Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μαςΧ.Παϊζης

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

AΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 21/1 - 21/2 /2013ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου σας στον ενδέκατο οίκο σας, έχετε γίνει πιο μάχιμοι και περισσότερο ανταγωνιστικοί στο φιλικό σας περιβάλλον. Κυνηγάτε δυναμικά του στόχους σας ,χωρίς να υπολογίζετε κανέναν και τίποτα. Προσοχή όμως γιατί η όλη αυτή συμπεριφορά σας  , θα πληγώσει ανθρώπους που αγαπάτε, θα σας απομακρύνει και θα σας κάνει από τις  3 Φεβρουαρίου και μετά να κλειστείτε στον εαυτό σας. Εκείνη την περίοδο θα καλείστε να απομονωθείτε, να ‘’χαθείτε’’ λίγο από τα εγκόσμια και να αναλογιστείτε τι πραγματικά είναι αυτό που αναζητάτε στη ζωή. Ωστόσο από τις 11 Φεβρουαρίου και μετά ξεκινάει ίσως η πιο δύσκολη περίοδος του χρόνου . Σκέψεις, επαφές,με το ασυνείδητο σας φέρνουν αντιμέτωπους με μια θολή  πραγματικότητα , που δυστυχώς δεν θα σας βοηθήσει στον να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει από τις  13 Μαρτίου και μετά. Μέχρι τότε υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας για εσάς ξεκινά από τις  δύο Φεβρουαρίου και μετά όπου η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Υδροχόο. Τότε ξεκινάει για εσάς μια περίοδος που θα σας κάνει να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας. Ίσως να διακόψετε κάποια σχέση η οποία σας καταπίεσε αρκετά στο παρελθόν . Προσοχή στις  επτά Φεβρουαρίου τα έξοδα που θα κάνετε. Το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια αλόγιστη σπατάλη χωρίς νόημα. Στις έντεκα Φεβρουαρίου  προσέξτε λίγο τον εγωισμό σας στον επαγγελματικό σας χώρο γιατί η απόλυτες απόψεις και η στάση η οποία θα κρατήσετε, ίσως να μην σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσοχή στα οικονομικά σας αυτό το μήνα. Υποχρεώσεις από το παρελθόν που σας έχουν βαρύνει  πρέπει να βρουν μια λύση. Αυτή η πιθανότητα υπάρχει από τις 23 Ιανουαρίου και μετά. Προσοχή όμως τις προστριβές.  Μέχρι τα μισά του Φλεβάρη θα υιοθετήσετε μια επαναστατική συμπεριφορά, η οποία θα σας κάνει να αναζητήσετε την αλήθεια σε τελείως διαφορετικά πράγματα από όσα είχατε μέχρι τώρα. Ταξίδια, φιλοσοφία, ευνοούνται αυτό το μήνα. Από τις 6 Φεβρουαρίου και μετά πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα δεν βρίσκεστε στην καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Αναμνήσεις  από το παρελθόν και σχέσεις που δεν έχουν  ημερομηνία λήξης, σας αναγκάζουν να αντιμετωπίσετε και ίσως να λύσετε κάποια προβλήματα που έχουν μείνει στο συρτάρι για πολλά χρόνια. Νομικά θέματα, έρχονται για να βρουν λύση.  Ίσως αυτό το μήνα αλλάξουν πράγματα , αυτή τη φορά προς το θετικό.

ΛΕΩΝ

Πότε επιτέλους θα ηρεμίσετε  εσείς τα λιονταράκια, κανείς δεν ξέρει. Οι  εντάσεις  που έχετε με τον σύντροφο και τους συνεργάτες, σας κάνουν να βγάζετε το χειρότερο εαυτό σας, και να χάνετε τη λάμψη σας. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε τι αξίζει να υπάρχει στη ζωή σας και τι όχι. Αν δεν το κάνετε εσείς τότε το Σύμπαν θα αναλάβει δράση . Προσοχή σε προβλήματα υγείας της μητέρας. Από τις 21 Φεβρουαρίου ξεκινά ένας δύσκολος μήνας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαναστάτης χωρίς αιτία ή με αιτία? Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα και κανέναν μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου. Η λέξη που θα κυριαρχεί θα είναι το ‘’δεν’’. Άρνηση για όλα. Δυσάρεστες σκέψεις  και εντάσεις. Προσοχή στην καθημερινότητα σας. Καλό θα είναι να ρίξετε λίγο τους τόνους. Για το καλό σας. Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύες από τις  6 Φεβρουαρίου και μετά η συμπεριφορά που είχατε υιοθετήσει τον προηγούμενο καιρό θα στραφεί εναντίον σας. Τότε οι άλλοι θα ΄χουν τον πάνω λόγο  και αυτό δεν σας αρέσει. Ήρεμα λοιπόν να μην δίνετε δικαιώματα.

Ζυγός

Το τραγούδι  που θα τραγουδάτε όλο το Φεβρουάριο είναι το ‘’ θα ζήσω ελεύθερο πουλί, και όχι κορόιδο στου κλουβί’’. Με διπλωματία και χάρη ξεκινάει μια περίοδος που το πιθανότερο είναι να σας φέρει ένα χωρισμό, με τον σύντροφο, και αυτό να σας κάνει να ξεσαλώσετε τελείως. Επειδή ‘όμως  ο Υδροχόος εκτός από Ουράνιο ζώδιο είναι και Κρόνιο , προσοχή στις απαιτήσεις που θα έχετε από το σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Το εμείς γίνεται εγώ, και ο αγώνας ξεκινάει. Καλή επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δημιουργία και πάλι δημιουργία. Τόσο που θα σας φέρει εξάντληση. Προσοχή λίγο στην υγεία σας και στα πικρά λόγια που θα στάζουν μέλι. Τόσο μέλι που το πιθανότερο είναι να ερωτευτείτε τυφλά, η να υπάρξει μια ξαφνική εγκυμοσύνη, την οποία δεν ξέρω κατά το πόσο επιθυμείτε.. Ίσως μερικοί από εσάς να ξαναγυρίσουν σε κάτι παλιό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε να λύσετε πολλά θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας εστία αυτό το μήνα.  Είναι δύσκολο να έρθετε αντιμέτωποι με όλα αυτά που σας προκαλούν  δυσφορία.  Οι ανασφάλεια που θα επικρατήσει αυτό το μήνα θα σας κάνει να ανακαλύψετε ένα κόσμο φανταστικό και να κλειστείτε μέσα.  Μην ξεχνάτε όμως πως πολλές φορές οι δυσκολίες έρχονται για να μας διδάξουν πράγματα.  Έχετε πολλά να μάθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά προβλήματα θα σας δημιουργήσουν ένταση ,  στην καθημερινότητα και τα προβλήματα θα φέρουν κάποια προβλήματα ίσως στην υγεία σας. Από την άλλη  κάθε τι που διεκδικείτε θα γίνετε με πολλή κόπο και προσπάθεια. Από τα μέσα του μήνα και μετά οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα μπορείτε κάλλιστα να δρομολογήσετε το κάθε τι. Ευνοούνται  κάθε είδους μετακινήσεις .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δράση  και πάλι δράση. Με τόσους πλανήτες στον πρώτο σας οίκο και ειδικά τον Ερμή και τον Άρη  τον καυγά τον έχετε στο τσεπάκι. Με την είσοδο της Αφροδίτης  στο ζώδιο  σας σίγουρα θα αισθανθείτε πιο απελευθερωμένοι ( πόσο ακόμα) .  Ίσως με την αποκάλυψη κάποιας κρυφής σας δραστηριότητα η οποία έχει να κάνει με τα  ερωτικά σας,  να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να χρειαστεί να δικαιολογηθείτε στο κοινωνικό σας περιβάλλον.  Προσοχή λίγο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η βάρκα άρχισε να μπάζει νερά, αλλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει ακόμα. Τα κρυφά γίνονται φανερά, και το ένα θα εμφανίζετε μετά το άλλο.  Αυτό θα έχει σαν συνέπεια εντάσεις και δύσκολες συνθήκες μέσα στο σπίτι. Προσοχή στα οικονομικά, προσοχή  στο σπίτι . Προσοχή στην ψυχολογία σας. Προσοχή σε κρυφή ερωτική σχέση, δεν θα μείνει για πολύ καιρό στο σκοτάδι ,κάποια στιγμή θα μαθευτεί και τότε θα υπάρξει πρόβλημα. Προσοχή στην υγεία. Ευνοούνται τα ταξίδια, τα νομικά ξεκαθαρίσματα, και η επικοινωνία με ανώτερα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου