Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟ






Σήμερα ο πλανήτης Άρης έκανε την είσοδο του στο ΄΄σκοτεινό’’ ζώδιο του Αιγόκερου όπου έχει έξαρση, και ειδικά στην 28η μοίρα,  αυτού του Κρόνιου ζωδίου, έτοιμος να αναλάβει την κυριαρχία, την δράση, την αντίδραση και να μας αποδείξει,  για πρώτη φορά ίσως, τι σημαίνει Άρης ο Θεός του πολέμου.

Όσο παραμείνει στο ζώδιο αυτό, το πιθανότερο είναι να κάνει όψεις με γενέθλιους πλανήτες, και να φέρει δυσμενή ή ευμενή γεγονότα.

Το τρίγωνο ή το εξάγωνο δηλώνουν, τύχη ευκολία,επιτυχία και ευκαιρίες που μπορεί να φέρει, ανάλογα, με  τη φύση του γενέθλιου πλανήτη.

Με τον Ήλιο : Επιτυχία σε κάθε έντονη δραστηριότητα, καλή υγεία, επιτυχία σε θέματα Ήλιου η οίκου.

Με τη Σελήνη: Ένταση η οποία μπορεί  να διαχειριστεί και δεν αποσυντονίζει το άτομο, ικανότητα έκφρασης και συμφιλίωσης με συναισθήματα του.

Με τον Ερμή: Βοηθά το άτομο να ασκεί κριτική στους άλλους η να δέχεται κριτική και να γίνεται  αποδεκτή, όπως επίσης να εμπλακεί σε διαφωνίες με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και να βγει νικητής

Με την Αφροδίτη: Φέρνει μια εύκολη εκδήλωση της libido, ερωτική ικανοποίηση και πληρότητα.

Με τον Άρη: Ευκαιρίες που μπορεί το άτομο να εκμεταλλευτεί  

Με τον Δια: Επέκταση ιδεών.

Με τον Κρόνο: Δυνατότητα να αντέχει σε δύσκολες καταστάσεις. Ικανότητα αυτοκυριαρχίας.

Με τον Ουρανό: Τύχη σε κάθε δυναμικό ξεκίνημα.

Με Ποσειδώνα: Μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία, δράση μετά από έμπνευση.

Με Πλούτωνα: Βοηθά το άτομο να αναλάβει μια μυστική δράση ή να έχει  εσωτερικές συγκρούσεις που μπορεί να διαχειριστεί.

Οι δύσκολες όψεις είναι το τετράγωνο η αντίθεση το μισό τετράγωνο ( 45αρα) η 135αρα και η σύνοδος.
Δηλώνουν εντάσεις ,δυσκολίες, χωρισμούς.

Με τον Ήλιο: Το άτομο μπορεί να ζήσει καταστάσεις  σκληρότητας, να είναι επιρρεπής σε ατυχήματα. Καλό θα είναι να ασχοληθούν με κάτι που θα τους βοηθήσει να εκτονώσουν την ενέργεια που θα έχουν εκείνες τις μέρες

Με τη Σελήνη: Ψυχολογική ένταση και καυγάδες φέρνει αυτή η όψη ειδικά με τη μητέρα η τα γυναικεία άτομα που υπάρχουν στο περιβάλλον. Εσωτερικές συγκρούσεις,  ξεσπάσματα.

Με τον Ερμή:  Ατυχήματα που έχουν να κάνουν με οδήγηση, έντονοι καυγάδες, συγκρούσεις με αδέλφια , προβλήματα σε θέματα Ερμή.

Με την Αφροδίτη: Δυσκολίες και εντάσεις σε ερωτικά θέματα, χωρισμούς, δυσκολία στην  έκφρασης της σεξουαλικότητας του ατόμου.

Με τον Άρη: Εντάσεις και δυσκολίες που φέρνουν το άτομο σε δύσκολη θέση και δοκιμάζουν τα όρια του.

Με το Δία:  Βιαστικές ή παράνομες σχέσεις οι  οποίες δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια.

Με τον Κρόνο : Μπλοκαρισμένη ενέργεια σε όλα τα θέματα των οίκων που θα γίνει αυτή η όψη , αντοχή σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, χωρισμός.

Με τον Ουρανό: Έντονες καταστάσεις σκληρότητας και βίας, εκρηκτική συμπεριφορά.

Με  τον Ποσειδώνα: Μολύνσεις και προβλήματα σεξουαλικής φύσεως.

Με τον Πλούτωνα: Εδώ θέλει ιδιαίτερη προσοχή,  πως  το άτομο θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτή την ενέργεια, η οποία συνήθως δρα ανεξέλεγκτα. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη με σκληρά  και μοιραία γεγονότα.

Η σύνοδος που θα κάνει ο Άρης με τον Πλούτωνα στην 8η μοίρα των παρορμητικών επηρεάζει όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα η δεσμούς της σελήνης. Το πώς θα εκδηλωθεί αυτή η δυναμική εξαρτάται από το γενέθλιο χάρτη του καθενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου