Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 19/2 ΕΩΣ 21/3

ΚΡΙOΣ

Με τον κυβερνήτη σας στους Ιχθύς και στον 12ο οίκο σας έχετε μια τάση προς την απομόνωση, την μυστικοπάθεια και την διπλωματία. Αυτό μπορεί να σας φέρει στην φάση να λέτε ψέματα ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό, πολλές φορές, αρνούμενοι να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα που υπάρχει γύρω σας.
Δεν είναι μόνο ο Άρης όμως.
 Ερμής, Ήλιος Ποσειδώνας, Χείρωνας και από τις 26 Φεβρουαρίου και η Αφροδίτη να σας κατασκοπεύουν τα πράγματα είναι αρκετά δυσκολότερα από όσο δείχνουν.
Το μυαλό ταξιδεύει σε ρομαντικούς έρωτες, που γεννιούνται,φέρνοντάς σας αντιμέτωπους με κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα υποστηρίζατε και πιστεύατε με φανατισμό πολλές φορές.
Πολύ μεγάλη προσοχή στις συνεργασίες, στα οικονομικά σας, και σε αυτούς που μέχρι τώρα θεωρούσατε συμμάχους. Μπορεί να εξελιχθούν σε κρυφούς εχθρούς. Προσοχή και στην απώλεια αγαπημένων αντικειμένων. Καλό θα είναι όταν φεύγετε από το σπίτι να είστε εκατό τις εκατό σίγουροι, ότι έχετε κλειδώσει καλά και φυσικά ένας προληπτικός έλεγχος στα υδραυλικά του σπιτιού σας, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.
Από τις 12 Μάρτη και μετά καλό θα είναι να προσέξετε λίγο τα νεύρα σας , μιας και η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό και το τετράγωνο που θα κάνει με τον Πλούτωνα,  αργότερα φυσικά, δεν είναι ότι καλύτερο. Προσοχή τα απότομα ξεσπάσματα.
Αν φυσικά όλο αυτό τον καιρό κάνετε σχέδια τα οποία θα σας βοηθήσουν στο μέλλον μην τα ανακοινώσετε πριν τις 21 Μαρτίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφού ξεσαλώσατε αρκετά τον προηγούμενο μήνα καιρός είναι να μαζευτείτε λίγο. Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου σας να περνάει στους Ιχθύς και να βρίσκετε στην απόλυτη έξαρση της προσοχή στις υπερβολές. Υπερβολικό φαγητό, υπερβολικό συναίσθημα, υπερβολική οικονομική σπατάλη, γενικά ότι έχει να κάνει με το Υπερ.
Με την πολυαστρία στους Ιχθύς και στον 11ο οίκο σας  αυτός ο μήνας μπορεί να σας κάνει να γίνετε ποιο αγαπητοί στο φιλικό σας περιβάλλον, οι φίλοι να έρχονται σε εσάς για να πουν το παράπονό τους και γενικά ο ώμος  σας να δεχτεί πολλά δάκρυα και να πείτε πολλά λόγια παρηγοριάς. Το ίδιο καταλυτικά μπορεί να λειτουργήσουν και οι φίλοι απέναντί σας. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να κάνετε όνειρα, και με τον κατάλληλο  χειρισμό να πραγματοποιηθούν.
Προσοχή σε φιλονικίες με τον αγαπημένο/η σας. Πιθανών κάποια περαστική ασθένεια αντρικού προσώπου στην οικογένεια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι έτσι όπως τα βλέπετε τα πράγματα. Μπορεί ο Ερμής  κυβερνήτης του ζωδίου σας να είναι στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι όλη η πολύαστρα είναι στον 10 οίκο σας. Δεν θα ήταν άσχημο αν δεν υπήρχε και ο Ποσειδώνας μέσα  εκεί. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε μια δύσκολη περίοδο ή έτσι μπορεί να την αντιλαμβάνεστε εσείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να προσπαθήσετε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Να αφήσετε τα γεγονότα να ξεδιπλωθούν μπροστά σας, να αποφεύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με τους γύρω σας. Προσοχή και λίγο στην υγεία σας, εμπύρετες καταστάσεις και τα κατά λάθος ατυχήματα. Καλού κακού προσέχετε περισσότερο τον τρόπο που οδηγείτε. Δεν φταίτε εσείς οι άλλοι είναι αφηρημένοι και κάνουν λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η 21η Φεβρουαρίου είναι μια καλή μέρα για όσους και όσες επιθυμούν να χωρίσουν ή να γνωρίσουν τον μοιραίο έρωτα της ζωής τους. Από εκεί και μετά αρχίζουν τα διλήμματα  οι παρανοήσεις, και τα ξεκαθαρίσματα.
Το δύσκολο είναι ότι βρισκόσαστε σε μια περίοδο εσωστρέφειας και πολλές φορές ερχόσαστε αντιμέτωποι με καταστάσεις που σας μπερδεύουν και σας προκαλούν άγχος. Από τη μια ενώ μπορείτε να κάνετε πράγματα οι καταστάσεις είναι τέτοιες που συνεχώς βρίσκετε εμπόδια στο δρόμο σας.
Προσοχή με τα οικονομικά σας, μπορεί να βιώσετε κάποια απώλεια.
Προσοχή με την υγεία σας διότι μπορεί να χρειαστεί να αποσυρθείτε για κάποιο διάστημα λόγω υπερκόπωσης.

ΛΕΩΝ

Πιο ευαίσθητους σας βρίσκει αυτός ο μήνας, εσάς τους Λέοντες. Με τον Ήλιο στον ηλιακό σας 8ο θα περάσετε μια περίοδο, που θα σας  κάποιες ανασφάλειες για την οικονομική σας σταδιοδρομία, καθώς και την ψυχολογική σας σταθερότητα. Μην αφήσετε τις απαισιόδοξες σκέψεις να σας ρίξουν ψυχολογικά. Ο Κρόνος στον 4ο οίκο σας ανάδρομος, σας  στερεί από τη μια τη ανάλογη ζωτικότητα που χρειάζεστε να λειτουργήσετε, από την άλλη όμως σας δίνει την ικανότητα να  σχεδιάσετε με σοβαρότητα και έλεγχο, τις επόμενες κινήσεις σας. Σίγουρα θα έρθετε αντιμέτωποι με τραύματα του παρελθόντος, τόσο παλιά που ακόμα ούτε καν τα θυμόσαστε, αλλά είναι ίσως και η μοναδική ευκαιρία να τα επουλώσετε. Πολύ καλή περίοδος για ψυχανάλυση.
Προσοχή με στον τρόπο που καταναλώνετε το φαγητό σας. Καθώς και εμπύρετες καταστάσεις οι οποίες θα είναι περισσότερο ψυχοσωματικές.
Μην αφήσετε παρεξηγήσεις να χαλάσουν φιλίες.
Κάποιος ξαφνικός έρωτας από το χώρο της δουλείας μπορεί να εμφανιστεί αυτό το μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός ο μήνας σας αναγκάζει να ασχοληθείτε με το γάμο σας, τη νόμιμη σχέση σας, με νομικά θέματα ίσως και να επισκεφθείτε τον οικογενειακό σας γιατρό μιας και θα επικρατεί μονίμος ένα χάος, με τους γύρω σας. Είσαστε ένα ζώδιο προσφοράς. Αυτό το μήνα καλείστε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους γύρω σας, αλλά αυτό θα σας κουράσει υπερβολικά, με αποτέλεσμα να εμπλακείτε σε διενέξεις με το περιβάλλον σας. Η υπερβολική σπατάλη των χρημάτων θα σας φέρει ανασφάλεια και ίσως να μην καταφέρετε να ανταποκριθείτε σε κάποιες πληρωμές που έχετε να κάνετε και αυτό θα σας φέρει περισσότερο άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Αφού περάσατε δια πυρός και ροπάλου με τα ερωτικά σας, ήρθε ο καιρός να ασχοληθείτε με το πώς θα μπορέσετε να ενταχθείτε στην καθημερινότητα. Δύσκολο φυσικά διότι στον 6ο σας ηλιακό οίκο είναι πολλοί πλανήτες μαζεμένοι, και σας αποσυντονίζουν. Περνώντας μάλιστα η Αφροδίτη στο ζώδιο της έξαρσης της στους Ιχθύς, αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος στα θέματα εργασίας και υγείας ο οποίος θα σας φέρει κάποιες αναστατώσεις αρχικά, αλλά μετά τα πράγματα θα ισορροπήσουν.
Προσοχή με την υγεία του συντρόφου ή του πατέρα σας. Προσοχή και στο πως αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις γύρω σας. Και φυσικά στον τρόπο που κινήστε ειδικά αν αυτό έχει να κάνει με μια κρυφή ερωτική σχέση που σύντομα θα δει το φως της μέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε οικονομικά θέματα θα στραφεί η προσοχή σας αυτό το μήνα. Ευτυχώς λύσεις θα βρεθούν.
Δυσκολίες στο γάμο, νομικά προβλήματα, δυσκολίες στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, ευτυχώς όμως θα υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις, που καλό θα είναι πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση να το σκεφτείτε πολύ καλά.
Φορτωμένος ο οίκος που σχετίζετε με τα ερωτικά σας, τα παιδιά, τις βραχυπρόθεσμες επενδύσεις, και της δημιουργίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι που είχατε αφήσει στο παρελθόν  δίνοντας προτεραιότητα στην διαίσθηση σας, και την έμπνευση της στιγμής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αλλαγές συνεχίζονται με άσχημο τρόπο πολλές φορές, αλλά χωρίς κόπο τίποτα δεν έχει αξία.
Η οικογένεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο αυτό το μήνα στη ζωή σας. Ίσως να ανακαλύψετε μια κρυφή πλευρά, του  συντρόφου που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε και αυτό σας φέρει ψυχολογική αναστάτωση.
Περνάτε μια περίοδο που όλα είναι θολά μέσα σας και η προσπάθεια να ξεκαθαρίσετε γεγονότα και καταστάσεις, σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια.
Μια ανάσα στα οικονομικά σας θα την έχετε αυτό το μήνα ίσως από κάποιο κρυφό κομπόδεμα της γιαγιάς .
Καλό θα είναι να αποφύγετε τον φανατισμό και να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τα γεγονότα. Υπομονή. Κάποιος από το φιλικό περιβάλλον αργά η γρήγορα θα σας στηρίξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Ήρθε ο καιρός που πρέπει να ξαναγυρίσουμε πίσω, στο παρελθόν, όχι το πολύ μακρινό αυτό που ξεκίνησε πριν από 4 περίπου μήνες και να δείτε τι δεν  πράξατε σωστά. Έχει να κάνει με λανθασμένη επικοινωνία με τους συγγενείς σας, η  με τα αδέρφια σας με τα μαθήματα  σας, με κάποιο ταξίδι ίσως που δεν εξελίχθηκε όπως περιμένατε.
Το πιθανότερο αυτό το μήνα είναι να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες από το παρελθόν, που αφορούν έγγραφα, συμβόλαια, και οικονομικά θέματα τα οποία και θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στο χάος που επικρατεί.
Μην ψάχνετε αφορμή για καυγάδες.
Από τις 26 Φεβρουαρίου και μετά, ο λόγος γίνετε πιο γλυκός και βρίσκονται λύσεις.
Προσοχή η φαντασία θα παίξει περίεργα παιχνίδια. Μια καλή περίοδος να ασχοληθούμε με τέχνη, ποίηση …

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά το φιλοσοφήσατε το θέμα καιρός είναι να το κάνετε και πράξη.
Αρχίστε σιγά σιγά να επανέρχεστε στην πραγματικότητα πριν μπει και η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό σας οίκο και τότε δεν θα ξέρετε τι να πρώτο προλάβετε. Οικονομικά, συναισθηματικά, ταξίδια, επικοινωνίες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αντί να σκέφτεστε με τη λογική ,θα εμπλακεί το συναίσθημα και τα πράγματα θα είναι κάπως απροσδιόριστα και ασαφή. Με καλό σχεδιασμό θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποια εκκρεμότητα σας απασχολεί, αλλά προσοχή μην απογοητευτείτε και τα παρατήσετε στη μέση. Προσοχή στις αλλεργίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάπου διάβασα το παρακάτω και μου άρεσε να το βάλω σαν πρόλογο.
‘’Η φώτιση,  η χαρά και η γαλήνη  ποτέ δεν θα σου δοθούν από τους άλλους. Η πηγή τους βρίσκετε μέσα σου.΄΄
Ψαράκια… όλοι οι πλανήτες είναι στα χέρια σας. Να φροντίσετε να τους αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς και τους γύρω σας.
Από τις 26 Φεβρουαρίου που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, το σύμπαν σας κάνει ακόμα πιο ευαίσθητους, ίσως για να σας δοκιμάσει……
Αν καταφέρετε και εναρμονιστείτε με τη σιωπή θα μάθετε πάρα πολλά που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Όλα γυρνάνε και ξαναγυρνάνε….
Αν η σχέση σας δεν πάει καλά, ήρθε ο καιρός να τελειώσει, όπως και πολλά άλλα πράγματα στη ζωή σας.
Από τον Μάρτιο κάτι καινούργιο θα ξεκινήσει σε όλους τους τομείς.
Και μην ξεχνάτε…….. Ότι  δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου