Περνούν τα χρόνια και οι Καιροί ''ου μενετοί'', κι εμείς δεν ξέρουμε ποιο είναι το αύριο που κρύβει μέσα του το πεπρωμένο μας



Χ.Παϊζης

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΜΑΡΤΙΟΥ 2019




Μια εξαιρετικά δύσκολή νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί την 6η Μαρτίου στις 18:04 μμ.
 Το γιατί θα το δούμε στην ανάλυση που θα κάνουμε παρακάτω.

Η νέα σελήνη στο ζώδιο γίνεται στην 15,47ο των Ιχθύων και  επηρεάζει όλα τα μεταβλητά που βρίσκονται σε αυτή τη μοίρα, τα παρορμητικά με αντισκιά που βρίσκονται στην 14,12η κριού, ζυγού, καρκίνου, αιγόκερω, και τα σταθερά ταύρους, λέοντες, σκορπιούς και υδροχόους.

Ας ξεκινήσουμε την ανάλυση του χάρτη της νέας σελήνης.

Ο asc είναι στην 12,34η μοίρα της παρθένου με τον κυβερνήτη της τον ερμή να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων σε αναιρετική μοίρα και σε αδύναμη θέση και stationary δλδ σε στάση, έτοιμος να γυρίσει ανάδρομος, φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια γεγονότα τα οποία έχουν να κάνουν με ναυάγια, θρησκεία, πολιτική και πατρίδα. Ίσως και νομικά θέματα σε κυβερνητικά στελέχη.

Ο ουρανός μόλις έχει περάσει στο ζώδιο του ταύρου και εμπλέκεται με την νέα σελήνη με όψη 45ο μοιρών. Μια όψη που φέρνει διλλήματα και επειδή είναι σε ζώδιο που σχετίζεται με οικονομικά, με ασφάλεια με σχέσεις, οικογένεια, τροφή, ακίνητα δεν θα είναι παράλογο να πούμε ότι θα μας απασχολήσουν γεγονότα που έχουν να κάνουν με τα παραπάνω.

Η αμοιβαία υποδοχή που έχει ο ουρανός με την Αφροδίτη θα επιφέρει σχέσεις και συνεργασίες που ναι μεν μπορεί να δείχνουν αλλοπρόσαλλες,  αλλά μέσα από την εκκεντρικότητα του ουρανού, και την σταθερότητα της Αφροδίτης, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Πιθανώς εδώ να έχουμε μια επανάσταση των εφήβων που ξαφνικά να αποφασίσουν να ανεξαρτητοποιηθούν από την οικογένεια.

Τώρα το δύσκολο της νέας αυτής σελήνης εκτός των άλλων είναι ότι το μεσοδιάστημα Άρη Κρόνου (άξονας θανάτου και μπλοκαρισμένης ενέργειας κατά Ebertin) βρίσκεται ακριβώς στη μοίρα που γίνεται η νέα σελήνη.
 Σε αυτή τη δύσκολη όψη έρχεται και ο ουρανός να συμβάλλει με τη δική του δυναμική.
 Η ερμηνεία που δίνει ο Ebertin είναι η εξής:

Άρης / Κρόνος = Ήλιος . Ο θάνατος του πατέρα, για πολιτικά ωροσκόπια ο θάνατος(μεταφορικά) της κυβέρνησης. Η αναγκαιότητα να ξεπεράσει προβλήματα.

Άρης /Κρόνος= Σελήνη. Ο θάνατος της μητέρας, για πολιτικά ωροσκόπια ο θάνατος (μεταφορικά) της πατρίδας ή του λαού.

Αυτό μπορεί να μεταφραστεί : Εκλογές που γίνονται και ο λαός (σελήνη) διώχνει, αλλάζει ( θάνατος) την κυβέρνηση.

Με τη συμμετοχή του Ουρανού η εξίσωση μετατρέπεται ως εξής:

Άρης /Κρόνος = Ουρανός. Μια δυνατή δοκιμασία νεύρων. Παρέμβαση από θεία πρόνοια, ξαφνικός χωρισμός, κίνδυνος.

 Επίσης παρατηρούμε ότι ο άξονας της κερδοσκοπίας και του ιδεαλισμού Δίας / Ποσειδώνας βρίσκεται στην  4,19ο του Υδροχόου πάνω στην Αφροδίτη επιφέροντας ένα ξαφνικό ξύπνημα που σε αναγκάζει να  προσγειωθείς στην πραγματικότητα, αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη κατάσταση.

Τελευταία άφησα την όψη kitte που υπάρχει στο χάρτη της νέας σελήνης.

Ο ωροσκόπος, η σελήνη και ο ήλιος  έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους του και τις ανασφάλειες που έχει.

Μια ευκαιρία θα του δοθεί να κάνει μια καινούργια αρχή. Το πόσο θα την εκμεταλλευτεί είναι στο χέρι του. Αλλιώς αν επαναπαυθεί θα χάσει και αυτά που δικαιούται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου