Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

AΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΜΕΡΟΣ Β'



ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
ΗΛΙΟΣ
Με τη θέση του πλανήτη ήλιου σε αυτό το ζώδιο το άτομο έχει αντοχή πείσμα και υπομονή.Είναι σταθερό στις απόψεις του και δεν αλλάζει γνώμη εύκολα.Ξέρει να πατάει γερά στα πόδια του  έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την ύλη και ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή.Αρκετά νωχελικό άτομο δεν βιάζεται και έχει απίστευτη αντοχή.
ΣΕΛΗΝΗ
Η θέση της σελήνης σε αυτό το ζώδιο είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν το γιατί είναι απλό.Η σελήνη είναι  η ψυχή του ανθρώπου δηλώνει τις ευαισθησίες τη μητρική στοργή το συναίσθημα και πολλά άλλα.Ένας πλανήτης λοιπόν που δείχνει όλα αυτά μέσα από το ζώδιο του Ταύρου νιώθει προστασία γιατί ο Ταύρος είναι ζώδιο προστασίας και ουσιαστικά τα άτομα με τη σελήνη τους στον Ταύρο είναι άτομα δεν αναζητούν την ασφάλεια μέσα από τους άλλους αλλά την έχουν μέσα τους.Ξέρουν που βαδίζουν τι θέλουν και πάνω από όλα είναι τα άτομα αυτά που προστατεύουν τον εαυτό τους .Είναι άτομα αποφασιστικά όταν θεωρούν κάτι δικό τους δεν το αφήνουν με τίποτα,έχουν κατανόηση και εκτίμηση του ωραίου και φυσικά ξέρουν να χαίρονται τη ζωή.
ΕΡΜΗΣ
Εδώ κυριαρχεί η λογική δίνει ώριμη σκέψη.Πολλές φορές δίνει μια βραχνάδα στη φωνή.Το αρνητικό είναι ότι ο ερμής στον Ταύρο δίνει μια μονόπλευρη σκέψη και απολυτότητα που είναι εκνευριστική για τους άλλους.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ο πλανήτης Αφροδίτη έχει θέση στον Ταύρο και στον Ζυγό.Μέσα από το ζώδιο του Ταύρου λοιπόν έχουμε ένα σταθερό και συντηρητικό χαρακτήρα μια ωριμότητα στις ερωτικές σχέσεις μία αγάπη στην πολυτέλεια μια νωχελικότητα και μια απίστευτη σεξουαλικότητα.Τρέφει δε και μια ιδιαίτερη προτίμηση στο καλό φαγητό.
ΑΡΗΣ
Εδώ υπάρχει πρόβλημα για τους άλλους και όχι για το ίδιο το άτομο.Με τον Άρη στον Ταύρο το άτομο αυτό  είναι εκδικητικό, σκληρό, πεισματάρικο, δίνει έναν ατίθασο χαρακτήρα και υπερβολικό αυθορμητισμό. Αργός στο να κάνει πράγματα από την άλλη μεριά αυτός ο Άρης είναι σταθερός στις αξίες του ακαταπόνητος, ακούραστος,υπερβολικά  αισθησιακός και έχει την ανάγκη για απόκτηση υλικών αγαθών.Σε τελευταίες μοίρες του Ταύρου είναι δείκτης ομοφυλοφιλίας αλλα δεν είναι το βασικό για να χαρακτηριστεί το άτομο ομοφυλόφιλο πρέπει να έχει και άλλα στοιχεία στο γενέθλιο χάρτη.
ΔΙΑΣ
Μεγάλη οικονομική προστασία αφθονία σε υλικά αγαθά και σε οικονομικά θέματα,πολλές φορές μπορεί να δώσει και μια τάση για παχυσαρκία.
ΚΡΟΝΟΣ
Στέρηση αγαθών, τσιγκουνιά, λιτότητα οικονομική ,μεθοδικότητα σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα και πολλές φορές αδυναμία έκφρασης συναισθημάτων.
Οι πλανήτες Ουρανός Πλούτωνας και Ποσειδώνας λειτουργούν περισσότερο σε οίκο παρά σε ζώδιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου