Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ







Στις 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα Ελλάδος 20: 21 νυχτερινή ο 6ος κατά σειρά πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος  Δίας, εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη, και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω και στην  πτώση του, και πιο συγκεκριμένα,  στην  15η μοίρα αυτού το ζωδίου, οπού εκεί λέγεται ότι είναι η απόλυτη πτώση του Διός.

Με τη είσοδο του ο Δίας στη 0η  μοίρα του Αιγόκερω, βρίσκεται σε μια κρίσιμη μοίρα , καθώς όλες οι μηδενικές μοίρες των παρορμητικών θεωρούνται κρίσιμες. Όπως  και οι 12,5 των παρορμητικών επίσης.

Κρίσιμες θεωρούνται και οι αναιρετικές ή αλλιώς οι τελευταίες μοίρες όλων των ζωδίων , οι οποίες δηλώνουν προβλήματα.

Ακροβατώντας λοιπόν ο Δίας ανάμεσα σε κρίσιμες μοίρες και έχοντας χάσει την κυριαρχία του από το ζώδιο του Τοξότη και του βόρειου δεσμού, έρχεται να διεκπεραιώσει  θέματα φύσεως Σελήνης και όχι Κρόνου όπως πολλοί πιστεύουν.

Οπότε η δουλεία του είναι πολύ δύσκολη, μιας και ο πλανήτης Δίας είναι ο προστάτης των κανόνων δικαίου, καθώς και των ανθρώπινων σχέσεων. Είναι προστάτης των ξένων, της θρησκείας, και της οικογένειας, της φιλοσοφίας, του υγρού στοιχείου. 

Ο Κρόνος από την άλλη  είναι ένας παγωμένος πλανήτης που η δικαιοδοσία του είναι να βάζει πάνω απ’ όλα όρια. Όρια στις σχέσεις ,όρια στα σύνορα, όρια ανάμεσα στους ανθρώπους, όρια ανάμεσα στο ορατό και στο αόρατο.

Έχοντας λοιπόν αυτούς τους δύο πλανήτες να προσπαθούν να συνεργαστούν μεταξύ τους, θα βιώσουμε σαν κοινοί θνητοί  μια τιτανομαχία γιγάντων.

Ο άξονας Διας  Κρόνος κατά Ebertin είναι ο άξονας της δικαιοσύνης.

Αυτή τη στιγμή το μεσοδιάστημα αυτών βρίσκεται στην 9η του Αιγόκερω πάνω στο νότιο δεσμό και την Αφροδίτη

Η νικητήρια συνεργασία τους θα μας αποδώσει μια κοινωνία που είναι απαραίτητο να μάθει να υπακούει στους ηθικούς (Δίας) νόμους μέτρου και ισορροπίας (Κρόνος)  που είναι απαραίτητοι για τη  διατήρηση του σύμπαντος.

Η μη επιτυχής συνεργασία θα φέρει μια σύγχυση στην ανθρωπότητα.
Αν θα τα καταφέρουν ή όχι την απάντηση θα μας τη δώσει ό Άρης και ο Πλούτωνας.
Ο μεν από το ζώδιο της απόλυτης δικαιοσύνης και ο δε σε αμοιβαία υποδοχή  με τον πρώτο και στην κυριαρχία του Κρόνου.

Μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις, οικονομικές, κοινωνικές, μέσω φυσικών φαινομένων, θέλοντας και μη το σύμπαν έχει τον τρόπο του να μας ενώσει.

Μην ξενχάμε ότι ο Άρης βρίσκεται σε βαλπουριανή μοίρα. Ο νότιος δεσμός στην 9η του Αιγόκερω να φλερτάρει ασύστολα με την Αφροδίτη που βρίσκεται πάνω στον facies κάκιστο απλανή που συνδέεται με άνοδο και  πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου