Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΑΡΩ

Ένας αρκετά δυναμικός μήνας προβλέπεται να είναι ο Απρίλιος. Οι κάρτες που αντιστοιχούν είναι: ο Μάγος, ο Αυτοκράτορας, η Σελήνη, ο Θάνατος και όλα αυτά σε συνδυασμό μας δίνουν το τελικό αποτέλεσμα που είναι η Δύναμη.

Αν και δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξη εύχομαι, να μην γίνει κανένα ναυάγιο μέσα σε αυτόν το μήνα.

ΚΡΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά λίγο περίεργα για τους Κριούς, του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου. Το πιθανότερο είναι να σας απασχολήσουν κάποιος αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με μια μετακόμιση, ένα ταξίδι, μια επαγγελματική συνεργασία, για την οποία θα αναγκαστείτε να ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Ιδιαίτερη προσοχή σε ότι έχει να κάνει με το μεταφορικό σας μέσο, μια βλάβη ίσως να σας φέρει καθυστερήσεις, όπως και μια αλλαγή σε αυτό μπορεί στο μέλλον να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Πιθανό πρόβλημα υγείας της μητέρας η της συντρόφου να σας απασχολήσει αυτό το μήνα. Λάλοι περίοδος για δράση. Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα.

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΘΑΝΑΤΟΣ

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ασχοληθούν εντονότερα με τα οικονομικά τους. Πιθανόν να νιώσουν την ανάγκη να ξοδέψουν αρκετές από τις οικονομίες τους για να καλύψουν κάποιο συναισθηματικό κενό που θα τους αφήσει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Δώστε βάση στις αξίες σας, στις αρχές που σας έχουν δοθεί από την πατρική σας οικογένεια και στηριχτείτε σε αυτές . Θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτούς που δεν θα είναι πλέον μαζί σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ: ΚΑΡΤΑ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
Καλό θα είναι αυτό το μήνα, κάθε πρωί που θα ξυπνάτε να λέτε. Όποιος βιάζετε σκοντάφτει. Φυσικά αυτό πρέπει να το θυμόσαστε κιόλας. Είναι ο μήνας που θα σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα με ένα διαφορετικό τρόπο. Η αποστασιοποίηση από τα γεγονότα και η αυτοκυριαρχία θα είναι ο σύμμαχος σας για τον Απρίλιο. Παρασκήνιο σε ερωτικά θέματα. Προδοσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Πιο παγωμένους  συναισθηματικά σας βρίσκει ο Απρίλιος. Το πιθανότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με το εγώ σας, παρά με τους άλλους. Αυτό θα κάνει το οικείο περιβάλλον σας να διακρίνει μια διαφορετική συμπεριφορά και να αντιδράσει. Τότε είναι που πρέπει να δείξετε το ενδιαφέρων σας απέναντί τους και να τους εξηγήσετε τι είναι αυτό που σας έχει κουράσει κ θέλετε να αλλάξετε. Προσοχή σε κάθε επένδυση.

ΛΕΩΝ: ΚΑΡΤΑ ΚΑΣΤΡΟ

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες κ πριγκίπισσες. Ο μήνας θα αρχίσει αρκετά πιεστικά σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Μπορεί να υπάρξει κάποια εγκυμοσύνη που θα σας φέρει μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα και που η θα σας αναγκάσει να τα γκρεμίσετε όλα η να σκύψετε το κεφάλι και να υποταχθείτε στις διαταγές των άλλων. Μια άλλη εκδοχή είναι να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε κάτι που ‘’κυοφορούσατε’’ και τώρα θέλετε να του δώσετε σάρκα και οστά αλλά,  υπάρχουν πολλά εμπόδια για να είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Προσοχή στην οδήγηση ειδικά όταν υπάρχει γυναικείο πρόσωπο δίπλα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Συναισθηματική ανανέωση και απρόβλεπτες ευχάριστες εξελίξεις, υπόσχεται ο Απρίλιος για τους Παρθένους. Εάν υπάρχουν νομικά θέματα είναι μια αρκετά θετική περίοδος που μπορούν να διευθετηθούν και να διεκπεραιωθούν γρήγορα αρκεί να υπάρχει πάντα η απαιτούμενη προσοχή. Μια γυναίκα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας συμπαρασταθεί.

ΖΥΓΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Δύσκολο ο Απρίλιος αυτός για τους Ζυγούς.Ίσως ένα καινούργιο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε να καθυστέρει από παραμέτρους που δεν υπολογίζατε μέχρι τώρα. Προσοχή στις καθημερινές αλλαγές που μπορεί να βιώσετε. Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από το σύντροφο σας, διότι θα βρεθείτε να ‘’παλεύετε με καταστάσεις οι οποίες θα δοκιμάσουν την υπομονή και τα όρια σας. Προσοχή σε καταστάσεις που θα σας χαλάσουν την ηρεμία. Προσοχή στην εργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΟΧΟΣ
Μέσα στην αλλαγή σας βρίσκει ο Απρίλιος. Από τη μια θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και από την άλλη οι ανασφάλειες και ο φόβος δεν σας αφήνουν. Πράγματα του παρελθόντος καλά κρυμμένα έρχονται στην επιφάνεια και αποκαλύπτονται, φέρνοντας διλήμματα.  Αλλαγή κατοικίας. Συναισθηματική ταραχή .Ζήλια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΚΑΡΤΑ ΚΡΙΣΗ

Μην κάνετε βιάστηκες κινήσεις αυτό το μήνα, διότι δεν θα σας βγει σε καλό. Περιορίστε λίγο την αισιοδοξία σας και να είσαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Αλλαγές θα υπάρξουν και μάλιστα δεν θα είναι από τις ευκολότερες. Απομονωθείτε και περιμένετε τα γεγονότα να έρθουν σε εσάς. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε σωστά. Συναισθηματικός μετασχηματισμός που μπορεί να φέρει εκρήξεις θυμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Πάρα πολύ θετικός αυτός ο μήνας. Η καλύτερη κάρτα της Ταρώ απόλυτα συμβατή με το ζώδιο σας. Κάποια καινούργια συνεργασία ξεκινάει η οποία θα σας αποφέρει και χρήματα.Ολοκλήρωση. Επιτυχία. Τακτοποίηση ανοιχτών λογαριασμών. Ταξίδια, γνωριμίες επαφές με άτομα κύρους και εξουσίας. Έρωτας, σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΛΟΣ

Ξαφνικές εντάσεις θα υπάρχουν στο φιλικό περιβάλλον σας όπως και στη σχέση με τη/τον  σύζυγο. Πιέσεις οι οποίες θα σας φέρουν στα όρια σας. Καλό θα είναι να προσέχετε  το νευρικό σας σύστημα καθώς και πιθανές ηλεκτρολογικές βλάβες στο σπίτι σας. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει υπερβολική ενέργεια γύρω σας και να μην υπάρχει εκτόνωση. Θετική περίοδος για κάθε καινούργιο ξεκίνημα αρκεί να γίνει προσεκτικά και χωρίς βιασύνες. Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι μπορείτε να το κάνετε, και να ξέρετε τι θέλετε. Επαναστάτης χωρίς αιτία δεν έχει νόημα.

ΙΧΘΥΣ: ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Κάτι καινούργιο ξεκινάει αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Ίσως μια επαγγελματική ευκαιρία η μια οικονομική ενίσχυση από την πατρική σας οικογένεια και ειδικά από τη μητέρα σας. Μια εγκυμοσύνη που θα σας αλλάξει το μέχρι στιγμής δεδομένα? Μια αλλαγή κατοικίας?
Αυτό το μήνα πρέπει να αρπάξετε κάθε ευκαιρία και να μην αφήσετε τίποτα ανεκμετάλλευτο. Ακόμα και αν δεν ανθίσει γρήγορα, ο σπόρος έχει φυτευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου