Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ 23 ΚΑΙ 27 ΣΚΟΡΠΙΟΥ





H αιώνια γυναίκα μπήκε σήμερα στο ζώδιο της πτώσης της, εκεί, που μπορεί να πετάξει από πάνω της κάθε αναστολή, ενδοιασμό και διπλωματία, και να διεκδικήσει με πάθος αυτό που θέλει. Η νύχτα αποκτά μια άλλη, πιο μυστηριώδη  διάσταση όπου δεν υπάρχουν κανόνες, παρά μόνο η ανάγκη  να υποταχθούμε στις επιθυμίες του κατώτερου εαυτού μας, και  να ξεπεράσουμε κάθε όριο.

Η συμμαχία που θα κάνει με τον Ποσειδώνα τη βοηθά να απλώσει τα δίχτυα της, στον Άρη, σαν μια δεύτερη Κίρκη, να τον πλανέψει με μάτια γεμάτα ερωτισμό και υποσχέσεις, να βγάλει στην επιφάνεια όλα αυτά τα οποία κρατούσε μέσα της χρόνια τώρα και με τη βοήθεια του Κρόνου και του Πλούτωνα,  όλο αυτό το πάθος θα εξελιχθεί ίσως στην πιο δυνατή και δύσκολη  μύηση  που πρέπει να περάσει.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 23Ο ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

 ΠΥΛΗ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ

 ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΣΑ ΟΨΗ

Εδώ το άτομο έχει τη δυνατότητα να κάνει χρήση μαγείας για ερωτικά και οικονομικά θέματα. Αυτό μπορεί να γίνει ή με σεξουαλική μαγεία (τελετή) ή με τεχνικές οι οποίες δεν γίνονται αντιληπτές από τον/ την σύντροφο, όπως επίσης με χρήση αστρικών προβολών η ισχυρών σκεπτομορφών. Έχει επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσει χρήματα με υπόγειες δραστηριότητες.

ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΑ ΟΨΗ

Υπάρχει η πιθανότητα να δεχτεί σεξουαλική μαγεία,  να διασυρθεί κοινωνικά λόγω ακραίων παθών τα οποία μπορεί να οδηγήσουν και στη πορνεία, με άμεσο σκοπό την οικονομική άνεση ή  ακόμα και εμπλοκές με προαγωγούς της νύχτας. Ακόμα υπάρχει ο κίνδυνος γυναικολογικών προβλημάτων, όπως επίσης και νεοπλασίες.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 27Ο  ΣΚΟΡΠΙΟΥ

ΠΥΛΗ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΥΛΗ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΥ

ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΣΑ ΟΨΗ

Εδώ η χρήση μαγείας γίνεται με πιο τελετουργικό τρόπο συνήθως για την απόκτηση ερωτικής σχέσης ή απόκτηση οικονομικής ευημερίας.

 ΑΠΟΚΛΙΝΟΥΣΑ ΟΨΗ

Όλα τα θέματα που αφορούν  σχέσεις και  σεξ  έχουν τραγικό χαρακτήρα έτσι το άτομο να βιώνει καταστάσεις  μοναξιάς και ανεκπλήρωτου πάθους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου