Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

21 ΖΥΓΟΥ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΥΛΗ ΜΑΓΕΙΑΣ


Όπως πολλοί γνωρίζουν οι μοίρες από 19-21 Ζυγού είναι οι πιο σκοτεινές μοίρες του ζωδιακού γιατί εκεί είναι η απόλυτη πτώση του Ήλιου και η απόλυτη έξαρση των δυνάμεων του σκότους διότι μόνο μέσα στο απόλυτο σκοτάδι μπορούν αυτές οι δυνάμεις να κυριαρχήσουν.
Είναι καθαρά Κρόνια μοίρα  εκεί ο Κρόνος έχει την απόλυτη έξαρση του(ο Αιγόκερος είναι και το ζώδιο της τελετουργικής μαγείας και όχι συνταγολογίου που είναι ο Σκορπιός)
Για το λόγο αυτό αυτή η μοίρα συνδέεται με τελετουργική μαγεία πρωτόκολλο και ιεραρχείες.
Όποιος έχει πλανήτη σε αυτή τη μοίρα  έχει μια τρομερή έλξη προς κάθε τι μεταφυσικό και ειδικά σε ότι έχει σχέση με μαγεία.
Όποιος έχει πλανήτη σε αυτή τη μοίρα σε προηγούμενες ενσαρκώσεις έκανε χρήση μαγικών δυνάμεων χωρίς να σεβαστεί την γνώση  που είχε στην κατοχή του και σίγουρα διατάραξε τις συμπαντικές ισορροπίες.
Ο Κρόνος ο απόλυτος δικαστής ή αλλιώς ο Κύριος του Κάρματος σε συγκλίνουσα όψη κάνει το άτομο να θέλει να μάθει συμπαντικά μυστικά και να έχει πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία χωρίς να εί ναι έτοιμο για τέτοιου είδους γνώσεις  και έτσι το άτομο έχει την τάση να λειτουργεί τελείως εωσφορικά.
Σε αποκλίνουσα όψη μας δείχνει ότι το άτομο έχει διαπράξει καρμικό αδίκημα και φυσικά σε αυτή την ενσάρκωση παίρνει και την ανάλογη καρμική τιμωρία η οποία είναι πάντα ανάλογη με τον πλανήτη .
Στον πλανήτη Κρόνο η τιμωρία μπορεί να έχει να κάνει με πατέρα σύντροφο, δικαιοσύνη παθήσεις σε οστά δέρμα δόντια γόνατα σε σχέση με ισορροπία ακόμα και με τρέλα όπως επίσης με μοναξιά και καταστροφή καριέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου