Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ






Έχουμε μπει στον πρώτο μήνα της άνοιξης τον Απρίλιο,  που μόνο για άνοιξη δεν φαίνεται να είναι.
Ο φόβος του cοvid19 η αναγκαστική απομόνωση κατ οίκων , η οικονομική ανασφάλεια, έχουν σιγά σιγά να προκαλούν μια ασφυκτική κατάσταση και  μας έχει περικυκλώσει.

Παρόλα αυτά η Ελλάδα σαν χώρα και όσοι ζουν σε αυτή δεν έχει και ούτε θα βρεθεί σε τόσο τραγική θέση όπως άλλες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης ( όσο ακόμα υπάρχει ευρωπαϊκή ένωση)
Στις 8 Απριλίου 2020 και ωρα 5:34 πμ θερινή πραγματοποιείται η πρώτη πανσεληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού.

Επίσης η νέα σελήνη γίνεται σε γωνιακούς και παρορμητικούς οίκους που σχετίζονται με σχέσεις, συνεργασίες, φανερούς εχθρούς.

Αυτό σημαίνει ότι τα γεγονότα θα είναι άμεσα και απρόβλεπτα.

Ας πάμε λοιπόν να κάνουμε μια αστρολογική προσέγγιση της  πανσεληνου.

Ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 1208 μοίρα των ιχθύων με τον κλασικό κυβερνήτη Δία να βρίσκεται στον 11ο οίκο και σε μια  κρίσιμη  μοίρα την 25η μοίρα του Αιγόκερω.

Ο Ερμής από τους Ιχθύες σε σύνοδο με Ποσειδώνα κάνει ακόμα πιο θολό το τοπίο τόσο στην κατανόηση των γεγονότων που μας έχουν σοκάρει ,όσο και στο να πιστέψουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Ωστόσο η  αμοιβαία υποδοχή από θέση και έξαρση που έχει με την Αφροδίτη από την 3η μοίρα των Διδύμων μας δείχνει ξεκάθαρα ότι όλο αυτό το πλανητικό σκηνικό έχει γίνει για να μας διδάξει και να μας ενώσει, είτε μέσα από μετακινήσεις, είτε μέσα από σχέσεις, είτε από καρμικές σχέσεις ακόμα και οικονομικές συνεργασίες , γάμους.

 Εφιστά όμως την προσοχή σε κάθε είδους ψευδοπροφήτες που μπορούν να προσαρμόσουν τα γεγονότα και να τα χειριστούν όπως αυτοί θέλουν.

 Όλο αυτό φαίνεται και από την ακμή 3ου οίκου που είναι στην 26η μοίρα του Ταύρου ( που έχει να κάνει σχέση με ΜΜΕ, ειδήσεις, μετακινήσεις εξωτερικό).

Τώρα η μεγάλη σύγκρουση γίνεται ανάμεσα στους πλανήτες Κρόνο, Άρη και Ουρανό.

Ο Κρόνος σαν παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου και στον 11 οίκο λειτουργεί περιοριστικά μεν αλλά με τελείως διαφορετικά πρότυπα από τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Εδώ μας θέτει σοβαρούς στόχους και δίνει υψηλά ιδανικά.

Το περίεργο και όμως αληθινό είναι ότι ο Κρόνος από αυτή τη θέση έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε συνθήκη. Να βοηθά το συνάνθρωπό του στις δυσκολίες, να δίνει θέληση και αποφασιστικότητα.

Ο Άρης ( κυβερνήτης του Κριού άρα και του ήλιου που συμμετέχει στην πανσέληνο), εναντιώνεται απέναντι στον Κρόνο και έτσι νιώθουμε μπλοκαρισμένοι και αποκλεισμένοι, από φίλους, ομάδες, δραστηριότητες που έχουμε μάθει να ζούμε μέχρι τώρα.

Η εμπλοκή με τους με τον πλανήτη Ουρανό  είναι ένα τεστ για γερά νεύρα. Τόσο των απλών πολιτών όσο και των κυβερνήσεων.

Σε αντισκιά ο Κρόνος και ο Άρης είναι στο ζώδιο του Σκορπιού και συγκεκριμένα ο Άρης στην 24ο μοίρα του Σκορπιού η οποία συνδέεται με:

Α) Επιθυμία πειθαρχίας με αδίστακτα μέσα.

Β) δε διστάζει να πατήσει επι πτωμάτων

Γ) τεράστια ροπή προς τη μαγεία που την αντιμετωπίζει σαν μέσω για απόκτηση εξουσίας.

Και να ξεκαθαρίσω τι σημαίνει μαγεία.

Μαγεία είναι ο χειρισμός ενεργειών.

Σε φυσικό η μεταφυσικό επίπεδο.

Όταν ο Κρόνος γυρίσει ανάδρομος στις 27 μοίρες του Αιγόκερω θα βρεθεί με αντισκειά την 3η μοίρα του Τοξότη. Τότε θα είναι η εποχή που το  θολό τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα μαθευτεί η αλήθεια.
Ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου η να πω από το ζώδιο του Υδροχόου καλύτερα?

Ας το αφήσουμε ανοιχτό αυτό…

Ο Ουρανός  λοιπόν από τη θέση που βρίσκεται ενεργοποιείται συνέχεια από εκλήψεις πανσελήνους νέα σελήνη Ποσειδώνα. Ο ρόλος του λοιπόν είναι να αντιστέκεται στο κατεστημένο είτε οικονομικό είτε πολιτικό. Μας μαθαίνει συμπεριφορές, μας δίνει την έμπνευση να προχωρήσουμε με καινούργιες τεχνολογίες, ( ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΨΕΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ).

Ακόμα ένα κρυφό στοιχείο του Ουρανού που πολλοί δεν ξέρουν είναι η θρησκεία και πνευματική ένωση με το  Θεό.

 Το γιατί σας αφήνω να το βρείτε  μόνοι σας.

Καλή νέα σελήνη λοιπόν η εύνοια για την Ελλάδα  θα συνεχιστεί  και αυτό το μήνα μίας και το μεσοδιάστημα Ήλιου/ Δία ισούται με το Δία κυβερνήτη ωροσκόπου και μεσουρανήματος την νέας σελήνης.

Καλή Ανάσταση

1 σχόλιο:

  1. εδω στο σπιτι-χωραφακι ειναι υπερθεαμα το φεγγαρι .καθαρο φωτεινο τελειο
    ωρα 03.55 8/4

    ΑπάντησηΔιαγραφή