνα και συνδέεται με μαζικό πεπρωμένο. Επίσης ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Ήλιου Ποσειδώνα, το οποίο έχει να κάνει με τον ψυχισμό του ατόμου, και την βαθιά αναζήτηση για την αποκάλυψη του ασυνείδητου. Ένα  ακόμα μεσοδιάστημα που ενεργοποιεί η σελήνη είναι αυτό που συνδέεται με ‘’ αγνώστου προελεύσεως οργανώσεις’’. 

Ο Ερμής του από τον Αιγόκερο, κυβερνήτης 8ου οίκου,  σε  όψη 108 με το Δραγωνικό μεσουράνημα το οποίο είναι στην 18η μοίρα του Καρκίνου.

Ερμής σε αμοιβαία υποδοχή  με τον Κρόνο.

Η Αφροδίτη από τη 0η του Σκορπιού  με όψη 108 ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα σελήνη / μεσουράνημα. Ίσως αυτό να τον έκανε να έχει μια ιδιόμορφη σχέση με τη μητέρα τις γυναίκες και γενικά με το κοινό του.

Ο Άρης  του τώρα  ενεργοποιεί το μεσοδιάστημα Κρόνου M/C το οποίο  δηλώνει : την ανάγκη του ανθρώπου να δεχτεί τη μοίρα του χωρίς αντιρρήσεις. Αυτός ήταν ένας σοβαρός λόγος για τον οποίο αντιμετώπιζε το θάνατο με αυτή την ηρεμία. Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο θάνατος.
Ο ‘Άρης σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή στον άξονα 5/11 του έδωσε τη δυνατότητα, να μπορέσει να σταθεί ψηλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Δίας στο μεσοδιάστημα Χείρωνα/ Πλούτωνα  του χάρισε τη δύναμη να ΄΄ θεραπεύει τους άλλους με τη μουσική του  ( Χείρωνας 15 Παρθένου πάνω στην Πύλη του ενορχηστρωτή)  αλλά και να προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στο κοινό με τον βίαιο θάνατό του.

Ο Τροπικός Κρόνος είναι σε εμπλοκή με το δραγωνικό μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Μεσουράνημα.  Αυτό αφενός  μεν δηλώνει την ανασφάλεια που ένιωθε σαν ανθρώπινη ύπαρξη, αλλά από την άλλη δηλώνει και την κατάσταση μιας ασθένειας σε αρχική μορφή.

Ο Ουρανός του  από τον Τροπικό χάρτη είναι στο μεσοδιάστημα Σελήνης /Ποσειδώνα που σημαίνει ότι, διέθετε μια ισχυρή διαίσθηση.

Ο Δραγωνικός Ουρανός όμως, στο μεσοδιάστημα, Ερμή/Μεσουρανήματος  τον ‘’ οδηγούσε’’ σε σκέψεις μέσα από ‘’διαφορετικούς δρόμους ΄΄ και τον έκανε να ‘’ συντονίζεται’’ με άλλα επίπεδα με πολύ επίπονο τρόπο.

Ο Ποσειδώνας στον 8ο οίκο, οίκο μεταφυσικής, θανάτου, και να ενεργοποιεί το Δραγωνικό μεσοδιάστημα Ερμή/ Κρόνου, τον έκανε να έχει μια ακατανίκητη επιθυμία γα ‘’ μακρινούς ‘’ τόπους……

Ο Τροπικός  Πλούτωνας  και ο Βόρειος δεσμός του στις 8 Λέοντα, σε σύνοδο με το δραγωνικό Ήλιο, πάνω στον  απλανή South Asellus, σχετίζετε με πτώση και φρικτά γεγονότα. Ο θάνατος ? του ήταν ένα φρικτό γεγονός.

Ο δραγωνικός του Ήλιος  στην 7η μοίρα του Λέοντα, σε εκείνη τη μοίρα είναι ο απλανής Praesaepe, ο οποίος δημιουργεί προβλήματα, με την μάτια και την όραση. Πολλές φορές και τύφλωση.  Ενεργοποιεί  το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη / Ποσειδώνα πράγματα που δηλώνει  και τη  η διάλυση του σώματος.

Ο χάρτης λοιπόν έχει πολλές ΄΄ μαγικές’’ όψεις, αρκετές Πύλες, δυνατά μεσοδιαστήματα ενεργοποιημένα αλλά κατά την δική άποψη ο Jim Morrison  δεν ήταν ‘’μυημένος
Λείπουν άλλα, βασικά μεσοδιαστήματα, για να δείξουν την μύηση …. 



 Βιβλιογραφία :
 Συνδυασμός κοσμικών επιρροών, Ebertin
Πύλες του Carelli από τον Δρ. Χρήστο Παϊζη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου