Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

16 ΚΡΙΟΥ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ



Ο Ήλιος σε αυτή τη  μοίρα και στο ζώδιο του Κριού  όπου έχει έξαρση(η θέση του ΄Ηλιου  είναι στο ζώδιο του Λέοντα) μας δίνει το άτομο που είναι γεννημένος ηγέτης με την θετική  ή την αρνητική έννοια της λέξης.
Η θετική ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου είναι να κυριαρχεί στα θέματα του οίκου και του πλανήτη και να γίνει αυτός που θα είναι ο δίκαιος ηγέτης και να μπορεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να τις φέρνει εις πέραν πάντα με θεμιτά μέσα.
Η αρνητική ανάπτυξη μια τέτοιας προσωπικότητας είναι να καταδυναστεύει τους άλλους να έχει υπέρμετρο εγωισμό και δυστυχώς να μην δέχεται καμία  διαφορετική άποψη(όσο λογική και αν είναι ) που δεν συμβαδίζει  με τους δικούς του στόχους και φιλοδοξίες.
Συγκλίνουσα
Το άτομο θα έχει την τάση για αρχηγεία και πολλές φορές θα τα καταφέρνει.
Θα είναι ένα άτομο με μεγάλες ηγετικές ικανότητες
Στον εργασιακό τομέα θα είναι ο πρώτος .
Αυτά μπορεί να ισχύουν για τον πατέρα ή τον σύζυγο εάν πρόκειται για γυναίκα και όχι για το ίδιο το άτομο πχ ο πατέρας του ατόμου να είναι ένας μεγάλος πολιτικός η ένας λαμπρός επιστήμονας.
Αποκλίνουσα
Με το ζόρι αρχηγός.
Να έχει την ικανότητα αλλά οι συνθήκες μέσα από το οικογενειακό το κοινωνικό ή το εργασιακό περιβάλλον να μην το επιτρέπουν.
Με αθέμιτα μέσα να προσπαθεί να φτάσει εκεί που θέλει.
Και τελευταίο να γίνει αυτό που επιθυμεί αλλά να το μετανιώσει πικρά γιατί οι ευθύνες θα είναι  πολλές και θα του στερήσουν την χαρά που θα είχε το άτομο στην περίπτωση που η όψη θα ήταν συγκλίνουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου